ممنون دکترجان اما من یه اعتقاد دیگه دارم
به نظرم هارد داخلی دسکتاپ با هارد داخلی لپ تاپ زمین تا آسمون فرق داره از لحاظ تکنولوژی ساخت و فناوری و خیلی چیزهای دیگه ...
پس دلیلی نداره یه برندی که هاردهای اینترنال خیلی خوبی میزنه مثل همون مکستورهای خدابیامرز که گویا سیگیت شرکتش رو خرید پس لزوما هاردهای اکسترنالی که میزنه هم خوبه
حالا فکر کنید بخواهیم هارد داخلی لپ تاپ رو با یه هارد اکسترنال مقایسه کنیم
درسته در ظاهر همشون مموری هستند و کارشون حفظ اطلاعات هست
اما مثال خواهم زد که چرا مهم هست این همه وسواس
و جثارتا نظر دوست خوبمون پت و مت :) رو هم با عرض پوزش ابدا قبول ندارم
درسته که هارد در خلا کار میکنه اما خواندن دیسکت هارد نیاز به یک سیلندر قوی و خوب داره
شاید با خوردن زمین اطلاعات از بین نره اما هزینه ی تعمیر بازو و یا قطعات دیگه هم خیلی کم نیست تازه اگه شانس بیارید و کلا هارد از بین نره
ضمنا تفاوت اصلی و دیگه ای که هاردهای داخلی و خارجی دسکتاپی دارند تو منبع تغذیه هست ... که دیگه فکر میکنم خیلی نیازی به بازکردن این مبحث نیست
فقط کافیه سری به گارانتی و مرکز تعمیرات سیگیت و وسترن بزنید ... با چشم دیدم که عرض میکنم ... این قدر مرجوعی و خرابی دارند که من نمیدونم چه طور هنوز ورشکست نشدند ...
از نظر من هاردی رو میشه خوب معرفی کرد که دست کم چند سال کار کرده باشه وگرنه طبیعیه که هیچ هاردی تو 3 ماه خراب نمیشه
هارد هیتاچی اکسترنال خود من دست کم 3 سال هست که داره کار میکنه هر روز و شب ... تماما هم چون سیستم در حال دانلود هست روشن و به برق وصل هست و گاهی بیش از یه هفته همراه سیستم روشن میمونه ...(اگرچه کار من درست نیست)
اگه آخ گفته باشه
سیستمی هم که برای دست کم 7-8 سال پیش بود هارد هیتاچی داشت لپ تاپم هم که سال 2008 خریدم هارد هیتاچی داشت
اگه سر سوزنی با هر کدوم از این هاردها مشکل داشته باشم ...
وسترن و سیگیت و ای دیتا و امثالهم هنوز دوران طفولیت خودشون رو سپری میکنند(البته تو بازار ایران) و حالا حالاها راه دارند تا بعد از چند سال بشه بهشون گفت هاردهای عمری ...
چند ساله که اسم این هاردها به گوش ما میخوره؟؟؟مکستور و هیتاچی و ... از کی با ما بودند و این برندهای چینی از کی ... ؟
سیگیت اگه هاردبزن بود که نمیرفت مکستور رو بخره ... این کار رو کرد تا از اسم هاردهای خوب مکستور استفاده کنه و نشون بده کیفیت هاردهای تولیدیش همپای مکستور هست ... زهی خیال باطل ... هنوز این قدر شعور در سر ندارند که بدنه هارد 1 ترابایتی رو با دور 7200 که گرمای زیادی تولید میکنه از آلومینیوم میسازن نه از پلاستیک ... حالا باز هم میگید هیچ فرقی ندارن؟؟؟؟