lممنون جناب شهبازی با توجه به اینکه دوربین من d7100 لنزهای کونیکا و المپیوس رو میتونم روش با رینگ معکوس سوار کنم؟حدود قیمت این لنزا چنده؟و بطرکلی اگر بخوام به بزرگنمایی بالاتر از 1:1 برسم شما استفاده از لنز ماکرو مثلا 90 تامرون رو با فیلتر کلوزآپ 4 x پیشنهاد می کنید یا یهک لنز معکوس 28 به صورت تنهایی؟
ویرایش توسط mehdi nikpey : Thursday 13 November 2014 در ساعت 11:47
ممنون می خواستم بپرسم اگر بخوام لنز آنالوگی که حلقه تنظیم دیافراگم رو داشته باشه بگیرم که هم به درد عکس های عریض و هم به درد لنز معکوس بخوره پیشنهاد شما چه لنزهایی است؟اگر مدل خاصی مدنظرتون باشه بفرمایید ممنون میشم.چون بازار این نوع لنزها توی دست دوم فروشی ها است و وضعیت اونجا هم معلومه
سلام
دوستان کسی اطلاع داره این لنزو کجا میشه تهیه کرد؟ تو بازار موجود نیست ظاهرا
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
تو سایت photozone.de همه چیز به نفع تامرون شده. فقط کیفیت ساخت کنون یه نیم ستاره بالاتره. البته کیفیت اپتیک تامرون یه نیم ستاره بالاتر از کنونه!
دوستانی که تجربه کار با این لنز رو دارن لطفأ از مزایا و معایبش بگن. خیلی وقته هوس یه لنز ماکرو کردم!
راستی این فیلترهای کلوزآپ فوتیکس کیفیت شون خوبه؟
مرسی
ویرایش توسط Mahdi.A.Tabar : Saturday 7 February 2015 در ساعت 08:44
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir