در مورد خرید هارد اکسترنال از مکانهای نامعتبر !
در مورد خرید هارد اکسترنال از مکانهای نامعتبر !
من چند سالی هست که از هارد زیر استفاده میکنم
HITACHI LS-1000
1TB
Ubs 2.0
با آداپتور هست
اگه اشتباه نکنم حدود 60-70 تومن خریدم
برای آرشیو موسیقی و فیلم و کنسرت و از وقتی هم که عکاسی میکنم برای آرشیو عکس های دوربین استفاده میکنم
در یک کلام فوق العاده / بی نظیر هر چه قدر بگم کم گفتم
سرعت خیلی بالایی در مقابل Firewire نداره و آپشن خیلی خاصی هم نداره و موقعی که از الیپ میخواد بیدار بشه به مقدار خیلی کمی صدا میده اما سیلندر بسیار قدرتمندی داره و درصد از بین رفتن اطلاعات در این هارد در همسایگی کوچکی از صفر به صفر میل میکنه
بعید میدونم دیگه جایی داشته باشن ولی خودم چند ماهی هست که به هر جایی سرک میکشم تا دو عدد دیگه بخرم اما افسوس ... آنچه یافت می نشود آنم آرزوست ... کاش همون موقع یکی دیگه میخریدم
اگر کسی میتونه به من کمک بکنه در پیدا کردنش واقعا خوشحالم میکنه اگر هم اتفاقی جایی دیدید بی بروبرگرد تهیه کنید
یک هارد 500 گیگ سامسونگ هم دارم پاسپورتی برای لپ تاپ با پورت یو.اس.بی
چند ماهی هست استفاده میکنم حدود 80 تومن (هدیه گرفتم)
تا حالا که مشکلی نداشتم و ظاهرا چیز معقولی هست
در مورد پست های قبلی مبنی بر تقلبی بودم من هم بگم که یک بار از همین کلاه ها سرم رفته
در بازارچه مرزی شهر جوانرود کرمانشاه که خیلی هم معروف هست تعداد زیادی فلش مموری 500 گیگ و 64 گیگ و ... حدود 100 هزار تومان خرید کردم که قیمت های بسیار ارزان ما رو فریب داد.حتی تست هم کردیم.با اینکه خودشون لپ تاپ داشتند اما گفتم شاید نشه اعتماد کرد و با لپ تاپ خودم تست کردم و حتی چند بار اطلاعات ریختم و پاک کردم و مشکلی نداشتم اما وقتی برگشتیم کرمانشاه و فلش رو فرمت کریدم دیگه باز نشد که نشد حتی بعد از چند بار پاک کردن اطلاعات بدون فرمت کردن هم فلش ها در واقع سوخت و باید هزینه ای میکردیم تا این تجربه برامون حاصل بشه اما چند سال قبل از این ماجرا در سفر سالانه ای که به قشم داشتم یکی از دوستان همین خرید رو انجام داد حتی بدون تست و تا الآن هیچ مشکلی نداشت.
در هر صورت من که دیگه اینجوری خرید نمیکنم به شما هم پپیشنهاد میکنم راهی رو که من رفتم و دیدم بن بست بوده شما نرید
(هدف از پست به اشتراک گذاری اطلاعات)
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
با سلام:
دیروز هارد اکسترنالAdata sh93 640G به قیمت 98.000 تومان ( البته با تخفیف:)) خریداری شد، البته قیمت مربوط به شهرستان میشه.
در کل فکر میکنم یکی از بهترین انتخاب ها باشه، مخصوصا بحث آنتی شک و واتر پروف بودن این مدل،از لحاظ کارایی هم مورد بسیار مناسبی هست.
موفق باشید...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
درود
قبل از هر چیز خرید هارد پرتابل جدید رو به میلاد جان تبریک می گم . منتها یک توصیه دارم ؛ اگر دوستان قصد خرید هارد و یا فلش درایو های جدید دارن سعی کنن تا جای ممکن مدل هایی رو انتخاب کنن که در کنار USB 2.0 از USB 3.0 هم پشتیبانی کنه . چرا که اولا USB 2.0 کم کم داره منسوخ میشه و ثانیا سرعت USB 2.0 دیگه برای مدل هایی با حجم های بالا مثل همین هارد 640 گیگ آقا رامین ، پاسخگو نیست . خوشبختانه اون قیمت بالای اولیه ی USB 3.0 هم شکسته شده و دوستان می تونن با پرداخت مبلغ نه چندان بالایی برای مابه تفاوت ، مدل های USB 3.0 رو خریداری بفرمایند .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلامی گرم به همه دوستان
به شدت هر چه تمام تر عجله دارم برای خرید هارد اکسترنال
تمام صفحات رو هم خوندم
اما نمیدونم چرا نمیتونم به WD و 30gate و ADTA و ... اعتماد کنم
به طرز وحشتناکی بازار رو اشباع کردند ...
