با توجه به توضیحات دوستان بایذ کابل افزایش طول بگیرم
ولی متاسفانه سخت ترین کارها پیدا کردن اکسسوری های جنس غیر تقلبی اینچنینی است
برای همین مراجعه کردم به کابل افزایش طول موجود در جعبه موسم G700s
Printable View
با توجه به توضیحات دوستان بایذ کابل افزایش طول بگیرم
ولی متاسفانه سخت ترین کارها پیدا کردن اکسسوری های جنس غیر تقلبی اینچنینی است
برای همین مراجعه کردم به کابل افزایش طول موجود در جعبه موسم G700s
دوستان من همین چن وقت پیش یه PC خریدم
پردازنداش i5 4690 و مادر برد ایسوس z97 pro -gamer با پاور گرین 650 رم هم 16 هست
براش کارت گرافیک نخریدم
هم به خاطر مسایل مالی و هم برای اینکه یه سری اعتقاد داشتن برای فتوشاپ و لایت روم گرافیک مجتمع کافی است
الان چند وقتی هست که ازش استفاده می کنم و در حالت معمول خیلی خوبه فقط وقتی ادیتهای زیادی تو لایت روم انجام می دم یه خورده سیستم کند می شه وقتی تو این وضعیت به کارکرد سیستم نیگاه می ندازم سی پی یو مصرف بالای 80 درصد داره ورم حدود 50 درصد
سوال اولم اینه که آیا با خرید کارت گرافیک مناسب در سرعت ادیت عکس بهبودی حاصل میشه؟
سوال دومم اینه که با نصب کارت گرافیک کیفیت مشاهده عکس ها در مانیتور بهتر می شه ؟(مانیتور pa248q)
درود
قبلا خدمتتون عرض کردم!
هیچ گرافیک Onboard ای جای کارت گرافیک مجزا را نخواهد گرفت!
شما در زمان استفاده از گرافیک خود مادربرد در اصل دارید از فضای رم دستگاه که نهایتا DDRx هست به همراه CPU بهره می گیرید!
در حالی که کارت گرافیک مجزا و با کیفیت بالا دارای GDDR بوده و GPU بدلیل وجود پهنای باند بالا در ارتباط با رم ها سرعت عملکرد را در پردازش بصورت چشم گیری تغییر می ده!
در مورد سوال دومتون بنده خیلی دقت نداشتم
اراتمند
خب با توجه به دیگر قطعات سیستم و اینکه کاربری سیستم صرفا برای کارای معمولی و عکاسی است چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد می دید؟
لپتاپ من دو کارت گرافیک دارد یکی Gforce GT 750 و یکی هم گرافیک مجتمع با سی پی یو ای - هفت ۴۷۰۰
در حالتی عادی کارت گرافیک اصلی سیستم گرافیک مجتمع با پردازنده است. ولی امکان این را میدهد که برای هر برنامه کارت گرافیک را جداگانه انتخاب کرد. نرم افزار فتوشاپ را با هر دو کارت گرافیک تست کرده ام، متوجه تفاوتی نشدم! حتی تفاوتی در ماژولهایی که از چی پی یو استفاده میکنند هم نبود. شاید احتمالا کارت گرافیک مجتمع به اندازه تقاضای فتوشاپ برای پردازش چی پی یو کافی است.
دوستان اگر منبعی در مورد تاثیر کارت گرافیک در فتوشاپ دارند که موضوع را تخصصی برسی کرده لطفا ذکر کنند تا موضوع روشنتر شود.
