با سلام خدمت دوستان عزیز
انتخاب اونم بین عکسهای یک سال خیلی دشوار و سخته اما چه کنیم که فقط اجازه ارسال یک عکس هست .
من فکر می کنم شاید این عکس یکی از بهترین کارهای سال گزشته من باشد .
IMG_3981.jpg
با سلام خدمت دوستان عزیز
انتخاب اونم بین عکسهای یک سال خیلی دشوار و سخته اما چه کنیم که فقط اجازه ارسال یک عکس هست .
من فکر می کنم شاید این عکس یکی از بهترین کارهای سال گزشته من باشد .
IMG_3981.jpg
با سلام. پیشاپیش سال نو مبارک. سال پربار و پر برکتی را برای همگی آرزومندم.
من یک عکاس تازه کارم (6 ماهی بشتر نیست که دست به دوربین شدم) فکر میکنم انتخاب بهترین عکس کار خیلی سختیه، منم عکسی را که خودم بیشتر از همه دوست داشتم گذاشتم.
Untitled-31.jpg
با سلام به همه دوستان ،مدیران، کاربران خوب سایت عکاسی.
پیشاپیش سال خوش و پر از پیشرفت و موفقیتهای پیاپی همراه با سلامتی براتون آرزو میکنم .
این عکس رو خیلی دوسش دارم چون هم برای گرفتنش کلی زحمت کشیدم هم برای دسترسی به مکان بکر (به تنهایی با کوله 30 کیلویی) و هم برای ساخت هدی که بتونم باهاش ستاره هارو دنبال کنم...
شـــــــــــــاد زی
پرتره و هر عکسی که سوژه اش انسان باشه برای من لذت بخش ترین نوع عکاسیه. امسال هم پرتره های زیادی از دوستان و آشنایان و غریبه ها گرفتم. از سوژه این عکس هم همینطور. خیلی هاشون از لحاظ تکنیکی بسیار برتر از این عکس بودند اما این عکس رو انتخاب میکنم چون هرکسی که ایشون رو میشناخت و عکس رو دیده بود نظرش این بود که این عکس "خود خود ِ ایشون است و انگار درون ایشون هم اینجا عکاسی شده" و خب متاسفانه باید اذعان کنم که خیلی کم اتفاق افتاده که به این مهم برسم که پرتره ای همچین حسی رو به اطرافیان سوژه و خودش منتقل کنه.
پیشاپش سال نو رو به همه دوستان عزیزم تبریک میگم و امیدوارم که سال بهتری رو در پیش رو داشته باشیم. :)
سها تفرشی
ببخشيد اگه خيلي مبتديانس در مقابل هنرهاي بسيار قشنگ همه هنرمندان. از صفحه اول كه نگاه كردم كاملا مطمئن شدم جاي عكس من كنار اينهمه هنر نيست ولي بلاخره بايد از يه جايي شروع كرد.
مكان: بلوار حافظ - مشهدIMG_0566 (2).jpg
سلام دوستان
این تاپیک یادمون میاره که یک سال دیگر گذشت و چه زود...
جروبحث کردیم و گفتگو کردیم و دوست شدیم و آموختیم باید بدیهاش رو فراموش کنیم و دوباره شروع کنیم و خوبیهاش رو بیشتر ادامه بدیم
من مجموعه ای به نام بلوغ را به شما تقدیم می کنم که در مورد بلوغ سنجاقکهاست و شاید برای خیلیها اولین بار باشد که با آن آشنا می شوند
نوع غیر بالغ آبزی بوده و در هنگام بلوغ به بیرون آب آمده و پوست اندازی می کند حشره بالغ دارای بال و قدرت پرواز است اینها حشره خوار بوده و برای ما مفیدند
عکسها در روزها و ساعات مختلفی ثبت شده اند و متعلق به یک سوژه خاص نیستند و هدف نمایش توالی بلوغ بوده است.
امیدوارم مورد پسند دوستان باشد
مجموعه بلوغ
برای بلوغ باید از آب خارج شد
پوست ترک می خورد و حشره با بالهای چین خورده با شکلی جدید دیده می شود
بالها کم کم بازتر می شوند هنوز صبر باید....
پس از ساعاتی رنگها آشکار می شوند و بالها محکم و پهن می شوند و حشره قدرت پرواز می یابد
به راستی اوست که آفریننده و پروردگار است
سال نو پیشاپیش مبارک دوستان
ویرایش توسط Madjidm : Saturday 3 March 2012 در ساعت 00:40
با اینکه تقریبا هیچ چیزش درست نیست ولی نمیدونم چرا این بچه روبیشتر از بقیه دوست دارم
سلام
با تبریک سال نو و آرزوی بهاری پرگل
اینو خیلی دوست دارم
(اگه بهش بشه گفت عکس - بدون فلاش گرفتم و مال فرانسیس بیکن است):
DSC_2697c.jpg
آذري
با عرض سلام
وقتی عکس های اساتید میبینم کمتر از عکس های خودم لذت می برم.با تشکر از جناب روشن عزیز.
سال نو بر همه پیشاپیش مبارک.
انشااله همه به آرزو هاشون برسن.
Ebi.jpg