این هم بهترین عکس امسال من ( از نظر خودم )
13 فروردین 90
سال نو رو پیشاپیش به همه تبریک میگم
سلام به همه دوستان
راستش امسال فرصت های عکاسی زیادی نصیبم شد و همچنین شات های زیادی که انتخاب بینشون واقعاً سخت بود.
ولی عکس پایین رو واقعاً دوست دارم که در روستای فیلبند آمل گرفتم.
با آرزوی موفقیت، سلامتی و همچنین عکاسی بیشتر در سال جدید
مهدی روجایی
با سلام
من این عکسم رو جزء بهترین عکسام میدونم واسه اینکه این عکس رو روز 13 بدر امسال گرفتم و براش کلی زحمت کشیدم باور کنید برای این عکس بیشتر از 20 دقیقه درازکش مونده بودم تو اون شلوغی 13 بدر مردم چه حرفهایی که پشت سرم نزدند(بلا نسبت دوستان و عکاس جماعت حداقل کلمه ای که استفاده کردند گفتن یارو دیوونه است) مهم این بود که من به هدفم رسیده یودم(مثلا جایزه اسکار رو برده بودم)
parvane.jpg
منم پیشاپیش سال جدید رو به همه تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی داشته باشن
راستی از همه هم فرومیهام عزیزم اگه جسارتی.......... کردم همینجا ازشون طلب بخشش دارم وامیدوارم به بزگواریه خودشون ببخشند.
التماس دعا
یا علی مدد
شهرام خانی
علاقه مند شدن من به عکاسی، همزمان با پدر شدنم بود (دلیلش هم همان بود) ... طبیعتاً بهترین عکسی که در سال جاری گرفتم، انتخابی نه چندان آسان از بین هزاران شاتی بود که از این هدیه ی خداوندی در طول این هشت ماه گرفتم ...
بهترین عکس (از نظر خودم)، شد عکس زیر ... از بهترین و نازنین ترین موجودی که تابحال در زندگیم بوده ...
سلام
در ابتدا بر خود واجب می دانم تا از همه سرورانم ( از مدیران گرامی گرفته تا همه هم فرومی های عزیزم ) به خاطر هر آنچه که در این سایت ارزشمند آموختم ، قدردانی کنم.
انتخاب از بین مشق های پر غلط نوشته شده در سالی که گذشت ؛ کاری بس دشوار است ! پس اساتید به بزرگی خود ببخشند.
به امید موفقیت های روز افزون همه عزیزان در سال های آتی
امسال، انتخاب بهترين عكس برام سخت تر از سال هاي قبل بود چون عكس هاي بيشتري گرفته بودم و تعداد عكس هايي كه حس خوبي بهم ميدادند هم بيشتر شده بود پس چشمهام رو بستم، كمي فكر كردم و ياد اين عكس افتادم كه از لحظه شات زدن كه توي مونيتور مرور كردم تا الان، ديدنش برام لذت بخشه و .... نمي دونم چه حكمتي ايست كه بهترين عكس امسال من باز هم بوي محرم ميده...
درود
همه دوستان از داشتن شات های خوب در انتخاب عکس برتر مشکل داشتن من برعکس از کمبود اونها
این کار رو به دلایل زیادی بیش از بقیه می پسندم... موضوع غیر متعارف ، سلف پرتره ای که تا حد زیادی حال من در اون روزها رو منعکس می کنه و اجرای نسبتا خوب
والبته یادآوری راه اندازی بخش عکس هفته و افتخار همکاری (هر چند کم) با فروم عکاسی
سال خوبی رو بادوستان در این فروم پشت سر گذاشتم و امیدوارم در سال جدید هم این روند ادامه داشته باشه.
سال نو همگی پربار و به کام ...
با سلام
امیدوارم سال آینده سال بهتری براتون باشه :)
این عکس رو من دوست دارم بخاطر حال و هوایی که درش هست ، این بود که انتخابش کردم
یا حق
Portrait.jpg
لطفاً تصویر پیوست شده (به دلیل پایین بودن کیفیت عکس) حذف شود و همین عکس فوق باقی بمونه
ویرایش توسط ahmad.abaee : Saturday 3 March 2012 در ساعت 16:06