سیاوش محمدی
ضمن تشکر از شما آقای محمدی عزیز بابت عکس های خوبی که در این تاپیک می گذارید من جمله همین عکس، با توجه به رفله شیشه که گویا از چشم مدیریت دور مانده () می توانستید کمی منتظر چرخش نگاه مرد به سوی بالا می بودید، عکس جان بیشتری می گرفت. البته همین الان هم به نظر من به اندازه کافی جذاب است.
هراس من باری همه از مردن در سرزمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد. شاملو
نوشته اصلی توسط Amir Abdolpanah
سپاس از شما جناب عبدل پناه و دیگر دوستان . عکاسی از کهنه لات موتور سوار که طنین صدای موتورش تا کیلومترها میرود جرات میخواهد . من هم هنگامی که دیدم این آقا از گروه پر تعداد دوستانش جدا شده و خلوت گزیده فرصت را غنیمت دیدم و چند شات گرفتم .
خوشبختانه مجال عکاسی خیابانی اینجا فراهم است و من نیز سعی میکنم با تصاویرم هرچند ناچیز اما موجبات آشنایی با فرهنگ و جامعه یی متفاوت را برای دوستان مقیم ایران فراهم کنم .
سیاوش محمدی
Nikon D750
مترو امام خمینی
دوربین : جی ۱۲
سلام
آقای فدائیان نکته ای که در مورد عکسهای شما (حداقل عکسهایی که اینجا ارسال میکنید) به نظر من میرسد این است که این عکسها شاید مشکلی فنی نداشته باشند ولی هیچ نکته یا جذابیتی هم در آنها وجود ندارد.
مشکل این عکسها از نظر من این است که شما به عنوان عکاس تلاش نکرده اید که با نکته سنجی یا خلاقیت تکنیکی و یا هر مورد دیگر یک تصویر خاص و یا یک لحظه خاص را از مکانهایی که به صورت روزمره میبینیم را به ببیننده نشان دهید.
دیدن یک عکس از تصویری که به شخصه آن را بارها دیده ام نه برای من به عنوان یک عکاس و احتمالا برای یک ببیننده معمولی هم جذابیتی نخواهد داشت.
مثلا چه چیزی باید یک ببیننده را تشویق کند که بیشتر از یک لحظه روی این عکس شما وقت بگذارد و از آن رد نشود؟