سلام
ببخشید این لنز Tamron 17-50 رو از کجا تو ایران میشه تهیه کرد؟؟
من همه سایت ها رو گشتم هیچ اطلاعات جدیدی در مورد قیمت و محل فروش اون پیدا نکردم
اصلا این لنز تامرون تو ایران نمایندگی داره ؟
سلام
ببخشید این لنز Tamron 17-50 رو از کجا تو ایران میشه تهیه کرد؟؟
من همه سایت ها رو گشتم هیچ اطلاعات جدیدی در مورد قیمت و محل فروش اون پیدا نکردم
اصلا این لنز تامرون تو ایران نمایندگی داره ؟
من در پاساژ حافظ دیدم این لنز رو! در رابطه با نمایندگی و قیمتش اطلاعی ندارم .
با سلام
یکی از فروشگاهای نمایندگی کنون در خیابان م.ش ...... !!!! این لنز رو دارد هر دو نسخه رو من دیدم.(امیدوارم مدیران از این پست من ایراد نگیرند)
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
قیمت رو نمیدونید جناب کرمی؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
قیمت حول 600 تومان میچرخه و نماینده لنزهای تامرون هم آفومار هست .
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
از دوستان کسی می تونه قیمت دقیق این لنز رو مشخص کنه؟
در مورد محلش هم لطفا اگر امکان داره پیغام خصوصی بدید من یه دوهفته ای هست دنبالشم !!!
سلام بر دوستان عزیز. من نسخه لرزشگیر دار این لنز رو به قیمت 650 با گارانتی آفومار حدود یک ماه پیش خریدم. نسخه بدون لرزشگیر هم 550 تومان بود. محل خرید شیراز.
یا حق
سلام دوستان
میخواستم مقایسه ای بین دو لنز
- CANON EF-S 17-55 f/2.8 IS USM
- و
- TAMRON SP AF 17-50mm F/2.8 XR Di || VC LD Aspherical [IF
از لحاظ
- کیفیت عکس
- کیفیت اپتیکی
- شارپ بودن
- ارزش نسبت به قیمت
داشته باشیم
با تشکر
آنچه که سایت The-Digital-Picture در مورد این لنز میگه اینه که در تمام فوکالها این لنز در نواحی کناری و کنج سافت است. البته در مرکز شارپنس خوبی دارد:
Basically, the Tamron 17-50mm f/2.8 XR Di II VC Lens is reasonably sharp in the center at its constant wide open aperture of f/2.8. Corners, however, are very soft wide open. All four corners are similarly soft throughout the focal length range with the exception of 35mm where the right side is slightly softer (shown in ISO 12233 results) than the left. The difference at 35mm is not very significant though
اعوجاج در 17 م.م زیاد ، در 24 م.م کم و در 35 و 50 م.م بدون اعوجاج است.
در کل ظاهرا مدل بدون لرزشگیر آن دارای مشکلات کمتری است:
Overall, the Tamron 17-50mm non-VC lens is sharper, has less vignetting, has a similar amount of CA and has less barrel distortion on the wide end but more pincushion distortion on the long end. The non-VC 17-50 is a bit smaller and lighter
اما ظاهرا 17-55 کنون در وضع بهتری است و شارپنس خوبی در نواحی کناری و کنج ها و در تمام فواصل کانونی دارد.
این هم: لینک مقایسه Is012233 دولنز
البته همه این توضیحات از قول سایت مذکور بود و مطمئنا تجربه شخصی دوستان کارگشاتر است.
بااحترام-صادق
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
دوستانی که این لنز را دارند لطفا در مورد دقت فوکوس این لنز و فوکوس در نور کم نظر بدهند ؟