بد نيست به جاي اينكه بهمون بر بخوره، ببينيم علت اين حرف چي بوده
من خودم اسپ شات زياد ميگيرم اما اونا محكومند كه در هارد كامپيوتر من خاك بخورند، چون به شما به عنوان بيننده احترام ميگذارم. اگر هم پرتره اي براي عرضه بگيرم، متاسفانه بنا به چندين علت جاي ارائه اش اينجا نيست.
يك مثال براتون بزنم، هرچيزي وقتي بخواد توي جمعي مطرح بشه، با دقت بيشتري تهيه ميشه، غذاي مهمون با دقت بيشتر ي طبخ ميشه، لباس مهموني با لباس معمولي فرق داره، آدما عطر و ادكلن ميزنند. اگر شما مطلبي براي ارائه به جمعي داريد سعي ميكنيد (البته اميدوارم) غلط املايي نداشته باشه، اونو در قالب يك مجله آبرومند در مي آوريد نه كپي و ريسوگراف ..... همه اينا علتش اينه كه به ديگران به عنوان مخاطبتون احترام ميگذاريد و ديگه اين كه ميخواهيد در سطح بهتري مطرح بشيد .
اگر اشتباه ميكنم به من تذكر بدهيد.
در مورد پرتره هم مسلما پرتره هاي من بي نقص نيست، دوستان هم هيچ اشكالي ندارد تا پرتره هايي را با اشكالات فراوان اينجا بگذارند، اما به شرطي كه حد اقل زحمت را قبل از عكاسي، به هنگام عكاسي و بعد در مرحله پست پروسس كشيده باشيد.
اسنپ شات بي ارزش نيست، علّتش هم ساده است، چون درصد زيادي از عكس هاي ما را تشكيل ميدهد، اما تقاضا براي نقد آن - مگر آن كه چيز خاصي باشد - بي انصافي است، چون مهم ترين اشكال يك اسنپ شات اين است كه اسنپ شات است! و هيچ كاريش نميتوان كرد.