من این عکسو از بین عکسام بیشتر دوست دارم . شاید چون من شیراز رو خیلی دوست دارم !
من این عکسو از بین عکسام بیشتر دوست دارم . شاید چون من شیراز رو خیلی دوست دارم !
مرتضی باقری
D7100+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6+Nikkor 50mm f1.8 D+Sigma 105mm f2.8 macro+Tokina 11-16 II f2.8 + SB800+Vangard Alta 233AP
درباره من
سلام
به نظر خودم این یکی از بهترین عکسهایی بود که گرفتم
Sony-H20
F 4
1/160
ISO-100
FL 46mm
با سلام
بالاخره ما هم تونستیم تو دقیقه 90 انتخاب کنیم، این عکس رو بیشتر می پسندم، آرامش خاصی بهم میده. از معدود عکس هایی هست که همون چیزی که دیدم و می خواستم رو در یک شات ثبت کردم، این نشون می ده خیلی راه برای پیمودن دارم.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
با سلام :
سال نو پیشاپیش مبارک. من این عکس رو که در کویر مرنجاب کاشان گرفتم رو خیلی دوست دارم. امیدوارم که شما هم بپسندید. با تشکر.
ویرایش توسط اجلال : Sunday 20 March 2011 در ساعت 20:04
سلام
سال نو مبارک , امیدوارم سال پر باری در پیش داشته باشید.
عکسی رو که انتخاب کردم مربوط به دخترم هست در جنگل فندقلو
سلام و سال نو مبارک ...
ما هم تصمیم گرفتیم در دقیقه 90 دوستان را مستفیض کنیم !!!
این عکس را نه فقط به دلیل این که اولین (و فعلاً تنها) عکس Publish شده ام در سایت 1x بوده، بلکه به دلیل آن حس و حالی که تک و تنها در کویر درانجیر یزد داشتم، بهترین و محبوب ترین عکس خودم در سال گذشته می دانم. وقتی که فکرش را می کنم تنهایی و یه کله از اهواز تا یزد کوبیدم فقط به عشق عکاسی و کویر، کمی به عقل خودم شک می کنم (البته دوستان و اطرافیان در این امر هیچ شکی ندارند !!!).
http://1x.com/?userid=&from=1&to=20&...d=38132&size=L
درود بر همگی
واقعا کار سختیست ... هنوز هم مطمئن نیستم که انتخابم درست بوده است یا خیر ...
به هر حال این عکس را با در نظر گرفتن توام "علاقه شخصی و بازخورد دیگران" به عنوان بهترین عکس خودم در این سال انتخاب می کنم.
طبق روال اسفندهای هر سال، تاپیک بهترین عکس سال شما باز شد.
-هدف این تاپیک:
الف) تشویق به مرور عکسهای سال گذشته
ب) تمرین انتخاب بهترین عکس شخصی
ج) ایجاد یک تاپیک حاوی عکسهای خیلی خوب که دیدنش در پایان هر سال لذت بخش و جذاب باشد.
- لطفا فقط و فقط یک عکس را به نمایش بگذارید.
- این عکس مشخص کننده بهترین کار شما در سال گذشته خواهد بود.
- اگر عکس خوبی ندارید، یا نمیتوانید یک عکس را به عنوان بهترین عکس انتخاب کنید، عکسی را ارسال نکنید.
- اگر یک مجموعه عکس منسجم و خوب دارید ( با توجه به تعاربف مجموعه عکس) میتوانید یک مجموعه عکس ارسال کنید. در سایر موارد فقط یک عکس ارسال کنید.
- لطفا عکس را در فروم آپلود کنید که با گذشت زمان، از بین نرود.
با تشکر از دوستانی که افتتاح مجدد این تاپیک را یادآوری کردند.
منتظر دیدن بهترین عکس شما در سال ۹۰ هستیم...
DSC_6839-3 R740W.jpg
شاید خیلی عکس هایی بهتر از این بودن،اما این عکس رو خیلی دوست دارم. شاید چون برای گرفتنش مجبور شدم کلی در و دیوار بالا برم!
پیشاپیش سال نو مبارک!
عليرضا تارا
سلام.
دوستان با اجازه من از چهار فصل انتخاب کردم.
طبیعت مازندران
DSC_9400.jpgDSC_9402.jpgDSC_9406.jpgDSC_9408.jpg
سال نو پیشاپیش مبارک.
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima