صفحه 96 از 219 نخستنخست ... 46 86 92 93 94 95 96 97 98 99 100 106 146 196 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 951 تا 960 , از مجموع 2189
Like Tree27758تشکر

موضوع: عکاسی خیابانی Street Photography

كاربر همراه saed_violin آواتار ها
    تشکر کرده
    904

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Mobin نمایش پست ها
    سلام
    آقای فدائیان نکته ای که در مورد عکسهای شما (حداقل عکسهایی که اینجا ارسال میکنید) به نظر من میرسد این است که این عکسها شاید مشکلی فنی نداشته باشند ولی هیچ نکته یا جذابیتی هم در آنها وجود ندارد.
    مشکل این عکسها از نظر من این است که شما به عنوان عکاس تلاش نکرده اید که با نکته سنجی یا خلاقیت تکنیکی و یا هر مورد دیگر یک تصویر خاص و یا یک لحظه خاص را از مکانهایی که به صورت روزمره میبینیم را به ببیننده نشان دهید.
    دیدن یک عکس از تصویری که به شخصه آن را بارها دیده ام نه برای من به عنوان یک عکاس و احتمالا برای یک ببیننده معمولی هم جذابیتی نخواهد داشت.
    مثلا چه چیزی باید یک ببیننده را تشویق کند که بیشتر از یک لحظه روی این عکس شما وقت بگذارد و از آن رد نشود؟
    سلام جناب مبین علی
    ممنون از نظر شما و دقت جنابعالی
    پاسخی ندارم
    بگذارید به حساب آماتور بودن بنده در امر عکاسی مستند

كاربر فعال Herati آواتار ها
    تشکر کرده
    1581

نقل قول نوشته اصلی توسط abidar نمایش پست ها
    ببخشید دوست عزیز آقای محمدی که بنده فضولی میکنم

جدای بحثی که دوستمون آقا عبدلپناه فرمودند ، راستش یکی از مشکلات عکس های شما استفاده از فوکال های بلند هست .
    اگر واقعا مجال عکاسی خیابانی دارید خوب چرا از فاصله های دور و با لنزهای تله عکس میگیرید!؟؟
    آقا یه لنز واید ببند رو دوربینت و برو عکس بگیر و کلی لذت ببر !
    من یه پیشنهاد میدم بهت ، یه روز یا حتی یه مجموعه عکس بگیر با وایدترین فوکالت ، اگر کراپ داری مثلا با 10 میلیمتر و یا اگه فول فریم داری با فوکال زیر 20 !!!
    البته من یه پیشنهاد دیگه هم دارم ، آنالوگ!!!!!!
    فقط میتونم بگم معرکسسسسسسسسس
    لازم به ذکر است آقا Philip Bloom فیلم ساز مشهوری استرالیایی که بعد از آشنایی با دوربین معرکه کانن 5 دی مارک دو در دنیای فیلم سازی به دنیا عکاسی روی آورد ، امروز رسما اعلام کرد که در زمینه عکاسی خیابانی و دوربین همراه دوربین لایکا ام 9 شون رو گذاشتند کنار و دوربین لایکا ام 6 رو در آغوش گرفتند و به دنیا عکاسی آنالوگ و فیلم روی آوردند

آقا عکاسی خیابانی یعنی یه دوربین کوچیک و یه لنز کوچیک یه حلقه فیلم سیاه سفید ، ظهور فیلم و حتی اگه علاقه داشته باشین چاپ عکس با آگراند.
    البته این یک قانون نوشته شده برای عکاسی خیابانی نیست ، و میشه با یه دوربین 1 دی هم رفت عکاسی خیابانی ، همانطور که با کامیون هم میشه رفت سیزده بدر :)))))))

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

نقل قول نوشته اصلی توسط Herati نمایش پست ها
    ببخشید دوست عزیز آقای محمدی که بنده فضولی میکنم

جدای بحثی که دوستمون آقا عبدلپناه فرمودند ، راستش یکی از مشکلات عکس های شما استفاده از فوکال های بلند هست .
    اگر واقعا مجال عکاسی خیابانی دارید خوب چرا از فاصله های دور و با لنزهای تله عکس میگیرید!؟؟
    آقا یه لنز واید ببند رو دوربینت و برو عکس بگیر و کلی لذت ببر !
    من یه پیشنهاد میدم بهت ، یه روز یا حتی یه مجموعه عکس بگیر با وایدترین فوکالت ، اگر کراپ داری مثلا با 10 میلیمتر و یا اگه فول فریم داری با فوکال زیر 20 !!!
    البته من یه پیشنهاد دیگه هم دارم ، آنالوگ!!!!!!
    فقط میتونم بگم معرکسسسسسسسسس
    لازم به ذکر است آقا Philip Bloom فیلم ساز مشهوری استرالیایی که بعد از آشنایی با دوربین معرکه کانن 5 دی مارک دو در دنیای فیلم سازی به دنیا عکاسی روی آورد ، امروز رسما اعلام کرد که در زمینه عکاسی خیابانی و دوربین همراه دوربین لایکا ام 9 شون رو گذاشتند کنار و دوربین لایکا ام 6 رو در آغوش گرفتند و به دنیا عکاسی آنالوگ و فیلم روی آوردند