جناب دانش پایه انویدیا تکنولوژی سوییچ دوگانه رو داره به خاطر مصرف کمتر گرافیک مجتمع در صورتی که به توان پردازشی نیاز نباشه خود به خود از گرافیک مجتمع استفاده میکنه به خاطر بهره وری بهتر و مصرف کمتر انرژی که تو زمان معرفی به Optimus معروف شد
این لینک از خود انویدیا که توضیح میده
این هم یه سایت داخلی با توضیح مختصر و مفید
در صورتی که روشی که احسان عزیز فرمودن استفاده بشه اون نرم افزار به کل با گرافیک غیر مجتمع اجرا میشه
در صورت امکان خروجی لپ تاب رو به مانیتور وصل کنید ببینید باز هم مقادیر برای هر دو کارت ثابت هستن یا نه
من دنبال کارت گرافیکی هستم که با دو مقوله تناسب داشته باشه
۱. نوع کاربری سیستم که صرفا جهت کارهای معمولی و عمومی درکنار عکاسی و نرم افزارهای مربوطه مثل فتوشاپ و لایت روم و پیکاسا و بریج و....است
۲.تناسب با دیگر قطعات سیستم باشه
(پردازنده i5 4690 ,مادربرد ایسوس pro_gamer ,پاور 650 گرین ،رم 16 )
بنابراین هزینه اولویتی نداره به جاش کیفیت و تناسب و کارایی بالا مهمه مخصوصا اینکه در حال حاضر سیستم به کارش مشغوله بنابراین اگر هم مشکل مالی بود صبر می کنم تا سر وقتش تا خرید درستی انجام بدم
(البته درسته هزینه اولویت نداره ولی اصلا راضی به پرداخت هزینه بی مورد و الکی زیاد هم نیستم)
امکان تست روی مانیتور را ندارم ولی تنظیمات فتوشاپ روی کارت گرافیک است و کارت گراقیک هم روی بیشترین پرفورمنس تنظیم شده است. ولی اصولا با تغییر کارت گرافیکی متوجه تغییری در اجرای فتوشاپ نمیشوم. اگر کسی از دوستان سیستمی با دو کارت گرافیک دارد تست کند تا به نتایج بهتری در این مورد برسیم.
با آپدیت درایور/درایورهای کارت گرافیک هم تغییری ایجاد نمیشه؟
یه نکته رو هم اضافه کنم شاید مفید بود ... تجربه ای هست که من در جای دیگه ای دارم ...
موقع استفاده از نرم افزارهای سه بعدی که رندرینگ رو تحت GPU انجام میدن نه پردازنده، در مورد سیستم هایی که از چند کارت گرافیک استفاده می کنند و مثلا در مورد کارت های گرافیک برند NVIDIA به این چینش به اصطلاح SLI میگن، یکی از شروط برای اینکه از تمامی قدرت کارت گرافیک ها (که در اون کاربرد از هسته های CUDA کارت گرافیک استفاده میشه) استفاده بشه اینه که میزان رم مصرفی اون نرم افزار این توانایی رو داشته باشه که بتونه در تمام کارت گرافیک ها لود بشه، به این معنی که اگر مثلا دو کارت گرافیک روی یه سیستم SLI شده باشن ویکی 4 گیگ حافظه داشته باشه و دیگری 2 گیگ و میزان رم مورد نیاز جهت لود شدن اون پروژه مثلا 3 گیگ باشه عملا فقط از گرافیکی که رم بالاتری داره استفاده میشه. امیدوارم سرنخی به شما بده برای حل شدن مشکل ...
والا زمانی که لپتاپ را تازه گرفته بودم اصلا فتوشاپ با کارت گرافیک کار نمیکرد و بعد از تعریف چی پی یو در تنظیمات فتوشاپ نرمافزار هنگ میکرد. تا اینکه در اپیدیتهای بعدی حل شد. فعلا هم با فتوشاپم مشکلی ندارم.
منتها سوال این است که اصولا مشکلی هست یا خیر! با توجه به اینکه فتوشاپ کار گرافیک سه بعدی نمیکند، آیا با کارت گرافیک بهتر باید انتظار پرفورمنس بالاتری از فتوشاپ داشت یا خیر.
تجربه من روی روی سیستمم این بود که اختلافی بچشم نمیاید.
فتوشاپ که قسمت سه بعدی هم داره، احتمالا به کارتون نیومده.. اگر اشتباه نکنم از ورژن CS5 Extended اضافه شد ...
