Close Up
A Lufthansa Boeing 747 as it is waiting to embark passengers for a trans-atlantic flight in Frankfurt main airport
Close Up
A Lufthansa Boeing 747 as it is waiting to embark passengers for a trans-atlantic flight in Frankfurt main airport
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
JAL
A Japan Air Lines ( JAL ) Boeing 747 parked in Frankfurt main airport
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
سلام:من فکر میکنم شما اگه کمی وقت برای ویرایش عکسها بگذارید عکسهای بسیار بهتری خواهند شد
شهرام جان با ویرایش عکسهایتان تا حدودی موافقم.
بطور سلیقه ای این عکس:
بطور کل عکسهای شما را که میبینم یک حس جالبی درون آنها قابل رویت است. این حسی چیزی است که با دیدن عکسهای اسد از دانش آموزانش، عکسهای آقای فراهانچی، آقای میلانی ( از دوستان گالری ) از موضوعات مربوطه، آقای هوشمند ( از دوستان گالری ) همینگونه، و دوستان خوب دیگری که هستند.. درون عکسهایتان دیده میشود ( از دیده من )
ارتباط خوبی یا حس خوبی از عکاس، درون عکس دیده میشود که مربوط به علاقه یا عشقی است که به موضوع دارد
بطور مثال: در تمامی عکسهای اسد و دانش آموزانش این حس برای من قابل رویت و بی آنکه ایشان حتی یکبار از این علاقه ( معلم به دانش آموز ) تعریف کرده باشند ( یا من بدانم که تعریف کرده اند ) درون عکسهای ایشان دیده میشود.
خوب این مورد درون عکسهای شما هست. و ازدیده من حتی اگر هم نخواهید عکس خوبی بگیرید، عکسهای خوبی ( در باره موضوع این تاپیک ) خواهید گرفت بی آنکه خیلی خودتان را دربند بُعد تکنیکی قضیه کنید.
حال اگر این روند با اطلاعات مورد نیاز تلفیق شود ( که هست ) قطعا نتیجه کار زیباتر خواهد بود.
شهرام جان من از دید یک کارشناس به این موضوع نگاه نکردم ( چون نیستم ) بلکه یک مشتاق به عکاسی و مباحث آن هستم که عکسهای شما بهانه ای شد تا نظرم را نسبت به عکسهای شما و دوستان فروم " در این تاپیک " یکجا بازگو کنم
موفق باشید :)
محمدرضا جان ممنون. دوربین خودم Canon 10D هستش با 2 تا لنز Sigma 17-70 و Sigma 100-300 F/4 اما از اونجایی که برای نمایشگاه به یه لنز واید حدود 10 مم احتیاج داشتم دوربین دوستم رو قرض گرفتم که Nikon D300 هستش و دو لنز Sigma 100-300 و Sigma 10-20
همه عکسهای من از نمایشگاه دبی با 300-100 و 20-10 گرفته شده. اما عکسهای به جز نمایشگاه با لنزهای خودمه. که به جز کاکپیت ها که با 70-17 هستند بقیه همه با همین 300-100 عزیزه !
پیشنهادتون برای باز تر شدن کادر ها در راس کار ادیت های بعدی قرار خواهد گرفت. ممنون.
فرمایشتون کاملا صحیحه. اغلب اوقات هوای تهران و همینطور هوای اون روز های دبی کاملا غبار آلود و خاکستری بوده و هست همین رنگهایی که الآن مشاهده میکنید هم حاصل کلی تلاش تو فوتوشاپه که به آبی متمایلشون کردم. اصولا چون تو ادیت قوی نیستم معمولا عکسهام با اصلشون تفاوت زیادی ندارن اما دارم کم کم از دوستان یاد میگیرم و قول به بهتر شدنش میدم ممنون
آقای قشقایی عزیز ممنون از لطف شما نسبت به من و عکسهام دلگرمی خاصی به من دادید.
شاید این ادیت بهتر باشه. کادر باز تر، آسمون آبی تر و هواپیمایی معلق! نه در گیر زمین.
حامد خان عزیز ممنونم از عکسهای خوب شما اما 2-3 تا نقد دارم ؛
این عکس پنینگ از لحاظ تکنیکی خیلی خوبه اما به نظرم نباید دم هواپیما قطع میشد. کامل بودن سوژه ای مثل هواپیما تو این عکس لازمه. یا اگر این مقدار قطع شدگی ناخواسته داشتید شاید بهتر می بود مقداری بیشتر از بدنه رو هم کراپ میکردید مثلا از دم تا چرخ های هواپیما.
تو عکس Taxi هم تجمع سوژه هایی مثل آشیانه، دکل هواشناسی که نمادی از فرودگاه هستش و خود 340 بسیار خوبه اما موضوعیت تاکسی کردن هواپیما برمیگرده به حرکت آروم یا به اصطلاح خزش هواپیما روی مسیر Taxiway که وابسته به چرخ های اون هستش. به نظرم اشیائی که جلوی دیده شدن چرخ های هواپیما رو گرفتند مفهوم رو تا حدی از بین بردند.
عکسهای با موضوع Close up و Cloudy رو خیلی میپسندم.ممنون
کسری جان ممنون.
راستش از دید من که شرایط مشابه این عکس رو تجربه کردم، این عکس یه کم غیر واقعی به نظر میرسه.
تو این ساعت از روز که به نظر میاد کمی قبل از غروب هست، عکاسی از ماهی به این روشنی نیاز به سرعت شاتر پایین داره که با توجه به سرعت حرکت هواپیما، تو این صحنه عکس حالت پنینگ خواهد داشت.
یا به بیان دیگه، عکس از این هواپیما نیاز به سرعت شاتر بالا داره که در اون صورت ماه نمیتونه اینقدر روشن خودنمایی کنه.
من به شخصه تو جایی که عکس میگیرم بارها با صحنه حظور ماه تو کادرم مواجه شدم که بهترین حاصلش این ثبت بوده :
1/1500 اف 8 ایزو 200
این عکس National Geographic باعث شد به فکر دستکاری و ترکیب 2 تا از عکسهام باهم بیفتم که حاصلش این شد :
جالب شد اما اصالت نداره!
به هر حال این نظر من آماتور بود، شاید بشه اون عکس رو تو شرایط خاص گرفت و این ثبت یه ثبت واقعی باشه.
ممنونم از پست شما کسری جان
سلام. این عکس رو پارسال در نمایشگاه هوایی دزفول گرفتم. کیفیت مطلوبی نداره اما چون مرتبط با موضوع این تاپیکه برای تشکر از دوستان میذارمش. بویژه شهرام عزیز که با علاقهای که توی عکسهاش نسبت به این پرندهةای آهنی میبینم،مارو هم سر ذوق آورد
پیکولو
ج.ابراهیمی