توی کاتالوگش لوگوی MAC هست.
فکر میکنم باOSXمشکلی نداشته باشه
Untitled.jpg
توی کاتالوگش لوگوی MAC هست.
فکر میکنم باOSXمشکلی نداشته باشه
Untitled.jpg
بنظرم:
1. تا برسه دست ما قیمتی بالای 1.100 خواهد داشت!!! و این در حالی است که شما میتوانید 32گ ssd رو با حدود 200ت یا 128گ رو با 450ت تهیه کنید. اگر در کنارش 2ترا 7000 rpm به قیمت 275ت بذارید بازم تفاوت قیمت بسیاره و شاید امنیت هم 1جورایی بهتره
2. البته برای کیس های آماتوری مفیده، چرا؟ چون در هر صورت 1ترا جوابگوی هیچ یک از ما نیست و در نهایت باید هارد دیگری در کنارش گذاشت. مگر اینکه در آینده بخاطر خط تولید و... با ظرفیت های بیشتر و قیمت مناسبتر ارائه بشه. که آنهم با توجه به عرضه گسترده تره ssd ها بعید خواهد بود.
شاید این کار باعث آمادگی بیشتر افراد در مواجهه با هاردهای 1 ت ssd باشد.
در کل ایده جالبی است.
سپاس.
دوست عزیز حرف شما درست هست تا حدودی
بشرطی بخوایم این هارد رو برای سیستم های معمولی استفاده کنیم
درحالی که اینطور نیست، این هارد 2.5 اینچ هست و بیشتر برای لپتاپ ها ساخته شده
مخصوصا برای لپتاپ های حرفه ای که گیمر ها استفاده میکنند
پس میبینید که زیاد هم پرت نیست ;)
اگر درست خاطرم باشه خبر عرضه این هارد رو حدود 1 ماه پیش شنیدم
و در newegg هم الان چک کردم موجود هست
لینک : [url=http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236642]Newegg.com - WD Black
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
دوست عزیز حرف شما درست هست تا حدودی
بشرطی بخوایم این هارد رو برای سیستم های معمولی استفاده کنیم
درحالی که اینطور نیست، این هارد 2.5 اینچ هست و بیشتر برای لپتاپ ها ساخته شده
مخصوصا برای لپتاپ های حرفه ای که گیمر ها استفاده میکنند
پس میبینید که زیاد هم پرت نیست ;)
اگر درست خاطرم باشه خبر عرضه این هارد رو حدود 1 ماه پیش شنیدم
و در newegg هم الان چک کردم موجود هست
لینک : Newegg.com - WD Black Dual Drive 2.5 120 GB SSD + 1 TB HDD Kit WD1001X06XDTL
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
با سلام
آقا رضا یواشتر حالا چرا میزنی
ابتدا باید اذهان کنم که ملتفت 2.5" و استفاده بر روی لپ تاپ نبودم ولی، چندان فرقی در استنتاج بنده نخواهد کرد.
همین الان هم لپ تاپ هایی در بازار داریم که مبتنی بر 2 درگاه هارد هست، بعضا از بدو خرید ssd هم کنار هارد معمولی روشون هست و بعضا هم خیر و میتوانید جدا تهیه و از دو درگاه همزمان استفاده نمائید مثل مدل
MSI GE620DX (اگر اشتباه نکرده باشم)
که بنظرم بازم هم به لحاظ قیمت مقرون به صرفه هست(جدای از امنیت)
در ضمن هر چند سیستم های بالا به سیستم های Gameing معروف هستن ولی در نظر داشته باشید برای اینکار(گیم) هارد ssd در اولویت چندم قرار خواهد داشت، خوبه ولی بیشتر بدرد جابجایی اطلاعات میخوره این سرعت با این قیمت.
شاید به لحاظ مصرف انرژی که گزینه ای حیاتی در لپ تاپ است توفیر داشته باشد.
در کل باز هم تاکید میکنم؛ ایده جلبی میتواند باشد. باید دید عملا چقدر پاسخگو خواهد بود و آیا با سیستم ها(سخت افزاری و نرم افزاری) مچ میشود یا خیر؟
سپاس از راهنمائی شما.