در مورد جمله ی آخرتون فکر می کنم این توضیحات مفید باشه :
Re: Does graphics card matter in photo editing?: Retouching Forum: Digital Photography Review
این اطلاعات هم مفید می تونه باشه :
How important is a graphics card for photo editing - Graphics Cards - Graphics Cards
Is GPU or CPU more important for Photoshop and Lightroom? - Photography Stack Exchange
https://www.google.com/webhp?sourcei...or%20photoshop
خب شما در حال حاضر دارید از قدرت گرافیکیتون تو رزلوشن محدود لپ تابتون استفاده میکنید و هرچقدر این مقدار افزایش داشته باشه به قدرت پردازشی بیشتری هم نیاز خواهد بود برای مثال من یه سری بازی رو خود لپ تاب انجام میدم به راحتی اجرا میشن و تنظیمات رو میتونم بالا ببرم اما در صورتی که بخوام لپ تاب رو به تی وی یا مانیتور جداگانه ای متصل کنم و رزلوشن افزایش پیدا کنه به وضوح کارت تحت فشار بیشتری قرار میگیره حتی افت فریم مشاهده میشه
نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ هم برای اجرای بهتر با هسته های پردازشی سی پی یو و جی پی یو هماهنگ شده هستن
البت منکر این نیستم که در حال حاضر بدون داشتن گرافیک مجزا هم میشه به راحتی خیلی از نیازها رو براورده کرد
در مورد SLI باید هر دو کارت از انویدیا باشن یه سری لپ تاب با چینش SLI هست که بیشتر برای گیم طراحی شدن اما تو لپ تاب آقای دانش پایه کارت مجزا NVIDIA و کارت مجتمع Intel HD تا حد اطلاع من امکان استفاده از SLI تو همچین چینشی نیست
برای استفاده بهتر از کارت گرافیک تو قسمت رندرینگ باید دنبال سری های Quadro از Nvidia و یا FirePro از ATI باشید
منم 2 تا 755 دارم رو لپ تاپ هيچ تأثيری نداره گرافيک رو چی باشه
حتی سرعت فن هم تغييری نميکنه
در صورتی که بازی های سبک مثل pes 2015 اجرا کنم زود فن راه ميوفته
از نظر تنظيمات هم هم برای اجرا ست کردم هم توی خود فتوشاپ
شايد توی رندر های 3 بعدی تأثيری بزاره اما برای کارهای عادی که نداره
درود.
بله هر دو کارت باید انویدیا باشن و منم همینو عرض کردم. منم در مورد موردی که گفتین مطمئن نیستم.
در مورد Quadro هم بله درسته، کلا این سری از کارت گرافیک های انویدیا حرفه ای تر هستن و تو پردازش های طولانی تر پایدارتر هستن ولی ایرادی که دارن اینه که به جز مدل های خیلی سطح بالاشون که قیمت های فضایی هم دارن مدل های پایین تر به خاطر پایین بودن تعداد هسته ی CUDA برای رندرینگ تحت پردازنده گرافیکی مناسب نیستن چرا که کارت های گرافیک گیمینگ تو این زمینه بهتر عمل می کنن و هسته های بیشتری دارن، می مونه فقط بحث خنک سازیشون که برای اون هم راههای زیادی هست ... الان با یه گرافیک Titan X میشه واقعا هم تو بحث گیم و هم رندرینگ عملکرد بالایی رو نسبت به هزینه ای که می پردازیم داشته باشیم که اصلا قابل مقایسه با سری Quadro نیست.
صحبت از ریزولوشن پایین مانیتور شد.
چند روز پیش یک فیلم 8k دانلود کردم که روی سیستم باز نمیشد. امروز درایور کارت را اپدیت کردم و سیستم فیلم را باز کرد منتها خیلی روان نبود. کسی نرم افزار مناسبی برای نمایش فایلمهای سنگین سراغ دارد؟ و اصلا کارتهای گرافیم امکان نمایش 8k را دارند؟
درود
جناب دانش پایه عزیز!
دلیل استفاده PS ها از GPU بخاطر سرعت پردزاش و پهنای باند بالای ارتباطی بین رم و GPU و وجود GDDR در کارت گرافیک هست که در نتیجه عملکرد گرافیکی سیستم را افزایش داده و فشار را از روی سیستم و CPU بر می داره!
شاید در تصاویر جزئی تفاوتی حس نشه! ولی اگر یک عکس مثلا RAW را مستقیم در نرم افزار وارد کنید و بعد چندین لایه پردازش متفاوت (از افزایش نور موضوعی گرفته تا حذف نویز و Stack و...) انجام دهید شاید نتیجه مشخص بشه!
البته به شرطی که از روی گرافیک پردازش انجام بشه!
به این نکته هم توجه داشته باشید که شاید با این شرایط هم بنظر شما تفاوت چندان نباشه که مهمترین دلیلش قدرت نسبتا بالای CPU های امروزی برای کارهای عمومی هست.
یک راه آزمایش ساده برای تست این امکان، زیر بار بردن CPU با نرم افزار های رندر عمومی مثل Ulead Video Studio و کار همزمان با فتوشاپ شاید باشه!
یا چیزی مشابه که پردازنده شما را درگیر کنه.