آقا عکاسی خیابانی یعنی یه دوربین کوچیک و یه لنز کوچیک یه حلقه فیلم سیاه سفید ، ظهور فیلم و حتی اگه علاقه داشته باشین چاپ عکس با آگراند.
    البته این یک قانون نوشته شده برای عکاسی خیابانی نیست ، و میشه با یه دوربین 1 دی هم رفت عکاسی خیابانی ، همانطور که با کامیون هم میشه رفت سیزده بدر :)))))))
    البته هزینه های چاپ واحیانا خریدلوازم موردنیاز آن ، واینکه همه عکسها بایدچاپ شوند سوای اینکه ممکنه همه انها راضی کننده نباشندهم هست. ووقتی وزمانی هم که بایدبرای ظهور بپردازیم (دراین دنیای ماشینی ودرگیر).

كاربر همراه viva_utopia آواتار ها
    تشکر کرده
    11717

نام: DSC_8346.jpg نمایش: 439 اندازه: 293.9 کیلو بایت
    masoudrejae، mSafdel، Asri و 11 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    اگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
    محسن حسن پور
    Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ

كاربر همراه
    تشکر کرده
    837

کارهای دوست خوبمون واقعا دیدنیه جدا از اینکه فضاها برای ما متفاوته قاب بندی ها انتخاب سوژه ها و لحظه شاتر زدن دقیق و حساب شدس تو کارای آقای محمدی، من همیشه از دیدن کارای ایشون لذت میبرم
    صحبت مرتضی هم تا حدودی شخصی و حسیه ولی به قول خودش قانون نوشته شده ای نیست حتی جزو قوانین نانوشته هم نمیشه به حسابش آورد جیمز ناکتوی تا همین پارسال با دوربین آنالوگ و لنز 16-35 عکاسی میکرد خروجیش واقعا عالی بود یک مورد رو هم با دوربین 5 دی عکاسی کرده بود باز هم کارها دیدنی بود چون ناکتوی عکاسی میکرد نه دوربینش از طرف دیگه ای خیلی وقته که استیو مک کوری با دوربین دیجیتال مدیوم فرمت هاسلبلاد عکسی میکنه خروجی های اونم معرکس چون عکسارو مک کوری میگیره نه دوربینش
    اما پای لذت بردن از عکاسی که به میون بیاد خود منم هنوز لذت عکاسی با انالوگ و مدیوم فرمت رو نتونستم کنار بذارم اما این داستان هیچ ارتباطی با خروجی کار من نداره و نمیتونه برای کار من ایجاد کلاس و شخصیت کنه استفاده از لنز و فواصل کانونی مختلف هم به همین صورته مهم دید و خروجی عکاسه احساس شخصی من اینه که اگر روزی به عنوان مثال لنز من رو ازم گرفتند و من دیگه نتونستم مثه سابق عکاسی کنم و خروجی من ضعیف شد این لنز و تجهیزات من بوده که عکس میگرفته نه من
    ME، masoudrejae، abidar و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
    Nikkor 16-35 | Nikon F5

كاربر همراه
    تشکر کرده
    837

نقل قول نوشته اصلی توسط ME نمایش پست ها
    آقا این دوستمون مگه مجسمه نیست؟!
    پای چپش انگار در حرکته با ادیت این حالت ایجاد شده؟
    در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
    Nikkor 16-35 | Nikon F5

كاربر آشنا mSafdel آواتار ها
    تشکر کرده
    3685

نقل قول نوشته اصلی توسط jahangir نمایش پست ها
    آقا این دوستمون مگه مجسمه نیست؟!
    پای چپش انگار در حرکته با ادیت این حالت ایجاد شده؟
    خیر اینها آدم هایی هستن که خودشونو به شکل مجسمه درمیارن و اغلب نمایشها و یا رقص های خاصی را اجرا می کنن و البته کمی هم پول درمیارن. معمولا بسته به محلی که اجرا می کنن این گریم متفاوته
    ME، Amateur، Madjidm و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه abidar آواتار ها
    تشکر کرده
    508

درود مرتضی‌ گرامی‌ و پوزش برای دیر پاسخ دادن .

شب تعطیل بود و همراه با دوستان خیام می‌خواندیم و از غم دنیای بی‌ بنیاد فارغ شده بودیم .

