جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
ممنون از نظرات دوستان
عکسشو رو نشون دوستاش داده همه پسندیدن سبک کار رو ولی گفتن قیافت یجوریه!!! مثل اینکه باید بپذیرم
در رابطه با تپل تر شدن سوژه هم خودش عقیده داره که خیلی لاغر تر افتاده! و در واقعیت تپل تر هست
(اما در انتها....نظر یه نفر خیلی جلب شد و لذت برد از کار.....خودم )
با احترام ،
زاویه و منطقه نور اصلی اشتباه است ...
و باعث شده یکطرف چهره سوژه حجیمتر دیده شود ...
چهرهپردازی صورت هم همینطور...
ریزش موها روی چشم که باعث کوچکتر دیدهشدن چشمها شده هم همینطور ...
به نظرم شما به جای تمرکز بر ویرایش و پست پروسسینگ ، توجه بیشتری هنگام نورپردازی داشتید و نورها را بر مبنای ویژگیهای چهره سوژه انتخاب میکردید ...
.
ضمن اینکه از پست یکی از دوستان هم که گفتهاند اشکال از خود سوژه است ، انتقاد دارم ...
بیان این جمله حتی به شوخی هم جالب نیست ...
چهره انسانها ، چیزی نیست که دست خودشان باشد و ما نمیتوانیم آن را تایید را رد کنیم ...
.
وقتی یک سوژه به عکاسی اعتماد میکند و بخشی از حق شخصی خود را به او واگذار میکند هم انتظار امانتداری دارد و هم انتظار اینکه عکاس با چهره او متعهدانه رفتار کند ...
این عکاس است که باید بتواند ویژگیهای چهره هر کسی را کشف کند و با نور و امکانات خود برای بهتر دیده شدن آن ( البته در کار پرتره آتلیه و مدلینگ و فشن نه مستند اجتماعی ) تلاش کند ...
چون برای این کار استخدام شده ...
ممنون از این که عکس نقد میکنید
این عکس در 11 شات مختلف گرفته شده که با مشورت اساتید این انتخاب شده
در مورد جملات شما من کم سواد متوجه نشدم دقیقا جملات شما برای 2تا از اساتیدم خوندم اونا هم درست متوجه منظور شما نشدند
شاید من بد خوندم که نفهمیدن یا شاید در سطح سوادشون نبود که متوجه منظور شما بشن
به هر حال هدف از گذاشتن این عکس ها هم هست که من نوعی اشتباهات از اساتید مثل شما بفهمم