من همین cpu به همراه 16گیگ رم دارم وبسیار راضی هستم و سرعت خیلی خوبی داره.
Printable View
دوستان سیستم خوب برای عکاسی چی پیشنهاد میدید ؟
cpu و ram برای عکاسی حداقل چی باید باشه ؟
فرقش از زمین تا آسمونه برادر !
این مطلب مفیده :
تفاوت پردازنده های سری Core i3 / i5 / i7
این هم مشخصات هر کدوم از زبان سازنده :
Core i3
Core i5
i3, i5 و i7 کلاسهای مختلف سی پی یو هستند و هرکدام پردازندههای مختلفی دارند پس به طور کلی نمیشود گفت کدام بهتر هستند. ممکن است یک سی پی یو i3 پردازش بهتری از یک پردازنده i7 داشته باشد. خصوصا که در حال حاضر 4 نسل از این پردازندهها به بازار عرضه شدهاند و هر نسل سی پی یو هایی با سرعتهای مختلف دارد. شما میتوانید از روی PassMark از این سایت در موردشون قضاوت کنید.
بعلاوه، بشخصه ترجیح میدهم مانیتور خوبی داشته باشم تا سی پی یو سریعتر :::happy:::
قابل توجه دوستان.
بدترین مدل i 7 حتما بهتر از بهترین مدل i 3 هست. به شرط اینکه Intel Core i7-7xxXX به بالا باشد!(یعنی اون cpu های i 7 که 4 هسته حقیقی+ 4هسته مجازی = روی هم 8 هسته دارن . در حقیقت i 7 های پایین تر از این مدل(Intel Core i7-7xxXX )در اصل i 7 نیستند و فقط اسمشون گول زنندس چون 2حقیقی + 2 مجازی = رو هم 4 تا هسته دارن و معماریشون مثل i5 ,i3 هاست)
در ضمن اگر شما در ریتینگ های جهانی استثناً یک i3 رو بالا تر از i7 میبینید این صرفاً جنبه تبلیغاتی داره ودر عمل به هیچ وجه این طور نیست! (مثل Mobile Processors - Benchmarklist - NotebookCheck.net Tech)
پس همیشه i7 بهتر از i5 و
i5 بهتر از i3 هست.:-)
یه موضوع دیگه هم وجود داره اون اینه که اگر ما این استثنا ها رو قبول کنیم و در نظر بگیریم ولی هیچ وقت اون استثنا ها رو نمیتونیم تو بازار پیدا کنیم.:oops:
این که در یک کلام به استناد به یک سایت خاص بگویید اگر شما نمونه از هر ریتینگ پیدا کردید که ریتینگش بیشتر از کلاسهای بالاتر باشد استثنا و تبلیغات است درست نیست. دلیلی برای این ادعا دارید؟
این سایتی من معرفی کردم برای ریتینگ از الگوریتمهای محاسباتی سنگین برای بررسی قدرت پردازش سی پی یو استفاده میکند که هم شامل پردازش یک هسته ای و هم پردازش موازی میشود. مدل و کلاس پردازنده را هم در نظر نمیگیرد و از روی سرعت پردازش امتیاز میدهد. خوشبختانه عدد گزارش شده متوسط تعداد زیادی نمونه است و احتمال اشتباه وجود ندارد. اگر به ریتینگهای میانی این جدول دقت کنید نمونهایی که فرضا i5 بالاتر از i7 باشد کم هم نیستند (از همان i7 و i5 های اصل که گفتید).
حالا اینکه عملا کدام یک از این پردازندهها در بازار ایران یافت میشود و در عمل وضعیت به چه صورت است من اطلاعی ندارم. به هر حال مهم هم نیست چون با بررسی مدلهای موجود از روی همین ریتینگها مخیتوان گزینه مناسبی را از پردازنده های موجود انتخاب کرد.
