سلام
در سالی که گذشت هر چند نتونستم زیاد به عکاسی بپردازم اما سال پرباری از لحاظ کسب تجربه برای من بود و این تجربیات را بیشتر مدیون این سایت هستم. تقریبا علایق خودم را در مورد نوع و سبک عکاسی پیدا کردم و انشااله بعد از عید دیگه برای خرید دوربین slr و بازنشسته کردن این دوربین Coolpix P90 اقدام می کنم. احتمالا P90 را یا به D90 یا به D7000 انتقال میدم و یک سری تجهیزات جانبی و نورپردازی در کنار دوربین خریداری میکنم (انشااله).
و اما بعد...
انتخاب بهترین عکس سال گذشته برای من خیلی سخت بود (به خاطر همون علایقی که گفتم) بیشتر عکاسی از کودکان را دوست دارم و انتخاب بین عکس کودکان خیلی سخته و هر کدام قشنگی خاص خودش را داره... سر انجام بعد از مدت زیادی کلنجار رفتن با خودم و عکسها تصمیم گرفتم یه عکس منظره قرار بدم و بیخیال عکس کودکان بشم.
این عکس حاصل یک روز سحر خیزی در تابستان و پیاده روی با چند نفر از دوستان بود. اون روز خیلی خوش گذشت و شاید یکی از دلایل من برای انتخاب این عکس، خاطرات مربوط به اون روز باشد.
سال خوبی را برای دوستان آرزو میکنم و امیدوارم دلاتون مانند سنسور دوربینتون همیشه تمیز و بدون خط و خش باشه.
سال و فال و مال و حال و اصل و نسل و تخت و بخت ---- بادت اندر شهریاری برقرار و بر دوام
سال خرم، فال نیکو، مال وافر، حال خوش---- اصل ثابت، نسل باقی، تخت عالی، بخت رام