هیتاچی خودم رو هم نتونستم پیدا کنم ...
دنبال یه هارد اکسترنال دسکتاپی 3.5 اینچی هستم 1 ترابایتی
هیچ توقعی هم ندارم
نه سرعت بالا
نه رابط های و eSATA Firewire , USB3
USB2 هم برام کافیه چون فقط برای آرشیو ویدئو و عکس هام میخوام
فقط میخوام پر قدرت و با کیفیت باشه و حفظ اطلاعاتم رو برای سالهای سال تضمین بکنه ...
واقعا آرشیو ویدئوهایی که دارم بی نظیره و نمیخوام به خاطر هیچ و پوچ از دستشون بدم همینطور تمام عکس هایی که میگیرم ...
بعید میدونم مارک های نام برده شده بتونن خیلی ادعایی تو این زمینه داشته باشند
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
شدیدا عجله دارم ...
-------------
در پناه اورمزد
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
من از 3 تا مدل معروف بازار آ دیتا و وسترن دیجیتال و سیگیت از هر کدوم 2 تا دارم با آدیتا و وسترن به مشکل برخوردم اما تا حالا سیگیت یه مورد هم مشکل نداده و تویه 3 سالی که دامش کاملاً راضی بودم.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
به نظر من زیاد فرقی نداره چه مارکی باشه
فقط یک نکته رو در نظر بگیرید
هارد اکسترنال رو از شرکتی بخرید که خودش تولید هارد اینترنال(مخصوص لپتاپ) داره
چون هاردهای اکسترنال همون هارد لپ تاپ هستن به علاوه ی یک تبدیل ساتا به یو اس بی!
بنده خودم هارد ترنسند رو باز کردم و توش یک تبدیل بود و یک هارد وسترن!!!!!!!
در هر حال به نظرم هیچ فرقی با هم ندارند
بزارید یک طور دیگه به مساله نگاه کنیم
شرکت تولید کننده ی دی وی دی و سی دی های فینال تمام دیسک ها با برند هایی مثل پرینکو پرینکاور سونی ووو.... رو خودش تولید میکنه
همشون با یک کیفیت ولی با مارک های متفاوت
یک جور سیاست اقتصادی است
ایجاد رقابت بین محصولات تولیدی خودشون میکنن تا فروششون بره بالاتر
تمام برند های شناخته شده کیفیت خوبی دارند
من ترنسند وسترن آ دیتا و همه ی اینها رو در اطرافیان دیدم و هیچ تفاوتی جز ظاهر وجود نداره
به خاطر ضد آب و ضد شک و ضد زلزله بودن چیزی پول اضافه ندید
زیر اب که با هاردتون کار نمیکنید!
همین هارد ضد هیچی خود من زیر همه ی ضربه هایی که بهش وارد کردم دووم آورده! اصولا هارد چون داخلش خلا هست و کمترین لقی توی ساختش وجود نداره دووم بالایی داره ولی خوب تا یه حدی که معمولا هم به اون حد نمیرسیم
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
هارد داخلی لپتاپ من سیگیت است و اکنون چهار سال است که مداوم روز و شب کار میکنه چند بار هم لپتاپ از قفسه کتابهام حدود 2 متری سقوط کرده و هارد از کانکتورش دیسکانکت شده ولی پس از اتصال بدون هیچ مشکلی کار کرده
یک هارد وسترن اکسترنال دارم که یک سال و نیم پیش گرفتم و یک اکسترنال سیگیت هم شش ماه پیش تهیه کردم 2 تا سیگیت دیگر هم همون زمان برای دوستانم گرفتم همگی عالی کار میکنند.
در مواردی که هدف نگهداری فایل تحت هر شرایطی و با هر قیمتی مهم باشد فقط دیسک سخت قابل اطمینان نیست. روشها و سناریوهای پشتیبان گیری، استفاده از تجهیرات ذخیره سازی NAS نگهداری روی دیسکهای فشرده با عمر بالا ،از روشهایی هستند که در اکثر موارد از یک هارد اکسترنال گرانتر هستند ولی بسته به اهمیت موضوع ارزش خود را نشان خواهند داد.واقعا آرشیو ویدئوهایی که دارم بی نظیره و نمیخوام به خاطر هیچ و پوچ از دستشون بدم
ویرایش توسط infinity : Tuesday 2 August 2011 در ساعت 00:46