نمیدونم شما کدوم دوتا لپاپو با هم مقایسه کردید ولی همین لپتاپ من مدل مات هم داره که خیلی تفاوتی نمیکنه.
نمیدونم شما کدوم دوتا لپاپو با هم مقایسه کردید ولی همین لپتاپ من مدل مات هم داره که خیلی تفاوتی نمیکنه.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
تا جایی که می دانم در نمایشگر مات بدلیل کوتینگ ضد انعکاسی که روی نمایشگر قرار گرقته کنتراست ، اشباع رنگ ، و جزئیات نسبت به همان پنل بصورت براق کاهش پیدا می کند.
Capture.JPG
برای مطالعه بیشتر این دو مقاله را ملاحظه کنید :
Glossy vs. Matte LCDs: Which Should You Choose When Buying a Display?
https://pcmonitors.info/articles/mat...ossy-monitors/
از نظر کلیت ساختار تفاوتی ندارند صرفا لایه ی رویی پنل متفاوت است.
پنل های براق رنگ سیاه را بهتر نمایش میدهند و اشباع رنگ بیشتری دارند شفافیت و کنتراست تصاویر هم در این نوع مانیتور بیشتر است. نقطه ی ضعف هم در جاییست که نور زیاد باشد یا منبع نور خدای نکرده به مانیتور بتابد ( فاتحه ) حرف از فضای باز هم که اصلا نزنیم.
مانیتور های مات اشباع رنگ کمتری دارند رنگ ها کمی بی روح تر است ولی مورد انعکاس ندارند
موقع خرید بهتر است شرایط نور محیطی را در نظر بگیریم برای خرید لپ تاپ هم در کل مات بهتر از براق است
در نهایت یک تصویر که خود گویای همه چیز است :
14355529768.jpg
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
من میگم وسط دعوا هامون جواب دوستمون هم بدیم بد نیست
بله میتوانید با این هزینه هفت میلیونی مدل مناسب تهیه کنید
قطعا سایز کوچکتر با کانفیگ بهتر می توانید بگیرید ولی من ۲۷ اینچ را بهتر میدانم البته مدل های 5k
سخت افزار به اندازه ای قوی هست که احساس کمبود نکنید.
سعی کنید اگر میتوانید حتما ssd روی دستگاه نصب کنید ( روی مینی میشود با یک کیت جداگانه دو هارد هم زمان داشت آی مک را نمی دانم)
خیلی تنوع مدل در ایران وجود ندارد چند مدل است که به راحتی قابل انتخاب است.
اگر توان خرید وسایل جانبی هم از آن طرف آب ها داشته باشید که مشکل خاصی بر نمی خورید.
---------
یک نگاه به این مدل بکنید در حدود ۶،۵ قیمت دارد که در صورت تمایل میتوانید هارد را با ssd تعویض کنید
Apple iMac MK462 2015 with Retina 5K Display
ویرایش توسط kindlinessangel : Friday 1 July 2016 در ساعت 00:30
بهر حال چه بپذیریم چه نپذیریم برای کسی که به هر دلیلی نمی تواند یا نمیخواهد هزینه زیادی برای مانیتور رده بالا بکند و نیازی هم به ابزار تخصصی ندارد تفاوت جزئیات و کنتراست و رنگ نمایشگر براق همانطور که قبل تر هم عرض کردم قابل تامل است که در این موارد برتری با مانیتور براق است. برگردیم به جمله ای که گفتم "هیچ چیز خوب مطلق و بد مطلق نیست "
بحث بر سر خروجی است که در نمایشگر های یکسان مات و براق خروجی متفاوتی از نظر جزئیات و رنگ مشاهده می کنیم و اینکه مات یا براق بودن نمایشگر با خروجی آن ارتباط مستقیمی دارد.
با سلام
دوستان و اساتید راهنمایی کنن یه لپتاپ مناسب واسه کار ادیت
متاسفانه بخاطر ضروری بودن جابجایی نیازم فقط با لپتاپ رفع میشه
مانیتور براق؟ برای کار مداوم طراحی و پردازش در نرم افزارهای گرافیکی ؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام