سلام
سلام
عکس زیبایی شده , اما :
وحید نور دقیقاً از کجا تابانده شده که هم پشت صفحه کاغذ سفیده , هم وسط ! عینک بازتاب نور رو داره ؟
علاوه بر اینکه روی گلدون هم بازتاب هست
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
مشهدی جان کراپ از چپ به یکدستی تون عکس کمک نمیکرد؟
و اینکه پشت روزنامه به جای روی روزنامه روشن شده ولی سایه روزنامه روی صورت نیفتاده
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
مشهدی وحید دو تا فلاش داره که در این عکس بنظراز هر دو استفاده کرده..
یکی برای روشنایی پرده و دیگری برای صورت.
سلام
ممنون
این پلان نورپردازی است که البته بهتر از این نتوانستم بکشم
یک فلاش SB-800 در ارتفاعی حدود 30 سانت پایینتر از سطح میز در نقطه نشان داده شده قرار داشت.
نور روی گلدون هم از زاویه بسته بهش رسیده :)
شاید,ولی به نظرم رسید که آن رنگ نارنجی با رنگ آبی بقیه عکس ترکیب خوبی ایجاد میکند. راستش یک جورایی از وجود آن آباژور در عکسم خوشم آمده بود، شاید هم بر خلاف نظر من یک عنصر اضافی باشد.
برای یک دست شدن تون عکس, در یکی از شاتها از فیلتر نارنجی روی فلاش هم استفاده کردم که نتیجه زیاد به دلم نچسبید.
فلاش,روزنامه و صورت در یک خط قرار نداشتند، برای همین سایه روزنامه روی صورت نیفتاده. :)
روشنایی پرده بیشتر به دلیل نوری بود که از آن طرف پنجره به آن می تابید, برای تقویت این روشنایی باید یک فلاش از بیرون پنجره به پرده (پنجره) می تابید که امکانش برایم وجود نداشت.
در یکی از عکسها خواستم با یک فلاش پرده را روشن کنم که دیدم فقط یک سطح یکدست روشن خواهم داشتم و چین های پرده از بین می رود.
ولی از این زاویه با همان فلاش,چینهای پرده هم ثبت میشد.
ممنون از دوستان
وحید خان نور محیط چی بود ؟ به جز اباژور
شاید,ولی به نظرم رسید که آن رنگ نارنجی با رنگ آبی بقیه عکس ترکیب خوبی ایجاد میکند. راستش یک جورایی از وجود آن آباژور در عکسم خوشم آمده بود، شاید هم بر خلاف نظر من یک عنصر اضافی باشد.
برای یک دست شدن تون عکس, در یکی از شاتها از فیلتر نارنجی روی فلاش هم استفاده کردم که نتیجه زیاد به دلم نچسبید.وحید خان نور محیط چی بود ؟ به جز اباژوروحید جان خسته نباشی.تا جاییکه یادمه ترکیبی از لامپهای هالوژن و کم مصرف (مهتابی) در سقف (اغلب هالوژن بودند).
عکاسی با فلاش Off Camera خیلی جذابه. من هم شدیدا علاقمندم.
اما یک سئوال.
وحید جان شما عنوان کردی اکثر نور ها مهتابی بود. (یعنی نور غالب صحنه فلورسنت بوده است) . پس چرا از فیلتر نارنجی استفاده کردی ؟؟
نور مهتابی سفید یکدست نیست و یک ته مایه سبز (و بد رنگ از نظر من !!) داره. اگه رنگ فلاش خودمون رو با یک فیلتر تقریبا سبز روشن (به قول خارجی ها Window Green) کنترل نکنیم قسمتهایی از عکس که از فلاش نور دریافت میکنند سفید میشه و قسمتهایی که از منابع نوری موجود در صحنه نور بیشتری میگیرند ته مایه سبز میگیرند (که این مشکل در فتو شاپ حل نمیشه.)
از Exif عکس هم فهمیدم وایت بالانس رو Tungsten بوده ولی احتمالا در پست پروسس وایت بلانس رو نور فلاش ست شده است.
میشه در این مورد هم توضیح بدی.
2. آیا سعی کردی به جای نور آباژور از یک فلاش داخل آباژور استفاده بکنی؟ :D
ممنون.
ویرایش توسط Navid7h : Friday 17 July 2009 در ساعت 04:17
سلام
شايد اين عكس اينجوري هم بد نبود.
ببخشيد كه دستكاريش كردم!
سلام
از نور غروب خورشيد براي گرفتن اين عكس استفاده شده.
اگزيف پريده!
Camera: α350+SAL1870
Exposure Time=1/125s
F-number= 5.6
ISO=400
Focl lenght= 70mm
Flash did not fired
ویرایش توسط aidin594 : Friday 17 July 2009 در ساعت 06:16 دلیل: اضافه كردن وضعيت فلاش