دوستان در مورد این سیستم نظری ندارین ؟
PROCESSOR INTEL XEON Hexacore Core X5650(2,67GHZ
Intel® Xeon® Processor X5650
Ram Memory : 12GB (6X2GB) 1333MHZ DDR3 ECC-U
Hard disk : 149 Gb SASdisk 1000
Grafik Nvidia QUADRA Fx4000 2 gB
API-support DirectX 10, OpenGL 2.1
Bus Type PCI Express x16
Graphics Engine NVIDIA Quadro FX 1800
interface 1 x DVI-I (double link) - 29 pin combined DVI
2 x DisplayPort - 20-stifts DisplayPort
1 x VGA - 15-pin HD D-Sub (HD-15) ( with adapter )
Buss width 256-bit
size 2 Gb
teknik GDDR3 SDRAM
Video output
Max total screen support 2
Max resolution 2560 x 1600
ممنون
سلام
کانفیگ جالب و اغوا کننده ای دارد.
در واقع سروری هست که باید دید در چه شرایطی مورد استفاده قرار گرفته و آیا به خوبی نگهداری شده یا نه.
در کل خریدش به دقت نظر و بررسی فراوان و البته قدری هم ریسک پذیری نیاز دارد.
همون طور که جناب کوهسار عزیز فرمودند سیستم قوی و جذابی هست اما اگر فقط برای کار شخصی و فتوشاپ لازم دارید بنده این روپیشنهاد نمیکنم(البته خیلی بستگی به قیمتش داره مثلا اگه FX 4000 رو 500-550 دلار و CPU رو 700-750 بده خوبه در غیر این صورت زیاد برای شما صرف نمی کنه) .
اگه بتونید فقط گرافیک رو ازش بخرید خیلی خوب میشه .
این CPU که نسبت به برادرهای i7 extreem خودش برای کارهای گرافیکی مزیتی نداره و در بیشتر مواقع از اونها عقب تر هست . شما میتونید با تقریبا همین بودجه ای که برای خرید دست دوم x5650 هزینه میکنید یک i7 3970 x نو بخرید که دیگه کولاک کنه . علاوه بر این مادر بورد هایی که از سری xeon بشتیبانی میکنند که ساخت خود اینتل هستند امکانات جالبی رو برای کارهای گرافیکی ندارند . در عوض مادربورد های مجهز به سوکت 2011 به نظر من بهترین مادر بورد های رو کره زمین . از پشتیبانی چینش4 کاناله اسلت های مموری گرفته تا بقیه امکانات جنبی که برای کارهای روز مره کاملا مفید هستند که شما در صورت استفاده از سرور بورد ها( یا همون مادربورد های شرکت اینتل برای سری xeon ) از اون ها محروم خواهید بود . به علاوه اینکه قیمت پایین تری هم باید برای مادر بورد های 2011 بدید .
ممنون
البته این سیستم سرور نیست
شاید در ایران به عنوان سرور استفاده میکنن اما سرورها اینجا دارای case های نوع دیگه هستن که سیستم cooling متفاوتی دارن و فکر میکنم mainboard و power متفاوتی هم دارن
این سیستم شدیدا نو هست و تقریبا استفاده نشده و البته تا اواسط سال ۲۰۱۴ گارانتی داره از خود شرکت DELL
بعید میدونم با این قیمت . کاملا مطمئنید؟ چون با این اوضاع اگه بخرید و بیاید ایران بفروشید حد اقل 2-3 تومن سود می کنید:-D
الان قیمت نو x5650 تقریبا 1100-1200 دلار و fx4000 هم 850-900 دلار هست . حالا رم ها و مادر بورد و هارد دیسک هم بماند . یعنی بنده خدا تقریبا داره 1-4 قیمت نو میده!!!!!!
برای بنچ مارک هم یکی از معتبر ترین نرم افزار ها 3d مارک هست هم نسخه vantage هم performanc . که تست میگیره و نتیجه تست ها هم به صورت آنلاین با بقیه تست ها مقایسه میکنه .
بنظر من قبل از خرید عملکرد سیستم را چک کنید چون بالا بودن قیمت قطعات همیشه به معنی بالا بودن عملکرد (performance) نیست. مثلا این پردازنده 1000 دلاری با هسته های زیاد کاربرد خودش را دارد شاید برای یک سرور بسیار خوب عمل کند اما برای الگوریتمهای برنامه های امروز که هنوز در پردازش موازی از تمام توان پردازنده استفاده نمیکنند ممکن است سرعت بالاتری از یک پردازنده 250 دلاری نداشته باشد. نگاهی به این سایت بیاندازید بد نیست.
و یک سوال، شما مشکلتان با لپ تاپ دقیقا چیست؟ مگر چقدر ویرایش انجام میدهید و از چه نرم افزارهایی استفاده میکنید که دنبال سیستم قویتری هستید؟ من با یک دو هسته ای با رم 3 گیگا بایت کار میکنم و با وجود کندی و محدودیت باز کردن همزمان چند فایل مشکل خاصی با فتوتوشاپ ندارم! اگر هم بخواهم احیانا در این وادی هزینه کنم احتمالا لنز بهتر خواهم گرفت.
مشکلم این هست که وقتی کار میکنم عموما با تعداد عکسهای زیادی سر و کار دارم مثلا بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ عکس که از این تعداد حدودا ۱۰۰ عکس در نهایت ادیت میشه
برای اجرای action ها و یا موقع باز بودن تعداد زیادی عکس همزمان در فتوشاپ به مشکل میخورم
گاهی حتی پیش اومده که خاموش شده و فکر میکنم به علت گرمای بیش از حد cpu باشه
سرعت هم شدیدا افت میکنه
البته مشکل دیگه هم اینه که اصولا لبتاپ به درد کار نمیخوره
من مجبورم ساعت زیادی رو کار کنم و لبتاپ از اونجایی که فاصله بین مانیتور و کیبوردش کم هست باعث درد مچ دست یا درد گردن میشه
میتونم مانیتور بزارم براش اما کیبورد لبتاپ هم مناسب کار نیست
فرض کنین مجبورم هستم حدود ۸ ساعت در طول روز کار کنم
100% موافقم.
پیشنهاد بنده :
1. اگر هنوز از نسخه CC فوتوشاپ استفاده نکردید ، یک تستی بکنید ببینید مشکل سرعتتان حل میشود.
2. یک SSD با ظرفیت 60 گیگ که حدود 100 دلار قیمت دارد بخرید و از سرعت بالای همین سیستمی که در حال حاضر دارید، لذت ببرید.
3. خرید خنک کننده برای لپتاپ.
از مانیتور و Keyboard و mouse رو میزی استفاده کنید.
( خروجی پروجکتور لپتاپ را به یک مانیتور رو میزی متصل کنید و keyboard و mouse را به درگاه USB متصل کنید )
نسخه cc رو خریدم و با این که خیلی بهتر شده اما باز هم مشکل رو دارم
احتمال زیاد مشکل از داغ شدن بیش از حد cpu هست
هزینه تعویض فن و ... برای من خیلی زیاده و بهتر هست سیستم جدید بگیرم
اگر ایران بودم حتما همین کار رو میکردم
حالا اگر این سیستم رو بگیرم میتونم cpu رو عوض کنم اگر مناسب نباشه
با این main board چه cpu میتونم بگیرم که بهتر باشه ؟ main board Intel X58 هست
با فروش لبتاپم میتونم برای این سیستم هارد ssd و یک مانیتور خوب بگیرم
با اینکه احساس میکنم تصمیم خودتون رو برای خردید سیستم گرفتید ولی یک نکته دیگه رو هم اضافه میکنم.
خرید حافظه SSD از اونجایی که قطعه متحرک ندارد، میتواند در کاهش دمای لپتاپ کمک زیادی بکند.
هرچند در سیستم های امروزی CPU اولویت آخر برای افزایش سرعت در حین کار کردن با نرم افزارها را دارد..
موفق باشید
سلام
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین سیستمی که میشه تا 2 میلیون برای کار با فتوشاپ جمع کرد چه سیستمی هست .البته بجز مانیتور.
نه هنوز تصمیمی جدی ندارم اما بحث هزینه و اورده هست
من اگر بخوام fan , RAM رو عوض کنم هزینه ای حدود نصف قیمت این سیستم رو خواهم داشت که خب این سیستم هم cpu بهتری داره و هم کارت گرافیک خیلی خوبی داره
در حال حاضر مشخصات لبتاپم ایناست
cpu core i7 q820m
RAM 4
graphic geforce 310M
و مشخصات سیستمی که مد نظرم هست
cpu XEON Hexacore Core X5650
RAM 12gb DDR3
graphic Nvidia QUADRA Fx4000 2 gB
CPU بهتری داره ولی برای چه کاری؟
به شخصه Laptop رو به سیستم رو میزی ترجیح میدم.
مچ کردن قطعات یک PC یک کار کاملاً علمی هست که تازه باید بارها و بارها قطعات تست بشن تا از لحاظ سازگاری باهم ست باشن.
چیزی که در لپتاپها به نحو احسن انجام شده ولی حتی در سیستم های WorkStation هم به سختی میشه یافت !
شاید خنک کننده ای که استفاده میکنید، کارائی لازم رو نداره؟
راستش fan لبتاپم از روز سومی که خریدمش مشکل داشت که یکبار هم تعویض شد (خرید از ایران و شرکتهای نا معتبر این مشکلات رو هم داره)
شدیدا سیستم داغ میشه طوری که هوایی که بیرون میاد کاملا داغه و نمیشه دست رو جلوش نگه داشت
الان من با یک macbook air که cpu 1.8 GHz Intel Core i5 و RAM 4 داره با سرعت بیشتری از لبتاپی که صحبتش هست کار میکنم
کلا بعد از خرید اون لبتاپ از SONY VAIO پشیمون شدم . سنگین و پر سروصدا و پر دردسر و گرون
ترجیح میدم یک لبتاپ سبک مثل macbook air داشته باشم و یک سیستم PC
ایمان جان سلام
راستش به نظرمن اگه نمایشگر دارید که یه مک پرو بگیرید و خیال خودتون رو از نظر کیفی و بازدهی بالا به خصوص در کارهای گرافیکی راحت کنید واگه نمایشگر هم ندارید که میتونید آی مک خریداری کنید. هم صفحه نمایشگر کاملا پیشرفته و غیرقابل قیاس با دیگربرندها خواهید داشت وهم کم نمیارید. ممکنه کمی بیشتر هزینه کنید , ولی برای مدتها از خرابی قطعه درگیری سیستمی راحت میکنید. بحث زیبایی شناختی هم که به کنار. و استریم عالی با دستگاههای مک دیگه هم مزیت دیگر و...
خوب این دیگه به عادت هم بستگی دارد. ولی خوب از نظر قیمتی خیلی تفاوتی با اپل ندارد(البته به مدل هم بستگی دارد) منتها اگر مانیتورش را دارید وقصد خریدفقط برای رایانه هست, اگه مشکل مالی نباشه مک پرو گزینه خوبی هست.درکل من که نمایشگرهای اپل رو ترجیح میدم( رتینا البته) نسبت به Eizo.
ممنون
اگر سیستم رو به همون 800 دلار میده به شرط سالم بودن اصلن شک نکنید و بخرید . مک بوک پرو رو به راحتی پشت سر میزاره . الان توی ایران fx4000 تنها رو به زحمت می شه با این قیمت پیدا کرد . یعنی اگه سالم باشه و بخرید در صورت عدم رضایت می تونید با سود بفروشیدش . پس شک نکنید .
بسیار ممنون از همگی بابت نظراتشون
سیستم رو دیروز خریدم و واقعا عالیه از نظر سلامت و ظاهر و ... کاملا نو هست
گارانتی dell هم داره تا یکسال دیگه
البته یک هارد ssd 256 samsung هم گرفتم
فقط مونده مانیتور که در تاپیکش مشورت خواستم و ممنون میشم اگر تجربه ای دارین کمکم کنید
درود
من یک مین بورد asus p8z77 pro خریدم . این مین بود 8 پورت ساتا دارد . یک پورت sata 6gb را به هارد ssd متصل کردم و 2 هارد معمولی را به 2 درگاه 3gb .
1 اینکه هیچ کدام از هاردهای معمولی در سیستم شناسایی نشده اند ! چگونه باید فرمتشون کنم ؟
2 درگاه های asmedia 6gb را می توان برای هارهای معمولی استفاده کنم ؟ ( فرق asmedia و sata در چیست ؟ ) در توضیح این کانکتور در دفترچه نوشته شده (
the sata 6ge1 connectors are for data drives only.atapi devide is not supported.
مفهوم این هست که فقط میشه از هاردی با اطلاعات استفاده کرد و نمیتونه هارد اصلی سیستم که ویندوز بر رویش ریخته شده استفاده کرد ؟
با تشکر فراوان .
