سلام
آخرین دفعه ای که اساتیدی چون جناب حسینی،جناب روشن،جناب قبادی و سایر اساتید تو این تاپیک عکس گذاشتند کی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر میکنم بهترین ضابطه وقانون اینه که این اساتید لطف کنند وبهترین عکسی رو که در طول هفته یا حداقل در طول ماه میبینند اینجا بگذارند تا هم سلیقه بصری افراد ارتقا پیدا کنه وهم با نکات فنی بیشتری اشنا بشوند و هم یه خط و راه به تازه واردهایی چون من نشون داده بشه
اون وقت بهمراه عکسهای منتخب اساتید؛ اگه همون شیوه حذف عکسهای با کیفیت پایینتر در طول 24 ساعت اجرا بشه میشه امید داشت خود این تاپیک به یک کارگاه اموزشی یا چیزی شبیه اون تبدیل بشه
(با پوزش از اساتیدی که نامشونو اوردم منظورم کلی بود)
ویرایش توسط sodeq : Wednesday 15 June 2011 در ساعت 17:02
توضیح اینکه این عکس رو عکاسی به نام کریس فرل گرفته که چیز زیادی ازش نمیدونم. تا به حال هرعکسی که از ایشون دیدم سیاه و سفید بوده.
Back for Good
بهترین مجموعه عکسی که دیدم در این هفته عکسهای حسرت درناها از آقای ابراهیم حقیقی بود ! بعضی هاشون واقعا عالی بودند ...
در اینترنت چیزی پیدا نکردم!؟ اطلاعی ندارید؟
D90 + 18-105VR+ 50mm f/1.8D +496 RC2+Sb600+Lowepro Omni Sport
Compact :Sony P100
Analog:CANON FTb
.
ویرایش توسط ramink2 : Friday 17 June 2011 در ساعت 01:31
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
فکر میکنم باید مرگ عکاسی رو اعلام میکردیم اگر برخی از عکس های اینجا , واقعا به عنوان بهترین عکس ها انتخاب می شدند
راستش یکی دو ماهه که این تاپیک از زرق و برق اولیه خودش افتاده و عکس هایی به عنوان بهترین عکس انتخاب میشن که خیلی کم استقبال میشن(از تعداد تشکر ها معلومه)..
وحید بیگدلی