سلام بازهم با این تاپیک کمی آرشیوم رو مرتب کردم. برای این تاپیک عکس زیر رو انتخاب کردم که گرچه شاید برای من یادآور احساس خوبی نباشه اما هم حسی خاصی با این عکس دارم.
سلام بازهم با این تاپیک کمی آرشیوم رو مرتب کردم. برای این تاپیک عکس زیر رو انتخاب کردم که گرچه شاید برای من یادآور احساس خوبی نباشه اما هم حسی خاصی با این عکس دارم.
Siencere
Olympus EPL-1
Olympus OM-D-EM5
بهترین عکسهام بیشتر در زمینه پرتره بوده ولی تجربیاتی هم در زمینه Still life داشتم که یکیش در تاپیک عکس هفته درخشید و منتخب کاربران شد.
فکر میکنم بهترین عکسم در سال 90 همین باشه و بعید هم میدونم در دوسه روز باقی مانده عکس بهتری بتونم بگیرم :
سلام
از این عکسم خیلی خوشم میاد، دلیل نامعلوم!!!
IMG_1452.jpg
سالی دیگر را هم کنار دوستان در این فضای مجازی به بحث و گفتگو گذراندیم ٬ آموختیم ٬ نقد شنیدیم و پخته تر شدیم . باشد که در سال جدید همچنان پربارتر همراه با افتخارات روز افزون برای دوستان و همچنین این سایت گرانبها به فعالیت ادامه دهیم.
سال نو مبارک
SS.jpg
شاید هم یکی از عکسهای قطره جزو بهترین ها بود
سال نو همگی پیشاپیش مبارک
Hadi_Asgari.jpg
سلام دوستان
سال 90 سالی بود که روند عکاسی من به سمت عکاسی آتلیه (بیشتر کودک و عروسی) کشیده شد، تجارت نسبتا خوب بود اما تجربه کار در زمینه های دیگر عکاسی تقریبا صفر.
مطالب بسیار زیاد و مفیدی از دوستان و اساتید این سایت یاد گرفتم و همین جا از همه آنها تشکر میکنم و آرزوی موفقیت و سلامتی براشون دارم.
انتخاب بهترین عکس سال گذشته برام خیلی سخت بود، اما از بین تمام عکس های کودکی که گرفتم احساس خوبی نسبت به این عکس دارم، امیدوارم به چشم شما هم خوشآیند باشه.
شاد و پیروز باشید.
سید میثم نوربخش
با تبریک سال نو و آرزوی سالی پربار برای همه.
DSCF5051.JPG
پيشاپيش سال نو بر دوستان عزيز مبارك.
سعيد يادگاري