با سلام دوباره
از تأخیر چند روزه ام عذر خواهی میکنم.
دوستان عزیزم رو تو این پست با نمایشگاه دائم هوایی واقع در کیلومتر 4 اتوبان تهران - کرج (روبروی پارک ارم) آشنا میکنم. البته قرار دادن عکس تک تک هواپیماهای اونجا فقط توضیح واضحاته. سعی میکنم بیشتر اونهایی که جذابیت عکاسی دارند رو قرار بدم
این نمایشگاه که شاید بخشی از اون، نمایشگاه باشه ولی بخش دیگرش شبیه به پارکینگ هواپیماهای از رده خارج هما هستش، شامل ده ها هواپیمای کوچک و بزرگ (از یک ملخه تک سرنشین و دو سرنشین گرفته تا بوئینگ 747 باری و یا لاکهید 1011 با گنجایش بیش از 300 نفر) روبروی پارک ارم و در ضلع غربی شهرک اکباتان قرار گرفته.
متاسفانه با اینکه برای من و امثال من مکان جذابیه اما برای مردم عادی ظاهرا جذابیتی نداره! چون هربار که میرم میشه گفت بیشتر از 3-4 تا خانواده رو نمیبینم که اونها هم اغلب به دلیل اینکه نمایشگاه تو مسیرشون بوده (از شهرستان ها به تهران) برای رفع خستگس یه بازدیدی ازش میکنن. در غیر اینصورت فقط صبح ها شاهد حضور بچه مدرسه ای ها هستیم! که فکر کنم اونهم به دلیل اصرار مدیران نمایشگاه ها به مدارس یا کلیشه ای بودن بازدید مدارس از این نمایشگاه برمی گرده.
در هر حال به دوستانم توصیه می کنم سری به این نمایشگاه دائمی بزنند و از سوژه های احتمالی اون عکسهای ماندگاری تهیه کنند
یکی از شاخصه های این محل، هواپیماهای تشریفاتی و اختصاصی شاه و خواهر شاه (اشرف پهلوی) هستش که به دلیل تفاوت چیدمان داخلی اونها و زیبایی دکوراسیون، برای بازدید کنندگان یک جذابیت خاصی دارند.
تو این پست عکسهایی از هواپیمای اختصاصی اشرف، قرار میدم. به امید جلب رضایت شما
هواپیمای با دم آبی-سفید که سر و ته پارک شده و در سمت راست تصویر مشاهده میشه، هواپیمای مذکوره.
میز مذاکرات!
مبلمان داخلی
سالن اصلی
دستشویی و یتعلقات! دیوار کاذب منقشی که در آیینه میبینید دیوار دستشویی ثانویه و شاید قابل تبدیل به حمام هستش.
همونطور که ملاحظه میکنید شیرهای روشویی (به خاطر از جنس طلا بودن) به سرقت رفته!!
تنها تفاوتی که با دستشویی های هواپیماهای معمول و مورد نظر دوستان داره اینه که میشه در حین .... مناظر زیبای بیرون رو هم مشاهده کرد!
و در نهایت کاکپیت زیبای هواپیما
در انتها عرض کنم که مدل این هواپیما بوئینگ 727 سری 100 هستش که چون مخصوص ایران ساخته شده بود سری 86 نامگذاری شده. (Boeing 727-86 از انواع Boeing 727-100)