محمد زرندی
ممنون که نظرتون رو میدید.
خودم هم با نظر ادریس موافقم اما از این بدم نیومد.
حالا اینکه چرا به این سمت رفتم دلیلش این بود که مدل توقع یک عکس خاص رو داشت البته یک سری عکس خاص .قبلش در باره اینکه چه جور عکسی و با چه جور نورپردازی باشه کمی صحبت کردیم چون خیلی تاکید داشت که خاص باشه . من حدود 5 ، 6 نمونه نشون دادم که با تیپ های مختلفی نورپردازی شده بود(این مدلی توش نبود ها :)) اما جواب این بود : نمیدونم
شاید یک عکاس خوب نباید این کارو انجام بده نمیدونم... (مشورت با مدل وقتی مدل درست نمیدونه چی میخواد)
تو شات ها عکس های معمولی با نور تخت و تک نور هم هست که پز های خوبی هم داره اما مورد مورد پسند نبود. یعنی فقط دوتاش اوکی شد. ولی من 10 شات آخری رو که گرفتم اصلا نشون ندادم! چون براش نقشه داشتم تا سر فرصت به این ویرایش رسیدم.
این دفعه به سیاه سفید فکر نکردم حالا یه تستی میکنم ولی می خواستم رنگ هم داشته باشه.رنگ ها کمی دستکاری شده.
سلام
نور روز
دوربین سونی لایک
F: 3.5
1/160 sec
iso : 100
20 mm
با عرض سلام به دوستان عزیز
من مدت هاست که به فروم میام پست ها رو در اکثر موضوعات مطالعه کردم.تشکر میکنم از مدیران سایت و دست اندرکاران مجموعه.بسیار سایت آموزنده و خوبیست.
با خیلی هاتون آشنا هستم البته دورادور.تا اینکه تصمیم گرفتم منم عضو فروم شم.ازون جا که به پرتره علاقه مندم با این تاپیک شروع میکنم.خوشحال مسشم ضعفهای کارای بنده حقیر رو بگید
عکس با چراغی که از سمساری خریدم نور پردازی شده
دوربین: D80
لنز:Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
ایزو:500
دیاف:1.6
شاتر:160/1
[IMG]http://i28.*******.com/24nmw7m.jpg[/IMG]
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
عکس زیبایی شده . کاش از رینگ فلاش نیز استفاده می کردید تا انعکاس زیباتری تو چشم ها باشه و انعکاس سافت باکس نمایان نشه
این قطعه شیشه ای ( اگه اشتباه نکرده باشم ) روی پیشانی قرار داره تمامی نور فلاش رو جذب کرده
حمید رضا مرادی
G12
اولین تجربه پرتره من
18-55 @ 55
1/40
F/7.1
حمید رضا مرادی
G12