بنده تجربه این مورد را داشتم. نرم افزاری برای محاسبه که تا 60 درصد CPU را درگیر می کنه زمان فعالیت موجب کندی کار در نرم افزارهای دیگه می شه در حالی که در این زمان فتوشاپ (بجز زمان ارتباط با هارد برای لود شدن) به راحتی پاسخگوی نیاز بنده بوده
ارادتمند
بله درجریان نحوه کار gpu و مزیتهاش نسبت به cpu هستم. منتها این به شرطی است که فتوشاپ از gpu استفاده کند. آخرین باری که مدارک نرم افزار فتوشاپ را مطالعه میکردم (شاید نسخه قبلی بود) از امکانات gpu بصورت خیلی محدودی استفاده میکرد. فقط چند فیلتر و اگر اشتباه نکنم چند مورد که به اینترفیس خود فتوشاپ مربوط میشد.
حتی فتوشاپ از چند هسته سی پی یو هم استفاده نمیکند! اصولا نرمافزار قدرتمندی در پردازش موازی نیست. (شاید هم نوع پردازش اجازه آن را نمیدهد)
ميشه لطفا يه سيستم با قيمت حدود سه تا سه ونيم ميليون تومان (با مانيتور) پيشنهاد بديد.ممنون
- مناسب براي اديت عكس واگه بشه فيلم.
فرق مين برد های جديد چيه؟ من سر سری چند مدل رو مقايسه کردم تو اسپک ها تفاوت زيادی نديدم اما قيمت ها از 100 دلار يه دفعه ميره 300 دلار
جز تعداد پورت ها چيزی خاصی اضافه شده ؟
چیپست متفاوت و یحتمل قویتر
تعداد پرت
مدار ولتاژ
امکان اورکلاکینگ
کنترل مین بورد از طریق دکمه های روی مین بورد ( راه اندازی بدون نیاز به کیس )
پایداری بیشتر
خازن های بهتر
و هت سینک های تعبیه شده برای دفع حرارت
و یه سری ریز موارد دیگه مثل تراشه صوتی متفاوت و غیره ......
لطفاً چند تا مين برد خوب هم معرفی کنيد ، من 7 سالی هست به pc دست نزدم ديگه هيچ مدلی رو نميشناسم
lga1150 ظاهراً رو بورس تره فعلاً به 4790 رسيدم
4790k فوق العادس , ولی دو نسل جدید این cpu به اسم 6700k وارد بازار شده , درسته که 100 تومن گرون تره ولی بیشتز از 10 درصد کارایی بالاتر رو در عین مصرف کمتر به همراه داره .
در مورد مین برد هم باید مقدار بودجه ای که دارید و هم چنین نوع کارایی ای که از قطعه انتظار دارید در نظر گرفته بشه .
بابت تاخیر پوزش میخوام
Main Board :
1.Asus h97 pro حدودی قیمت 400
یا
asus b85 pro gamer
Cpu
Intel Core i5 4460 حدود قیمت 600
یا
i3 4160 حدود 400
Ram
gskill 16Gb - 2*8 cl9 حدود 400
HDD
Western digital 1t حدود 200
Sdd
128 gb حدود 200
power
Green 650 W حدود 200
این قطعات حدودی 2 تومن قیمتشون میشه جای بحث هم دارن آقا کیاوش مثلا بین سی پی یو اول و دوم نزدیک دویست تومن اختلاف قیمته یا برای مثال رم 16 رو میشه با 8 انتخاب کرد یا حتی مین بورد هارو با قیمت پایین تری انتخاب کرد
کیس سلیقه ایه ولی اگه تمایل داشتین میتشه مدل های استانداردی رو معرفی کرد
مانیتور هم مابقی بودجه رو میگیره ولی خود بنده خیلی علاقمند به 16:9 ها شدم که فضای زیادی رو میده میتونید این مدل رو هم در نظر داشته باشین ASUS VX239H
تا یادم نرفته به علت عدم علاقه بنده به سی دی درایو ها هیچ اشاره ای به این قطعه نکردم ولی اگه استفاده داره که یه رایتر هم به لیست اضافه کنید
هیچ کارت گرافیکی معرفی نکردم چون گرافیک موجود روی پردازنده برای ادیت عکس جوابگوست ولی اگه ادیت ویدیو خیلی مهمه میشه سی پی یو رو i3 انتخاب کرد و اون اختلاف قیمت رو به گرافیک اختصاص داد
