سلام
اول از همه که z77 سوکت 1155 هست و و سی پی یو های cor i نسل دوم یا همون 2000 ها مال این سوکت هستند و 920 سوکت 1366 اینتل که مربوط به i7 های سری 900 اینتل هست .
شما مادربورد های مبتنی بر چیپ های سری z هم نیاز ندارید و همون سری p کار شما رو راه میندازه .
اگه چینشی بر پایه اینتل مد نظرتون باشه i7 2600 گزینه خوبیست ( فرق 2600k با 2600 معمولی در باز بودن ضرایب فرکانس است که فقط به درد اورکلاک میخوره و اور برای شما تا اون حدی که کمی کارایی رو افزایش بده همون 2600 معمولی عالی است و سراغ k نرید) . با توجه به اینکه کارایی نسبت سری 900 خیلی افزایش پیدا کرده . تنها مزیت استفاده از سری900 توانایی آدرس دهی سه کانال حافظه است که در سری 2000 دو کانال داریم . اما بودجه شما کمی محدود هست و نمیتوان مانور زیادی روی اینتل داد .
من شدیدا برای این بودجه شما amd رو پیشنهاد میکنم . برای cpu میتونید از سری fx 81xx انتخاب کنید . پیشنهاد من 8150 هست . که از نظر کارایی خیلی از 920 بهتره و حتی در پردازش های گرافیکی مثل فوتوشاپ از i72600 هم به مراتب نتایج بهتری میده . ضمن اینکه قیمت پایینتری داره .
این هم نتایج تست :
فایل پیوست 37069
فایل پیوست 37070
همین طور که میبینید خیلی بهتره ..
مخصوصا که cs6 هم به خوبی برای استفاده از هسته های پردازشی بیشتر بهینه شده و 8 هسته 8150 اونهم با این فرکانس بالا خیلی خیلی به درد میخوره .
ثر قابلیت های این 8150 نازنین می توانید از بین مادر بورد هایی با چیپ 990fx انتخاب کنید . پیشنهاد من GIGABYTE GA-990FXA-UD3 هست که توی ایران راحت پیدا میشه گرانتی هم که آواژنگ هست و خیالتون هم از این بابت راحته مادر بورد مجهزی هم هست . قیمت هم 150 دلار .
با قیمت های بازار تقریبا 1 میلیون و 100-200 تومن برای همین دو قطعه باید کنار بگزارید . 800 تومن بقیه هم که میشه خرج خرید رم و یک ssc خوب . من پیشنهاد میکنم در کنار اینها هارددیسک اصلی تون رو هم به یک مدل سریع مثل westerndigital 1tb black ارتقا بدید .
در مورد رم هم میتونید از مدل های مختلف corsair استفاده کنید مخصوصا dominator که هم کیفیت خیلی بالایی دارند و هم کارایی بالا و من خیلی از این مدل فروختم و استفاده کردم واقعا عالی هست . و پیشنهاد من هم 2 تا 8 گیگابایت هست(البته اگه 8 gb به راحتی پیدا بشه اونم فرکانس 2000 ) .
در مورد پیشنهاد دوست عزیزمون
اولا که دیگه خرید سری 900 توجیهی نداره و اکثرا در پی فروش اون و ارتقا به 2000 های ایکستریم سوکت 2011 اینتل یا همین 2600 هستند .
اون قابلیت هایی که rampage 3 داره بیشتر برای گیم هستند و اور های سنگین که اصلا به کار دوستمون نمیاد . اون مقدار اوری که کارایی رو افزایش بده با مادربورد های معمولی تر هم میشود به راحتی انجام داد . که بیشتر از این هم کار خیلی سختیه و به درد کسی که سیستم رو برای ادیت عکس میخواد نمی خوره .