دستمون کوتاهه دیگه فقط به همین عکاسی یواشکی دمه میدون فتح میرسه.
یک توضیحی هم درباره وایت بالانس بدم.هر کاری کردم چیزی بهتر از این نشد هوا رنگ خاصی بود که هم خام گرفتم و هم پریست های دوربین رو چک می کردم بالاخره به این چیزی که میبینید رضایت دادم.
اما فکر کنم کمتر کسی هواپیمای Antonov An124-100 رو در حالت زیر دیده باشه. (عکس مال خودم نیست با دوربین نیکون D3 ثبت شده و اگزیف هم داره)
با 45 مم روی فول فریم گرفته شده
ویرایش توسط mreza1001 : Sunday 17 January 2010 در ساعت 14:12
سلام
نویز عکس خیلی زیاده و ادیت هم افتضاح این مدل اسمش چیه؟ سوختش چیه؟ خیلی آرام و بی صدا پرواز میکرد.خیلی نرم.اول فکر کردم کنترلی هست..
سلام،
UL-BAN رجیستر این هواپیماست. رجیستر هواپیما یا همون شماره ثبتی اون، چیزی شبیه پلاک ماشینه.
رجیستر همه هواپیماهای ملکی ایرانی شامل دو حرف ابتدایی EP هستش اما برای هواپیماهای فوق سبک (دارای وزن کمتر از 500 کیلو گرم) دو حرف UL مخفف Ultra Light برای رجیستر در نظر گرفته می شود.
این هواپیما از خانواده هواپیماهای آموزشی تکنام (Tecnam) با دو سرنشین و سوخت بنزین سوپر هستش!! برای همین که سوخت ارزان تری نسبت به هواپیماهای آموزشی دیگه داره، خیلی از آموزشگاه های خلبانی از این نوع طیاره استفاده میکنند.
ببخشید که کاملا خارج از موضوع عکاسی حرف زدم
تقدیم به شهرام عزیز.بهترین دوست و استاد من در این کار!
Nikon D300 / Nikkor 16-85mm VR / Nikkor 80-400mm VR
سلام به دوستانم
صاعقه نیروی هوایی (نمایشگاه هوایی دزفول - فروردین 89)
اف 5 های به خط شده نیرو هوایی (نمایشگاه هوایی دزفول - فروردین 89)
فانتوم (اف 4) دندان کوسه ای پایگاه شکاری بوشهر. (نمایشگاه نیروی هوایی، بوشهر - بهمن 88)
که به نظر بنده حقیر زیباترین جنگنده کشورمونه
با تشکر از توجه شما