up
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
نکته جالب در مورد این لنز فکوس داخلی آن است. به این معنی که همواره طول لنز ثابت است. این یعنی دوام بیشتر و ورود گرد و غبار کمتر که نسبت به ورژن قبلی پیشرفت بزرگی محسوب می شود.
هنوز از عرضه نسخه نیکونی این لنز در ایران خبری نیست؟
با اکستنشن نمیتوانید به بزرگنمایی لازم برای تهیه عکس از صورت حشرات برسید
اکستنشن تیوب اصولا افت نور به همراه دارد
برای رسیدن به بزرگنمایی زیاد دو راه دارید ، روش اول اسنتفاده از فیلترهای کلوزآپ ۴ ایکس که بهترینش مربوط به برند رینوکس است و روش دوم استفاده از لنز معکوس است.
ممنون دوست عزیز.من مشکل اساسی با لنز معکوس در نیکون دارم و اون عدم تنظیم دافراگم و فوکوس دستی هست و احتمالا هم باید جاندار عزیز رو بی جان کرد تا به صورت فیکس بشه ازش عکس گرفت یا برکتینگ رو اجرا کرد.اگر دوستان تجربه بهتری دارند مارو هم بی بهره نگذارند
جناب شهبازی ( و البته سایر دوستان)برای کنترل دیافراگم پیشنهاد میکنم یک لنز آنالوگ تهیه کنید
آیا فهرستی از این لنزها هم در ذهن دارید که احیاناً اگر بهش برخوردیم با آگاهی بیشتر خرید کنیم؟
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
خوشبختانه بیشتر لنزهای آنالوگ کیفیت کافی در معکوس را دارن اما بسته به بزرگنمایی که نیاز دارید با لنز مناسب تهیه کنید اگر برای عکاسی از صورت حشرات و سوژه های خیلی ریز نیاز به خرید لنز معکوس دارید لنزهای ۲۸ میلیمتری بهترین گزینه برای معکوس هستن
و برندهایی که با آنها کار کردم و نتیجه خوب بوده : اگزاکتا ، کونیکا و المپیوس است اما قطعا گزینه های خوب دیگری هم وجود دارد که من با آنها کار نکردم و اطلاع ندارم.