دوستان کسی نمیتونه من را راهنمایی کنه ؟
تفاوت درگاه های ساتا در چیست ؟
با سلام
مطمئن نیستم که جای درستی سوالتونو مطرح کرده باشین دوست عزیز.. کامپیوتر مناسب برای عکاسی کجا و مشکلات سخت افزاری شما کجا؟
با این حال اگر از کسی در اینجا راهنمایی نگرفتین پیشنهاد میدم سری به این سایت بزنین:
http://www.sakhtafzarmag.com/
اگر باز هم به نتیجه ای نرسیدین پیام خصوصی بدین تا عرض کنم.
موفق باشید.
درسته ربطی ندارد ! هرچند که این سیستم را جهت پروسس عکسهایم تهیه کرده ام ! و تشکر از دوستانی که پاسخ دادند ... مشکل به مراجعه
به بخش Disk Managment در ویندوز حل شد و هارد های معمولی را تونستم فرمت کنم .
اما متوجه نشدم که مفهوم درگاه 6gb ، با توضیح for data drives only.atapi devide is not supported
یعنی چی ؟!
به هر حال بابت اف تاپیک بنده را ببخشید .
با تشکر .
سلام دوستان.
اخیرا اقدام به جمع آوری یه سیستم مناسب برای پردازش عکس و کارهای گرافیکی کردم.
از یکی از دوستان مادربرد asus p8p67 و پردازنده i7 2600k به دستم رسیده.
در مورد کارت گرافیک، می خواستم بدونم که چقدر در پرفورمنس سیستم موثر است ؟
مثلا 5450 با 7770 (با توجه به اختلاف قیمت 4-5 برابری) چقدر متفاوت است؟
با تشکر.
کسی نظری نداره؟
کلا برای خرید سیستم، نوع کارت گرافیک برای کارهای طراحی و پردازش عکس تاثیری داره؟
سلام.
اون قدر که مادربرد و cpu و ram در نرمافزارهایی مثل فوتوشاپ تأثیر گذار هستند، کارت گرافیک اثرگذار نیست.
در این مورد میتونید در مورد benchmark سیپییوهای مختلف در نرم افزار فوتوشاپ در گوگل سرچ کنید.
سلام بر شما
یکی از دوستان بنده قصد خرید کامپیوتر (کامل) برای کار عکاسی و طراحی پوستر دارد. بودجه اش 3 میلیون تومان است که احتمالا تا 3/5 میلیون تومان برساند. ابتدا قصد داشت imac بگیرد که با این بودجه منتفی است. آیا All-in-one های asus و acer برای اینکار مناسب هستند؟ اگر بله، دقیقا چه مدلی و چه کانفیگی؟ اگر خیر لطفا مشخصات بهینه ترین کامپیوتر مناسب (همراه مانیتور مناسب) با جزئیات قیمت و مشخصات قطعات، را ذکر کنید تا بنده به دوستم پیشنهاد بدهم.
با تشکر پیشاپیش از دوستان و اساتید گرامی
سلام
برای راه اندازی آتلیه قصد خرید سیستم را دارم
بین سه گزینه ی زیر موندم که کدوم مناسبتره:
لپ تاپ
کیس و مانیتور مجزا
All-In-One ها
حداکثر هزینه ای هم که میتوانم انجام دهم حدود 5 میلیون
منتظر شنیدن نظرات دوستان هستم.
سلام
مورد اول و سوم بخاطر محدودیت در انتخاب اجزای مهم مثل هارد دیسک و رم و حتی مانیتور و ... ، اصلا به صلاح نیست.
جناب اقبالی اگر صرفا برای آتلیه میخواهید خرید کنید که pc پیشنهاد اوله , اما اگه قصد دارید که در هر جایی بتونید کارهاتون رو انجام بدید که لپ تاپ تنها گزینه است . 5 میلیون هزینه صرفا برای کارهای عکاسی توجیه اقتصادی ندارد اما اگر در آتلیه کارهایی مثل تدوین ( edius - aftereffect ) انجام میدید با 5 میلیون یک سیستم کاملا مناسب در اختیار خواهید داشت که حداقل تا 3,4 سال آینده جوابگوی نیازهاتونه .
سلام
مدتی هست من واسه استفاده خودم به مواردی شبیه گزینه های شما فکر میکنم. در مورد pc اصلا موافق نیستم. با توجه به کار عکاسی نیاز به یک مانیتور حرفه ای خواهید داشت که هزینه های شما را خیلی زیاد میکنه و غالبا دست و پاگیره. اگر بحث پرتابل بودن خیلی اهمیت داره به نظر من یکی از مدلهای مک بوم پرو رتینا اپل بگیرید. هم کیفیت بالا دارند و هم سرعت عالی. (مانیتور که محشره، ابعاد و وزن ایده آل و هارد دیسک های ssd که از طریق pci-e انتقال دیتا رو انجام میدن و حدود 60 درصد سریعتر از هادردیسک های ssd برندهای دیگه هست)
اگر پرتابل بودن خیلی مهم نیست، all in one ها هم خوبند. مثلا چهار سری 2014 اپل رو ببینید. بجز یکی از آنها، مابقی در رنج قیمیتی مورد نظر شما هستند. 2فوق العاده شکیل و البته مانیتور بسیار عالی . (البته رتینا نیست اما از سایر مانیتورهای موجود بهتر هست و کاملا برای کار عکاسی مناسب هست)
این مدلهای ای مک رو میتونید با هارددیسک ssd هم سفارش بدین که در ایران اختلاف قیمت بسیار زیادی با قیمت دلاریش داره !!!! و اگر کسی رو داشته باشید از اونور آب براتون تهیه کنه و نهایتا خودتان از دبی بیارید ایران. ضمنا من تحقیق کردم در اینجا هم بعضی شرکتها خودشان هارددیسک رو براتون عوض میکنند اما با توجه به اینکه ای مک ها بصورت چسبی هستند و خیلی ظریف من این یک قلم رو پیشنهاد نمیکنم. در مدل 27 خودتون بعدا میتونید رم رو هم اضافه کنید.
خلاصه اینکه با توجه به مبلغ پرداختی شما، حتما مانیتور عالی و هارددیسک ssd را مد نظر داشته باشید .
پیشنهاد بنده هم مثل سایر دوستان، خرید PC هست با قطعات مرغوب و مشخص
اما برخلاف دوستان، بنظرم این هزینه برای خرید یک سیستم خوب زیاد نیست و از قضا مناسب هم هست.
و چیزهایی که بنده پیشنهاد میدم (بر اساس تجربه و تحقیقات شخصی ام) به صورت زیر هستند:
- بورد های ایسوس رو همیشه با کیفیت دیدم و امکانات و پشتیبانی عالیکد:
Main : ASUS - Z87-C ~500t
CPU : Intel Core i7-4770K ~950t
RAM : G.Skill 2x 4GB DDR3 2133Mhz (or more) ~400t
VGA : ASUS - GeForce GTX 760 ~950t (Optional)
HDD : 1TB Western Digital Caviar Black (or 2TB) ~370t
SSD : intel 330 series or Samsung 840 ---
DVD RW : Pioneer ~50t
Keyboard : Logitech ...
Mouse : Logitech M705 ~170t
مزیت سری Z87 هم امکان نصب رم با باس های بالای 1600 هست که برای همین این سری رو پیشنهاد میکنم
- پردازنده 4770 هم جزو بهترین پردازنده های موجود برای پی سی هست (قدرت بالا، پردازنده گرافیکی قوی، قیمت مناسب و مصرف برق پایین)
- رم رو از برند های G skill، Corsair، Gail و ... میتونید انتخاب کنید
بنظرم 8 گیگابایت برای اکثر نیاز ها کاملا جوابگو خواهد بود (مگر اینکه خودتون بدونید بیشتر از این نیاز دارید و مثلا 16 یا 32 گیگابایت در مجموع خریداری کنید)
اما حتما دقت کنید که اولا برند معتبری باشه، دوما باس بالایی داشته باشه تا سرعت کارکرد سیستم هم بالا بره
- کارت گرافیک بنظرم الان با وجود گرافیک داخلی پردازنده که HD4600 هست و بسیار قدرتمند، برای خیلی ها یک گزینه کاملا آپشنال شده و ضرورتی برای خریداش وجود نداره
مگر اینکه بخواید بازی های حرفه ای انجام بدید، یا اینکه بصورت چند مانیتوره از سیستم استفاده کنید که این بحث اش جدا هست
- هارد دیسک های سری Caviar Black وسترن رو شدیدا پیشنهاد میکنم بخاطر خرابی بسیار پایین و پرفورمنس بالایی که دارند.
