- -
خوشحال میشم دوستان اشکالات را بیان کنند
نور پردازی با یک sb900 بر روی دوربین
اگزیف همراه عکس
در مواقعی که امکان استفاده از وسایل نورپردازی وجود ندارد یا امکانش نیست و با استفاده از یک فلاش چه نکاتی برای گرفتن عکسهای پرتره قابل قبول باید رعایت شود؟ دوستان تجربه ای در این زمینه دارند؟
با تشکر
آف تاپیک: چرا من با هر اندازه و حجمی ,عکسی در فروم میزارم بزرگتر از اندزه واقعی دیده میشه و البته با کیفیت پایین!
با سلام
بردیا جان
بدن سوژه زیاد چرخیده و کمر سوژه معلوم هست و نیز این چرخش خطوطی را روی گردن ایجاد کرده که جذاب نیست
با توجه به اینکه یک فلاش داری ترجیحا یک چتر دیفیوزر تهیه کن تا نور بهتری داشته باشی
می تونستی از ایزو 200 و سرعت شاتر 1/200 هم استفاده کنی
حمید رضا مرادی
G12
سلام
در تکمیل راهنمایی های استاد عزیز؛ جناب مرادی
نوردهی به قسمت های صورت خیلی زیاده که قسمت هایی از صورت آور اکسپوز شده، فکر میکنم یه منبع نور در سقف دارید که شدت تابش خیلی زیادی داره.
اگه مقدار نوردهی یکم کمتر بشه و یکم تونال سبز به اون اضافه بشه بهتره.
در کل نوردهی کمتر را با ادیت نرم افزاری میشه جبران کرد ولی آور اکسپوز هیچ راهی نداره.
البته این نظر منه. اساتید عزیز منا ببخشید
سید میثم نوربخش
سلامنوردهی به قسمت های صورت خیلی زیاده که قسمت هایی از صورت آور اکسپوز شده
من همیشه با توجه به هیستوگرام تنظیم نور انجام میدم در این عکس ترجیحا در قسمت صورت روشن ترین قسمت چیزی حدود 245 می بشد(بیشترین مقدار rgb)
دقیقا متوجه نمیشم نقاط آور اکسپوز شده کجاست!؟
خوشحال میشم توضیح بدهید
آقای مرادی آیا کنتراست عکس مناسب است؟
برای سفد کردن دندانها چگونه باید عمل کرد؟
با تشکر
سلام.
به نظر من هم میرسه که بافت پوست در قسمت زیر چشم و گونه از بین رفته. البته در این سایز نمیشه خیلی با قطعیت این نظر رو داد.
برای سفید کردن دندونها هم یک راه ساده استفاده از adjustment layers هست به این صورت که مقدار سچوریشن رنگ زرد رو کم کنید و با استفاده از ماسک, اون رو به روی دندونها اعمال کنید.
بعد هم مد آمیختگی رو به color تغییر بدید و مقدار اپاسیته رو هم به دلخواه تنظیم کنید.
ج.ابراهیمی
D60 , 35 f1.8
Kamal.Azarbaijan
سلام
عکس جالبیه ولی بیشتر اسنپ شات حساب میشه
با توجه به سوژه منحصر به فردی که در اختیار داشتین میشد فیگور وکادر مناسب تری انتخاب کنید
به هر حال عکاسی در این دما هم سخته ...راستی چصور شد که این بنده خدا اینجوری شده؟؟
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II