در صورت امکان بفر مایید بنده اصلاح کنم لیست رو یا اگه برند دیگه ای رو دوست دارید بی تعارف چون علاقه زیادی به ایسوس دارم ( و البته کیفیت خیلی مناسبی هم داره ) بیشتر روی این برند معرفی کردم
فکر میکنم سوکت هاشون متفاوت باشه 4790 سوکتش 1150 هست با لیتوگرافی 22 نانو ( هاسول ) ولی 6700 سوکتش 1151 هست و بر اساس معماری 14 نانو متری ( اسکای لیک ) ساخته شده پس روی یک مین بورد قابل استفاده نیستن
در صورت استفاده از 4790 مین بوردهایی با سوکت 1150 باید خریدادری بشن ( مثل دو مدلی که برای کیاوش عزیز نوشتم ) و در صورت استفاده از 6700 باید به فکر سوکت های 1151 بود که چون جدید به بازار اومدن هنوز به تعادل قیمت مناسب نرسیدن
خزان جان ممنون برادر
يكي دو مورد؛ HDD رو از ليست حذف كنم مشكلي دارم ؟، براي اينكه در فتوشاپ و سرعت لود و يا همزماني دوسه برنامه احساس نكنم در استانه سال ٢٠١٦ نيستم و كندي سيستم مارو بع اوايل دوره افتتاح فروم نبرد، امكان پيشنهادي داريدشما؟ با ١٠-١٥ درصد كم وزياد نتيجه بهتر ويا كلا تغييري حاصل ميشه؟ واينكه فك ميكنيد به all in oneها نميشه فك كرد؟ تشكر
ممنون
از نظر قيمت پردازنده تفاوتی ندارند (در حد 20-30 $ ) اما لوازم جانبی مثل مين و رم گرون ميشه
http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=2565&cmp[]=2275
ظاهراً 4790 کمی قويتره
استفاده اصلی من عکاسيه و کار خاص ديگه اي انجام نميدم ، تفاوت خاصی تو مين ها نديدم (حداقل تو مشخصاتی که موقع مقايسه ميآره ) جز تعداد پرت ها و ساپورت رم ...
تابليت کراس فاير و sli ... هم با توجه به استفاده من برای من مهم نيست
واسه همين ميخوام بدونم اينهمه اختلاف قيمت برای چيه
درود. کیاوش جان بنده هم چند روز پیش پیگیر خرید لپتاپ بودم. دوستان مشاوره های خوبی به بنده دادن. یکی از بهترین پیشنهاد ها که طاها جان عزیز در موردش به بنده توضیح داد استفاده از هارد های ssd بود.
سرعت بوت و لود نرم افزار ها و کپی و ذخیره کردن فایل ها بشدت افزایش پیدا میکنه.
امروز با لپتاپ یکی از دوستان که 256 گیگ اس اس دی داشت تست زدم. واقعا تاثیرگذار بود.
هر سایتی با توجه به مشخصات سیستمش cpu رو بررسی میکنه و بنچمارک میگیره , خودم 6700 رو با حافظه های ddr4 ترکیب کردم و به اون 10 درصدی که گفتم هم رسیدم , البته قبول دارم که باعث میشه قطعات دیگه هم گرون تر دربیاد . در کل واسه ی شما و کار عکاسی i5 هم کفایت میکنه , مگه اینکه بخواید بعدا کارهای بیشتری با کامپیوترتون انجام بدید .
مین برد ها هم تفاوت های زیادی به جز پورت ... با هم دارن : بطور مثال برند ایسوس مین برد هاش رو به سه دسته تقسیم کرده : Gaming ،Overclocking و Ultra Durable , گیمینگ ها از ویژگی های اختصاصی ای مثل کارت شبکه و کارت صدای حرفه ای بهره میبرن که همین ها باعث میشه قیمتشون نسبت به مدل های معمولی بالاتر بره , توصیم اینه که باز اگه تونستید سراغ سوکت جدیدتر 1151 برید .
و یه توصیه دوستانه دیگه : به هیچ عنوان از رم 8 بالاتر نرید که استفاده ای نمیشه ازش , مگر اینکه بخواید استفاده ای به غیر از کارهای مربوط به عکاسی از pc داشته باشید . به شخصه تا الان فقط تو پروژه های سنگین شبکه تونستم از 16 گیگ رم استفاده کنم وگرنه 99 درصد اوقات از 5 گیگ هم استفاده نمیکنم .