- درایو اس اس دی اگر خواستید خرید کنید برای درایو اصلی سیستم، (حدود 60 یا 120 گیگابایت احتمالا) برند اینتل و بعد سامسونگ رو پیشنهاد میکنم از سری های 330 برای اینتل و 840 سامسونگ (سری 520 اینتل هم بسیار عالی هست)
-با سیستم فوق، اگر کارت گرافیک تهیه کنید، شما به پاور حدود 500 وات نیاز خواهید داشت
اما در غیر این صورت، حدود 300 وات هم کافی هست و دقت کنید که حتما پاور با کیفیت (و با فن بزرگ مثل 14 یا 12 سانتیمتر) تهیه کنید تا دچار مشکل نشوید
- ماوس و کیبورد رو از برند لاجیتک پیشنهاد میکنم به خاطر کیفیت ساخت عالی
- مانیتور متاسفانه بنده از بازار اطلاع ندارم، اما معمولا دوستان از برند دل استفاده میکنند که برای کار حرفه ای معمولا بسیار خوب هست.
اگر سوال خاصی بود بنده در خدمتم
موفق باشید :)
به نظر دوستان فوتوشاپ بیشتر فشار روی کارت گرافیکی میاره یا روی سی پی یو؟
سلام
با کل سیستم پیشنهادی شما موافقم به جز جمله ای که نشان کردم.
باس 1600، پهنای باند پیش فرض است. روی رم ها با باس بالاتر باید یه جور Over Clocking انجام بشه تا روی سرعت بیشتر کار کنند. ( حالا یا با استفاده از پروفایل های XMP تو مادربورد و یا Utility های مخصوص Tuning و یا دستکاری دستی تنظیمات BIOS )
اگر کسی آشنا نباشد یا حوصله اینجور کارها رو نداشته باشه، به نظرم RAM با باس های بالا فقط خرج اضافی خواهد بود.
16 گیگ رم باس 1600 به نظرم بهتر است از 8 گیگ رم با سرعت خیلی بالاتر.
خوب باشید.
دوستان من یه لپ تاپ سونی چند ماهی هست که گرفتم با این مشخصات... ایا برا ادیت عکس در فتوشاپ 6 مناسبه؟؟ عکسهایی مثلا با 36 مگا پیکسل دی800
Processor: Intel ® Core ™ i7
Processor Number: 3537U (3.1 GHz with Intel ® Turbo Boost Technology, 4 MB cache)
Processor Speed: 2 GHz
Processor core: 2
components:
Number of hard drives installed: 1
Total Hard Drive Capacity: 1000 GB
HDD: SATA
Hard drive size: 1000 GB
Memory size: 8192 Megabytes
Memory Type: DDR3 SDRAM
Graphics card manufacturer: Intel ®
Graphics Card Type: HD Graphics 4000 + NVIDIA ® GeForce ® GT 740M with 2GB VRAM and NVIDIA ® Optimus ™ Technology
Graphics Memory Capacity: 2 GB
Drives: Blu-ray Disc burner with DVD SuperMulti
ممنون میشم پاسخ ساده و روان باشه زیاد با اصطلاحات فنی اشنایی ندارم...با تشکر
سلام
حرف شما کاملا صحیح هست.
اما از طرفی بنظرم اوضاع نسبت به قبل کمی فرق کرده
الان توی نرم افزارهایی که همراه بورد های حرفه ای هست، امکانات واقعا عالی و کار آمدی ارائه میشه که بسیار هم کاربرد ساده ای دارند. (حتی بایوس هم کاملا گرافیکی شده و خیلی راحت تر از قبل میشه باهاش کار کرد)
با توجه به اینکه این بورد طبق اطلاعات خود Asus، کلاک رم رو تا 3000 مگاهرتز هم ساپورت میکنه و بهینه سازی شده براش، فکر میکنم بیشتر کاربران بتونن براحتی این تنظیمات رو انجام بدن و بیشترین کارایی رو از سیستمی که خریداری میکنند، دریافت کنند.
