Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
6319 ! شما عکس های بدی نميگيريد ولی به نظر مياد به lcd دوربين در زمان عکاسی بيش از حد اطمينان ميکنيد و همين موجب فقر نوری شديد در عکس هاتون هست.بهترين دوست شما در زمان عکس برداری هيستگرام هست نه lcd.
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام
جناب !!( لطفا یک اسم در امضاءخود قرار دهید تا بشود شما رابا نام صدا زد اسم غیر واقعی هم باشه خوبه)
قبل از هر چیز معذرت می خواهم از اینکه عکس شما را دستکاری نمودم ولی خب برای نشان دادن نقاطی که نیاز به اصلاح داشت من مجبور بودم روی عکس شما این نقاط را نشان دهم .
پرتره خوبی است و تلاش شما ستودنی.سوژه هم ماشالله خوش قیافه .
خب به نظرم برای ثبت یک عکس خوب برای شما همه چیز فراهم است.از نظر من پرتره شما نیاز به اصلاحاتی اندک ولی در تمام نقاطی که مشخص کرده ام دارد.بعبارتی ویرایش موضعی .در قسمتهای مشخص شده تغییراتی را ایجادکنید که شامل افزایش کنتراست و کاهش نور و بعضا افزایش روشنایی و گاهی هم حذف منطقه ای کوچک می باشد.
مضاف بر آن زاویه تابش و ارتفاع نور اصلی شما هم نیاز به کمی اصلاح دارد.
بطور کلی به نظرم باید نواحی که سبب انحراف چشم از موضوع اصلی (صورت سوژه) می شود باید از قدرت کمتری در کل کادر برخوردار باشد.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
سلام.
جناب ادریس ممنونم ازتون.حرفتون قوت قلبی هست برام.من شخصا به عکسهای تاریک و روشن خیلی علاقه دارم.برای همین گرایشم به سمت عکسهای تاریک هست.اما حرف شما درست هست.و دارم سعی میکنم عکسامو روز بروز روشن تر بگیرم.اطلاعات مختصری از هیستوگرام دارم اما خوشحال میشم اگه چند نکته کلیدی در مورد استفاده از هیستوگرام در موقع عکاسی ذکر کنید
ممنونم جناب مداح.
ما دورادور مخلص شما هستیم.از ادبیات نوشته هاتون اینطور بر میاد که بسیار شخصیت دوست داشتنی داشته باشید.ممنونم از نظرتون.حتما رو نقاطی که اشاره کردیدکار میکنم.در ضمن بنده کوچیک شما سید آروین عظیما هستم.
ویرایش توسط 6319 : Saturday 22 August 2009 در ساعت 20:17
از کارای قدیمیم هست.نورپردازی با چراغ مطالعه
سلام
عکس خوبی را به شکل بدی تبدیل به پوستر کرده اید. اگر برایتان مقدور است عکس اصلی را بدون title قرار دهید.