درسته يکم دقيق تر نگاه کردم چيست های killer و کارت صدا ها هم تفاوت داره اما باز فکر نميکنم 200 دلار اختلاف قيمت رو توجيه کنه
ظاهراً بيشتر کيفيت قطعات الکترونيکی مثل خازن ها و هيت سينک های اضافه قيمت ها رو بالا برده
چند مدل گيم msi o asus فعلاً پيدا کردم که مناسبند
خوبی مين های 1151 اينه که رم های با فرکانس بالا رو هم ساپورت ميکنند
بيشتر واسه کسايی که fps بالا تو گيم و کارهای 3 بعدی به کار مياد اما در آينده ممکنه نياز باشه
لپتاپ قبليم i7 2670 بود با رم 8 اما موقع پردازش 30-40 فايل سرعت کم ميشد الان y510 دارم 755SLI 4gb 4700mq با 16 گيگ رم و ssd خيلی بهتره. 8 گيگ واسه من خيلی کمه شايد واسه کسی که تک تک عکس ها رو اديت ميکنه مناسب باشه ,از طرفی رم هم قيمت بالايی نداره
خب وقتی رده مین بالا میره طبیعیه که قیمتش هم بالاتر باشه یه گیمر یا کسی که اوورکلاک میکنه فشار زیادی به قطعات میاره و کیفیت بالای قطعات استفاده شده تو این سری از مین ها کیفیت بالاتری دارن و قیمتشون هم بالاتر میره حتی شاید چیپستشون هم یکسان باشه
فکر میکنم شما یه Micro Atx خوب نیاز داشته باشین که امکانات اضافی نداشته باشه ولی کارشو خوب انجام بده اگه عجله ای ندارین که پیشنهاد میدم یه مقدار صبر کنید تا قطعات سوکت های 1151 به قیمت واقعیشون برسن و بازار رقابتی تر بشه اگه نه که یه حدود بودجه بگین من در خدمت هستم الانم چنتا مین بورد مناسب روی سوکت جدید معرفی میکنم
Asus z170 a
امکانات خیلی خوبی داره و به نصبت قیمتش واقعا مادربرد ارزنده ایه
دیسپلی پرت - اچ دی ام آی - یو اس بی تری تایپ ای و سی خروجی صدا 8.1 - و...... برای اوورکلاک بهینه شده و اگه از سی پی یو های سری k روشون استفاده بشه به راحتی میشه اوورکلاک کرد ( یاد زمان پنتیوم 3 افتادم که روی مین p3 ایسوز و سی پی یو intel pentium 3 فرکانس 1 گیگ رو اوور زدم 1.1 کردم ذوق مرگ شدم !!! )
این مین حدود قیمتی 600 داره
برای سی پی یو میتونید به 6600 هم فکر کنید البت از 4790 و 6700 ضعیفتره ولی نه اونقدر که ملموس باشه تو ولی اختلاف قیمت خوبی با اون دو مدل داره ( در حد 200 شاید هم بالاتر ) حدود 800 هم قیمت این مدل هست
رم به نظر من هنوز گرونه برای 16 گیگ باید نزدیک 700 هزینه کرد و البت باید دقت کنیم که هم فرکانس بالاتره و هم نسل تغییر کرده ولی گرونه برادر گرووووون
تا یادم نرفته این مادربردی که معرفی کردم یه ورژن لایت تر و کوچک تر هم داره به نام z170 m plus که Micro atx به حساب میاد از همین قطعات توش استفاده شده ولی امکانات اضافی این مدل رو نداره مثلا هت سینک ها کوچیکتر شدن ولی چیپست ها و قطعات یکسان هستن ولی من هنوز ندیدم که باشه و قیمتی نداره احتمال داره چون قیمت این مدل به نصبت مدل اصلی پایین تر باشه هنوز برای فروش مناسب نباشه ( از دید وارد کننده و فروشنده وگرنه برای ما مصرف کننده ها که خیلی خوبه اگه باشه )
و یه ورژن گیمینگ هم داره به اسم z170 pro gaming که یه مقدار از مدل a گرونتره و مخصوص گیم طراحی شده ولی خود من به شخصه A رو ترجیح میدم
مين خوبيه ممنون ، من giga پيدا کرده بودم که م2 هم داشت مشخصاتش با asus شما هم تقريباً يکيه اماasus 50$ ارزون تره
Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7
