سلام به دوستان عزیز ببخشید که اگه کیفیتش پایینه دیگه بیشتر از این نتونستم آپلود کنم
سلام به دوستان عزیز ببخشید که اگه کیفیتش پایینه دیگه بیشتر از این نتونستم آپلود کنم
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
ممنونم از پیشنهادات.
خیلی خوبه که این تاپیک تنها مکانی برای قرار دادن عکس نباشه و جایی برای ارتقاع کیفیت کار هم باشه.
بله، شکی نیست که المان در پس زمینه عکس را زیباتر میکنه.
راستشو بخواید بخاطر آلودگی نوری، در اطراف تهران لوکیشن برای آسمان شب خیلی کمه، لوکیشنی که هم پس زمینه خوبی داشته باشه و هم آلودگی نوری وجود نداشته باشه واقعا سخت پیدا میشه در اطراف تهران. برای این عکس حدود 80 کیلومتر از شهر دور شدم اما همچنان آلودگی نوری مشهود بود، بخش زیادی از ادیت صرف از بین بردن آلودگی نوری شد.
بعضا در این تاپیک دوستان ادیت خیلی سنگینی از راه شیری میکنند، درسته عکس زیباتر شده اما از reality هم خارج هم شده، بنده چندان با این ادیتها موافق نیستم بنظر من reality از زیبایی مهمتره.
مجدد ادیت کردم:
ویرایش توسط HM6699 : Saturday 1 July 2017 در ساعت 14:01
« حامد محمدی »
اینستاگرام
« حامد محمدی »
اینستاگرام
درود
پردازش تصویر کهکشان به سبکی که شما انجام دادید خودش باعث جدا شدن کهکشان از آسمان شده. فضای اطراف کادرتون در سمت چپ آسمان به تاریکی مطلق و سمت راست بالا هم به همین ترتیب به راحتی نشان از پردازش سنگین شما برای بدست آوردن واضح کهکشان شده. بنظرم این یک پردازش سنگین و مخربه!
شما آلودگی نوری افق را به خوبی کنترل کردید ولی نویز تصویر شما بنظر شخصی بنده زیاده! طوری که در برخی بخش های کادر نویز بنظر ستاره میاد.
ارادتمند
در بین عکسهایی که از آسمان شب گرفته می شود عکس شما با داشتن ترکیب بندی نسبتا قوی, یک سر و گردن بالاتر از باقی عکسها است. البته ایرادهایی در عکس حس می شود که مربوط به ویرایش آسمان و رنگهای آن هست که دوستان وارد تر هستند و دقیقتر می توانند نقد نمایند.
عکس قبلی شما هم بسیار عالی بود. ای کاش بقیه دوستان هم روی سوژه ای که آسمان را با آن تکمیل می کنند بیشتر کار کنند و از استفاده از بیابان خاکی ساده و افقی به عنوان یک المان در عکس پرهیز کنند.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
مازندران - ساری - باداب سورت
ویرایش توسط msh2200 : Sunday 9 July 2017 در ساعت 17:20
« حامد محمدی »
اینستاگرام