اما بهرحال اینها فقط پیشنهاد بنده بود و ایشون در نهایت میتونن با جمع بندی و تحقیق بیشتر، بهترین انتخاب رو برای خودشون داشته باشند.
موفق باشید
سلام دوستان
میخواستم بدونم با داشتن بودجه کم (1م تومن) میشه سیستمی رو بست برای عکاسی ؟
( منظور از عکاسی ، صرفا عکاسی پرسنلی هست )
اگر جواب مثبت هست ، با چه مشخصاتی و چه قطعاتی ؟
{ من این سیستم رو جدا از سیستمی که در خونه دارم ، برای کار در محیط خارج از خونه و در یک مکان ثابت میخوام )
ممنون
سلام
کانفیگ های مختلفی رو میشه بست با این هزینه.
پردازنده های خانواده FM1 و یا FM2 از AMD که دارای چیپست گرافیک هم هستند ، با توجه به قدرت پردازشی خوب و قیمت پایین ، امکان تهیه یه سیستم خوب و نرمال رو فراهم می کنند.
کانفیگ زیر یک ماه پیش برای بودجه 1.2 و بدون احتساب مانیتور و ... تهیه شده :
motherboard : GIGABYTE F2A88XM-HD3 FM2+/FM2 MB / 295
cpu : AMD A4-5300 Trinity 3.4GHz FM2 / 190
odd : 50
hdd : WD Caviar Green 1 TB SATA HDD / 190
ram : Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB DDR3 x 2 / 125 x 2
power : Power Green GP480A-SP / 160
case : 80
با سلام خدمت دوستان
به نظرتون سیستم زیر برای عکاسی خوبه
cpu:intel core i5 3gh/z-4430
mainboard:asus h87-plus
vga card:gigatron-nvidia geforce 2gb
ram:kingston 4gb -1600-hyperx
hard:western digital-sata3-1terabyte 64mb buffer
بقیه تجهیزاتم دارم دارم.راستی برای عکاسی اینتل بهتره یا amd?
خواهش میکنم پاسخ بدید خیلی زحمت کشیدم تایپ کردم
قیمت تقریبی 1/400
با تشکر
انتخاب خودتان را کرده اید. سیستم به نسبت سیستم متوسطی هست. اگر بودجه تان می رسد Core i7 بگیرید بهتر هست. رم هم به نظر من کم می باشد. اگر بازی نمیکنید یا کار پردازش سه بعدی انجام نمی دهید. کارت گرافیکی را می توانید نخرید، به جایش سی پی یو بهتر یا رم بیشتر بر اساس نیازتان بخرید.
در هر صورت شما بهتر از همه نیاز خودتان را می شناسید.
دوستانی که سیستم میخوان اینجا رو با دقت بیشتری بخونن
برای من خیلی مفید بود
رم ۲۴۰۰ کورسیر هم می تونید بگیرید
سلام
همانطور که دوستان هم اشاره کردند، اگر بازی انجام نمیدید، نیازی به کارت گرافیک ندارید (همانطور که در پست شماره 545 همین تاپیک توضیح دادم، پردازنده گرافیکی Intel HD4600 که روی CPU های هاسول هست، کاملا جوابگوی تمام امور به جز بازی های گرافیکی سنگین خواهد بود)
پردازنده ی انتخاب شده هم برای این بودجه مناسب هست بنظرم
اما مادربورد اگر از سری Z87 بتونید بگیرید، مسلما بهتر خواهد بود
همینطور درباره رم و برند های معتبر آن در همان پست توضیح دادم که اگر از اونها بتونید تهیه کنید بهتر خواهد بود (هرچند همین کینگستون هم خوب هست ...)
ولی با توجه به نرم افزارها و سیستم عاملهای فعلی، 4 گیگابایت رو میشه گفت یک حداقل هست
و 8 گیگابایت (با توجه به 2 کاناله بودن درگاه حافظه پردازنده) ایده آل تر هست
انتخاب هارد دیسک Western Digital Caviar Black 1Tb هم انتخاب خوبی هست
موفق باشید