مشکل جا ندارم atx ميگيرم که بهتر هم خنک بشه
6600 تقريباً با پردازنده لپ تاپم يک قدرت داره و 100$ از 4790 ارزون تره اما تقريباً 40% ضعيف تر
خب پس شک نکنید که باید بیشتر صبر کنید چون 4790 قویترین سی پی یو تو نوع خودش بوده و فقط سه مدل سری 5000 ازون بالاتر بودن بیشتر از ده مدل تو سری 4000 معرفی شدن که 4790 از همشون قویتر بود
ولی تو سری 6000 که معادل 4000 تو نسل قبل هستش فقط دو مدل معرفی شده تا الان و هنوز معادل سری 5000 معرفی نشده اگه الان این قطعات رو تهیه کنید چند وقت بعد هم از نظر ریالی ضرر کردید هم کارایی
به نظرم صبر کنید چند مدل دیگه از سری 6000 معرفی بشن بعد اقدام کنید تا اون موقع قیمت ها هم یکم متعادل تر شدن ( البت این قسمت قضیه رو چنان که افتد و دانی هیچ اطمینانی بهش نیست :-D:::angry::: )
کیاوش عزیز راجع به all in one ها تو نمونه های ویندوزی حقیقتش من چیزی ندیدم که کارایی داشته باشه ( شاید اطلاعاتم کافی نیست اما با هر مدلی کارکردم بیشتر به درد صندوق فروش میخورد تا کار کردن با نرم افزارهای تخصصی ) ولی نمونه اپلیش جای بحثی نداره
سرفیس جدید هم تبلته هم لپ تاب و با اضافه کردن موس و کیبورد all in one هم میشه ! از نظر نرم افزاری هم ماکروسافت ساپورت خوبی میکنه قطعاتش هم عالی هستن منتهی قیمتش ...
درود بر همه
شاید با ربط ترین قسمت برای سوال من اینجاست
قیمت ویندوز 10 اورجینال +office 2016 اورجینال به ریال چنده و توی ایران بایداز کجا تهیه بشه؟
یه مقایسه جالب بین کامپیوترهای مک و ویندوز از نظر قدرت پردازش در محدوده مرتبط به عکاسی.
https://www.slrlounge.com/lightroom-...formance-test/
این تست نشان میده با هزینه مشابه چقدر اختلاف بین دو محصول متفاوت وجود دارد. این تست و نتایجش علامت سوالهای بزرگی را در مورد صحت نتایج و قابلیت تعمیم بودنش بین محصولات دیگر ایجاد میکند ولی، بنظرم نتایج قابل قبول و استناد است.
سلام
در مورد کیس های اسمبل شده و آماده خصوصا در مورد این مدل از ایسوس :
کامپیوتر دسکتاپ مدل
ASUS G11CB-BH001D
1- ارزش خرید این گونه کامپیوتر چقدر است؟
2- کیفیت ساخت و دوام شان چجوری است؟
3- و از همه مهمتر ، اگه بخواهیم قطعات را جدا جدا تهیه و اسمبل کنیم، قیمت تمام شده چقدر تفاوت پیدا میکنه؟
4- و همینطور اگه قطعات (مشابه و هم رده) را جدا جدا تهیه کنیم در مجموع کارآیی و دوام کدامیک ( کیس اسمبل شده در شرکتهای معروف و یا کیس که شخصا اسمبل شده ) بهتر است؟
5- توصیه نهایی دوستان چیست؟
سلام جناب نوری وقتتون به خیر
1.این مدل کانفیگ خیلی خوبی داره ( و قیمت هم همینطور )
2.ایسوز کیفیت ساخت بالایی داره من از زمان پنتیوم 3 هر قطعه ای که این مارک روش باشه رو تست کردم از مودم تا هدست و مانیتور و مین بورد و.... همشون واقعا خوبن مخصوصن اگه از سری ROG ( اختصار Republic of Gamers ) باشه که خیلی خیلی مطمعن تر
3.یحتمل پایین تر میشه قیمت اگه خودتون اسمبل کنید ( تو ایران این قبیل کالاها چون طرفدار کمتری دارن و وارد کننده هم تعداد بالا نمیاره قیمت ها کمی بالاست )
4.تو این بازه قیمتی سیستم ها تقریبا حرفه ای هستن از بهترین سی پی یو و حجم رم و هارد سریع استفاده میکنن راندمان هم به همدیگه نزدیک خواهد بود و اختلاف وجود نداره که ملموس باشه
