کسی قیمت جدید نسخه بدون لرزش گیر رو داره ؟
کسی قیمت جدید نسخه بدون لرزش گیر رو داره ؟
بهنام
من یک ماه پیش نسخه بدون لرزه گیرش رو خریدم به قیمت 485 هزار تومانکسی قیمت جدید نسخه بدون لرزش گیر رو داره ؟
گارنتی آفومار هم هست
البته چون برام پست شد قیمت نهاییش شد 500
ولی با این جهش قیمت فکر کنم اگر گیر بیاد باید تو 650 باشه
اگر توضیحی هم نیاز باشه در خدمتم
دقت فکوسش بنظر من برای این رنج قیمت راضی کنده است. حتی بهتر هم هست.دوستانی که این لنز را دارند لطفا در مورد دقت فوکوس این لنز و فوکوس در نور کم نظر بدهند ؟
البته از نظر صدای موتور فوکوس و سرعت که نمی شه با ef usm مقایسش کرد. ولی نسبت به لنز های معمولی canon بد نیست.
من با ef 50 f1.8 مقایسش کردم خوب بود.
در نور کم هم تا به حال مشکلی نداشته ولی در تاریکی (عکاسی از آسمان شب) مثل اکثر لنز ها باید با manual focus کار کرد.
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Monday 23 January 2012 در ساعت 14:02 دلیل: ادغام 2 پست پیاپی
سلام
از دوستان اگه کسی در مورد محل فروش وقیمت اخیر ماونت نیکون این لنز خبر داره لطفا یا با پیام خصوصی یا همین جا اطلاع بدن
ممنونم
والله نمایندگی تامرون در ایران شرکت آفومار است.به نظرم با این شرکت مکاتبه فرمایید تا شاید مکانی را برای خرید به شما معرفی کنند.
http://aphomar.com/
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
کسی از قیمت این لنز " Tamron AF 17-50mm f/2.8 SP XR Di II LD Aspherical [IF] -Canon " اطلاعی داره ؟
دوستانی هم که تجربه استفاده از این لنز را دارن لطفا بیشتر توضیح بدن...
سپاس
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
گویا این لنز در مقایسه با همتای سیگائیش (Sigma 17-50 f2.8 HSM OS) هیچ حرفی برای گفتن ندارد !
میخواستم نظر دوستان را در این باره جویا بشم...
--- مقایسه این دو لنز ---
قیمت نسخه لرزشگیر دار این لنز در آمازون : 649$
قیمت لنز سیگما در آمازون : 619$
سلام
من هم مثل خیلی از دوستان با این لنز داخل این فروم آشنا شدم
در مورد لنز نیاز به توضیح خاصی نمی بینم، بطور خلاصه از نظر طراحی بنظر شخصی من (لنز سیگما رو هم تجربه کردم) کیفیت بدنش از سیگما بهتره!
فقط شاید یکی از مشکل هاش نبود فوکوس ultra sonic باشه!
در مورد کیفیتش هم روی f5/6 بالاترین کیفیت رو داره
این لنز رو من توی این سایت با لنز 40-17 کنون مقایسه کردم، من از نظر شارپی بهتر دیدمش!
روی 7D هم با 24-105 مقایس شد، باز هم بهتر بود
فقط یک نکته مهم!
همون طور که دوستان هم اشاره کردن دقت کنید حتما سری بدون VC (لرزشگیرش) باشه! چون لرزشگیر دارش کیفیتش جالب نیست!
من پارسال همین موقع از آفومار به قیمت 500 خریداری کردم!
در مورد مقایسه لنز با لنز 17-50 سیگما، این لینک رو ببینید!
در کل بهتره بگم اگر قرار باشه الان هم بین سری L ها و دیگر لنز های مانت کنون چیزی انتخاب کنم، حتما تامرون رو انتخاب می کنم (بخصوص با این وضعیت قیمت ها) در ضمن بهتره این لینک رو هم ببینید مقایسه 24-70 کنون و تامرون هست، براتون جالب خواهد بود
و اما در پایان باید بگم من از نظر ویگنیتینگ و اعوجاج خیلی مقایسه ها رو چک نکردم ولی این لینک رو هم موقع خرید دیدم.
در آخر هم برای راهنمایی دوستانی که با سایتthe-digital-picture آشنا نیستن باید این توضیح رو بدم، اگر اشارگر ماوس خارج از عکس ها باشه، تصویر متعلق به لنز تامرون هست و وقتی روی عکس بروید تصویر لنزی خواهد بود که سمت راست با تامرون مقایسه شده.
امیدوارم مفید بوده باشه، اگر سوالی هم باشه در حد توان در خدمتیم!
قیمت لنز تامرون لرزشگیر دار امروز نهم دیماه در خیابان ناصرخسرو 1،650،000تومان...!
با این قیمتا به لنزهای کنون یا نیکون فکرم نمیشه کرد،گفتیم سراغ سیگما و تامرون بریم اما مثل اینکه...
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!