نظر شما در ارتباط با استفاده از تجهیزات آنالوگ و لنزهای واید کاملا صحیح هست و لذتی که در عکاسی با مدیوم فرمت‌ها و یا در تاریک خانه هست را نمی‌شه جای دیگری یافت .

اما برادر ما تازه اول راهیم و مانند کودکی که تازه اعضای بدن خود را میشناسه من هم مشغول سبک سنگین کردن لنز‌ها و بدنه‌ها هستم . . عکاسی با فوکال بلند هم لذت خود را داره من هم پیشنهاد میدم که امتحان کنی‌ مخصوصا با بدن آلفا ۸۵۰ و لنز فوق شارپ سونی ۷۰-۲۰۰ و لذت ببری از شکار لحظه‌ها . خصوصیات اخلاقی‌ ، روحیِ من هم به گونه‌ای هست که توان نزدیک شدن زیاد به سوژها رو ندارم و قبلان سعی‌ کردم با پرایم ۲۰ و ۲۴میلیمتر از مینولتای عزیز چند نوبتی عکاسی کنم که نشد ...

کلا استفاده از فوکال بلند یا کوتاه مزیت یا اشکال نیست . شخصاً هیچ عکاس صاحب سبکی رو الگو قرار ندادم و عکاسی برای من مانند بداهه نوازی است که شامل درک مفاهیم پایه آن‌ هنر و شخصی‌ سازی آن است .

لذت ببر دوست من لذت از هنر ناب عکاسی ! مهم این است . حالا ما از اینکه با کامیون میریم ۱۳ بدر و ۳۰-۴۰ نفر رو هم سوار می‌کنیم لذت می‌بریم . شما هم شاید با یک بنتلی یا مازراتی همین لذت رو ببرید .
    Amateur، farsad، usef و 19 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    سیاوش محمدی

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    498

شب تعطیل بود و همراه با دوستان خیام می‌خواندیم و از غم دنیای بی‌ بنیاد فارغ شده بودیم .

نظر شما در ارتباط با استفاده از تجهیزات آنالوگ و لنزهای واید کاملا صحیح هست و لذتی که در عکاسی با مدیوم فرمت‌ها و یا در تاریک خانه هست را نمی‌شه جای دیگری یافت .

اما برادر ما تازه اول راهیم و مانند کودکی که تازه اعضای بدن خود را میشناسه من هم مشغول سبک سنگین کردن لنز‌ها و بدنه‌ها هستم . . عکاسی با فوکال بلند هم لذت خود را داره من هم پیشنهاد میدم که امتحان کنی‌ مخصوصا با بدن آلفا ۸۵۰ و لنز فوق شارپ سونی ۷۰-۲۰۰ و لذت ببری از شکار لحظه‌ها . خصوصیات اخلاقی‌ ، روحیِ من هم به گونه‌ای هست که توان نزدیک شدن زیاد به سوژها رو ندارم و قبلان سعی‌ کردم با پرایم ۲۰ و ۲۴میلیمتر از مینولتای عزیز چند نوبتی عکاسی کنم که نشد ...

کلا استفاده از فوکال بلند یا کوتاه مزیت یا اشکال نیست . شخصاً هیچ عکاس صاحب سبکی رو الگو قرار ندادم و عکاسی برای من مانند بداهه نوازی است که شامل درک مفاهیم پایه آن‌ هنر و شخصی‌ سازی آن است .

لذت ببر دوست من لذت از هنر ناب عکاسی ! مهم این است . حالا ما از اینکه با کامیون میریم ۱۳ بدر و ۳۰-۴۰ نفر رو هم سوار می‌کنیم لذت می‌بریم . شما هم شاید با یک بنتلی یا مازراتی همین لذت رو ببرید .
    درود
    این اولین پستی بود که من لذت بردم از خواندنش؛
    بدرود
    Asri و sh.khani تشکر می‌کنند.

كاربر فعال Herati آواتار ها
    تشکر کرده
    1581

خیلی خیلی پوزش بابت فضولی که کردم

نمیدونستم لنز 70-200 شارپه و متاسفانه با این بدنه ها تا حالا کار نکردم
    ما با همین بدنه های الکی کانن کار میکنیم و مجبوریم باهاشون بسازیم :)

قطعا من حرف دیگری ندارم

صحبت مرتضی هم تا حدودی شخصی و حسیه ولی به قول خودش قانون نوشته شده ای نیست حتی جزو قوانین نانوشته هم نمیشه به حسابش آورد
    نمیدونم چرا مهدی همیشه توی نوشته های من با میکروسکپ میگرده دنبال یه چیزی!!!!!!!
    آقا ما هیچ

پوزش پوزش پوزش

صفحه 96 از 219 نخستنخست ... 46 86 92 93 94 95 96 97 98 99 100 106 146 196 ... آخرینآخرین