5.خیلی این قسمت برای من سخته
ایسوز مارک مورد علاقمه و هر قطعه ای بخوام بگیرم اگه ایسوز داشته باشه اولویتم روی ایسوزه منتهی هیچوقت سیستم های اسمبل شده شرکتی برام جذابیت نداشته حتی این مدل که یه سیستم همه فن حریفه
خالی از ایراد نیست
برای مثال اگه یه وقت برای مثال رم خراب شه یا هارد نیاز به تعویض داشته باشه اگه شخصا اقدام کنید گارانتی از بین میره ( یه جورایی مثل لپ تاپ تو قامت دسکتاپ ) قطعات بهترین هستن ولی آیا نیاز شما در این حد هست ؟ مثلا این سیستم از گرافیک جی تی ایکس 970 با چهار گیگ رم استفاده میکنه که به طور مشخص هدفش گیمینگه و این قطعه به تنهایی حدود 1500 قیمت داره حالا برای شما این حد پردازش گرافیکی کاربرد داره یا یه مانیتور حرفه ای دل با همین قیمت ؟
این سیستم از بهترین چینش استفاده میکنه هر شخص دیگه ای هم بخواد تو این سطح قیمت براتون کیس اسمبل کنه همین قطعات رو در نظر میگیره حالا ایسوز یا گیگا تو این سطح تفاوت ندارن زیاد ولی اینکه این قطعات مناسب استفاده شخصی و روزمره باشن رو شما تایین میکنید
شخص خود من با اینکه اهل بازی هستم و کار گرافیکی هم انجام میدم حاضر به هزینه برای این سیستم نیستم و انتخاب قطعات توسط خودم اولویت داره برام
نکته ای که یادم رفت بگم هرچه سرچ کردم از مدل مین بورد اطلاعی پیدا نکردم
عالی بود نیما جان
از اینکه با حوصله مساله کاملا برام توضیح دادید بسیار متشکرم
با سلام
دوستان حرفه ای سخت افزاری خواهشمندم مرا یاری کنید
برای کارهای عکاسی نیاز به یک سیستم دارم تا 5 میلیون هم میتونم خرج کنم ( پایین تر هم بود چه بهتر )
در آینده شاید روی میکس و مونتاز فیلم هم کار کنم / مانیتور کالیبره باشه چه بهتر برای نشان دادن واقعی رنگ ها
پیشنهاد شما برای من چه قطعاتی است
باتشکر
سلام
این مبلغ شامل نمایشگر هم میشود یا نه؟
من حدود دو سال پیش یک کیس پک Dell مدل 9020 که قیمتش حدود 2.300 بود را خریداری کردم.البته این مدلها دارای رم و هارد پایینی هستند (چون قیمت رم و هارد در سفارش کارخانه بالاتر از قیمتهای موجود است و به صرفه نیست) و من یک هارد 3 ترا به همراه یک ssd 256 سامسونگ (مجموعا حدود 900 تومان) و 32 گیگبایت رم (حدود یک تومان) برای آن خریداری کردم.ظاهرا مدلهای جدید 7040 هم به تازگی وارد بازار شده است.البته کیسهای اسمبل شده برندهای دیگر در هم بازار موجود است ولی من از خرید خود راضی هستم.سایز کیس هم تقریبا کوچک و کاملا بی صدا است.
بودجه شما برای خرد مانیتور خوب و کیس قرتمند کافی نیست
میتونید به آل این وان هم فکر کنید مثل hp z1 که هم کیفیت خوبی دارد هم قدرت مناسب.
با سلام
به عنوان کاربر سیستم مک
آی مک گزینه ایده آلی است به چند شرط:
1- با پنل براق مانیتور مشکلی نداشته باشید. (من فقط به این دلیل مک می نی تهیه کردم تا بتوانم از مانیتور دیگه استفاده کنم)
2-با خود سیستم عامل مک مشکلی نداشته باشید. (به نظرم اگر میخواهید روی آن ویندوز نصب کنید از اول دستگاه ویندوز بیس بگیرید بهتر است)
3-با بودجه محدود چندان کانفیگ مناسبی نمیتوانید تهیه کنید.
مانیتور براق؟!
من هر روز وقتی تو دفترم چشمام از انعکاس لامپ مهتابی روی سقف تو مانیتورم درد میگیره حسابی رفتگان کسیو که اولین بار این اشغالو درست کرد دعا میکنم :-D