سلام نكات لازم براي اين عكس هم بگوئيد متشكرم.
[IMG][/IMG]
سلام نكات لازم براي اين عكس هم بگوئيد متشكرم.
[IMG][/IMG]
CANON EOS 350 D+Sigma 17-70mm F2.8-4.5 MACRO
Flash Sigma EF-500 DG SUPER EO-ETTL II
فربد مبارك پور
جناب مبارک پور به نظرم عکستون اول کراپ خوبی نداره(دست چپ) دوم اگر پس زمینه ی روشن تری انتخاب میکردید تا مو های سوژه از پس زمینه جدا بشه بهتر میشد.
سلام
دوستان واساتید محترم اگر ممکنه در مورد این عکس من (قل اول آقا محمد) هم نظر بدید
ممنون
ویرایش توسط kamyar : Friday 3 November 2006 در ساعت 01:06
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
لطفا به این هم نظر بدید...
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
يك نكته كوچك، كه اميدوارم موجب رنجش دوستان نشود.
همه ما اسنپ شات ميگيريم زياد هم ميگيريم، اما چه انگيزه اي باعث ميشه آپلودش كنيم و از ديگران بخواهيم در موردش نظر دهند؟
امیرجان، فکر می کنم برا اینه که دوستان می خوان اسنپ شاتهای بهتری بگیرن! اینم می شه دیگه؟
M.Behtash
ولي هر اسنپ شاتي رو كه نميشه به اين بهونه گذاشت.
بايد حداقل نكات عكاسي رو داشته باشه ديگه ، قبول كنيم.
بهتره در انتخاب عكسهايي كه ميگذاريم اينجا بيشتر قبلش فكر كنيم.
گرچه اين بحث قبلا خيلي انجام شده ولي كو .......
B. Hashemi
Canon Powershot S2 IS
Titanium Tripod
كاملا با نظرتون موافقم آقاي نجفي
آقايان عكاسان حرفه اي، لطفا به اين تاپيك هم برسيد
ممنون
B. Hashemi
Canon Powershot S2 IS
Titanium Tripod
فکر کنم بخاطر تازه وارد بودن برخی دوستان باشه...البته من یه گله هم دارم...وقتی دوستان خیلی حرفه ای این سایت که پرتره هاشون نفس رو در سینه حبس میکنه عکس نمیگذارند تا دوستانی مثل من حد اقل بدونن پرتره چیه...خوب شاید همچین نتایجی هم داشته باشه...یعنی وقتی من بیام دوتا عکس حرفه ای ببینم(البته کم نبوده از این عکسها ولی تو همچین تاپیکی باید بیشتر باشه)خوب شاید جرات نکنم مثلا یه اسنپ شات رو آپلوذ کنم(منظورم به شخص خاصی نیست.منظورم به خودمه چون خودم یه دفعه اسنپ شات آپلود کردم.)