کیاوش جان من قبل عید از تهران و از طریق اینترنتی یک هارد 4 ترا بایتی وسترن خریدم به قیمت 620 تومن. همون هارد رو 1 ماه پیش دیدم تبریز 600 تومن.درود
نمی دانم جای درستی میپرسم یانه! ازخریدن هاردهای 1ترابایتی خسته شدم. هاردهای4ترابایتی دربازار هست که حدود500 وشایدکمترقیمت دارند. همWD وهم adata اگه اشتباه نکنم. اینها مشکلی خاصی ندارند؟ چون ازهمین حجم تا 2-3برابر قیمت هم وجود دارد! درحالیکه هاردهای1ترابایتی تا این حد اختلاف قیمت ندارند. واگه مورد خاصی دوستان میشناسندکه کیفیت خوبی داشته باشه(چون هارد همه زحمات مارو قراره ذخیره کنه واگه ازبین بره یه جورایی ادم حس میکنه ابتره!), ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. تشکر
به نظر من یک هارد 4 ترا بایتی بخر و راحت شو. من از عملکرد و سرعتش خیلی راضی هستم. usb 3 هم هست که واقعا با توجه به اینکه حجم فایلهای دوربین ها و مخصوصا فایلهای Raw زیاد هست جهت انتقال داده ها دیگه usb 2 جوابگو نیست و همون طور که می دونید سرعت usb 3، ده برابر usb 2 هست که واقعا تو اینجور مواقع خیلی کمک میکنه. ورژن جدید نرم افزار قفل گذاری روی هارد رو هم به صورت built in داره. اون موردی هم که شما می گی تا 2-3 برابر قیمت دارند دارای خروجی lan هستند و با کابل شبکه یا cat 6 به کامپیوتر وصل میشند که طبیعتا سرعت بسیار بالاتر میره. از این هارد ها بیشتر تو جاهایی که شبکه هست و قراره داده ها جهت به اشتراک گذاری روی یک هارد واحد ذخیره بشند استفاده میشه تا سرعت دسترسی به داده ها و کارایی شبکه پایین نیاد. البته شما هم می تونید این کار رو فقط برای کامپیوتر خودتون انجام بدید اما وقتی usb3 هست که کاملا نیازهای یک کاربر خونگی رو مرتفع می کنه، دلیلی نداره که برای سرعت بیشتر 2-3 برابر بیشتر هزینه کنید که اصلا توجیه اقتصادی نداره.
باز هم سوالی بود در خدمتم.
ارادتمند.
من ترجیح می دم دو تا 2 ترابایتی پرتابل بخرم تا یک دسکتاپ 4 ترابایتی. مثلا می خواین برین سفر یا در محل کار و ... دوست ندارین اطلاعات شخصیتون رو میز باشه اونو راحت می ذارین تو گاو صندوق ولی 3.5 اینچی ها رو به راحتی نمیشه محافظت کرد.
فرهاد حسيني
یک مزیت دیگه خرید هارد 2 ترابایت نسبت به 4 اینه که اگر مثلا بخشی از دیسک آسیب ببینه نهایتا 2 ترابایت اطلاعات آسیب خواهد دید و 2 ترابایت دیگه حفظ می شود و در نتیجه بازیابی و تهیه یک هارد جدید هزینه کمتری برای شما خواهد داشت!
ولی اگر هارد 4 ترابایت در اثر هر دلیلی آسیب ببینه
1- در بدترین حالت 4 ترابایت اطلاعاتتون رو از دست خواهید داد
2- بازیابی سخت افزاری هارد هزینه ای حدود 2 برابر هارد 2 ترابایتی برای شما خواهد داشت
3- مجبور هستید یک هارد 4 ترابایتی دیگه تهیه کنید که خوب فرمودند هزینش حدود 600 خواهد شد!!!
پ ن: احتمال آسیب دیدن هارد رو میزی 4 ترابایتی به مراتب بیشتر از هارد پرتابل 2 ترابایتی هست (هم از نظر آسیب های ناشی از برق و هم ضربه)