پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
دوست عزیز
منم d7100 دارم
لطف میکنید این لینک رو برای منم بفرستید ممنون میشم
Untitled.jpg
Link
جالبه که روی فول فریم های nikon به همون ترتیبی که عرض کردمه، یعنی تمرون شارپنس بالاتری داره اما روی d7100 سیگما برتری داره توی شارپنس.
همونطوری که پیش از این در جای دیگری گفتم خرید nikon با وجود این دو لنز و قیمت گرانتر توجیه چندانی نداره.
خیلی عجیبه
چرا وقتی تامرون رو با ف ف های نیکون انتخاب میکنم شارپنس و امتیاز کلی لنز یهو جهش نجومی پیدا میکنه ولی اون دوتای دیگه نه؟ دلیلش چی هست دوستان؟
عجیب نیست اما جالبه و یه سری لنزای دیگر هم دیدم(دقیق یادم نیست کدوم) که عملکردشون روی کراپ از فول فریم بهتر بوده با اینکه لنز فول فریم بودن و یا از سوی دیگه مثل این مورد روی فول فریم بهتر بودن تا کراپدار؛ به هر حال این لنز فول فریم هست و بهینه شده برای فول فریم ها ولی خوب تقریباً میزان زیادی تفاوت بین دو حالتش هست، توی فول فریم شارپنس رو 18 ه و رو کراپدار میاد رو 13.
البته به نظر میرسه 90 تامرون کمی روی نیکون عملکرد بهتری داره نسبت به کنن ولی باز هم به 105 نیکون نزدیک نمیشه اگر محدودیت بودجه ندارید
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
دوستان بنده در اغلب سایتها که جستجو میکنم پرتره های خیلی کمی بوسیله این لنز میبینم.در حالی که مثلا با 105 نیکون تقریبا بین 7 تا 10 در صد تصاویر پرتره هستن.دلیلی داره یا به نظر دوستان اتفاقیه؟ضمنا مدتی پیش این 90 تمرون و 105 سیگما رو از نزدیک دیدم.کیفیت بدنه و ریخت و قیافه لنز در مقایسه با سیگما افتضاح بود.با توجه به نظر بدی که همیشه به سیگما داشتم ولی از این 105 خوشم اومد.
یکی از دلایل این امر سافت بودن نسبی عکس های این لنز با دیافراگم باز هستش من این لنز رو دارم شارپنسش در دیافراگم های میانی عالی هستش و با نسخه L کنون هیچ تفاوتی نداره ولی در ماکسیمم دیافراکم کمی افت شارپنس داره در ضمن در مقایسه با سیگما این لنز سیلینگ رطوبت داره که لنز سیگما نداره اینم مد نظر داشته باشید !