سلام.
در مورد عکس پست #1768 به نظرم میرسه که سافت کردن پوست صورت به این مقدار زیاد برای آقایون زیاد مرسوم نباشه. (مسلما منظورم اینه که در عکس های حرفه ای کمتر مرسومه وگرنه در بین تعداد نه چندان کمی از عکاس ها و مردم عادی این موضوع خیلی هم خوشاینده و هر چی پوست صاف تر باشه اونه نشونه ای از بهتر بودن عکس و عکاس میدونن)
ج.ابراهیمی
بنام خالق رنگها
[QUOTE=mr_mohsen_shahidi;128410]بنام خالق رنگها
سلام.
تلاش خوبی صورت گرفته اما نمیدونم چرا به دلم نمیشینه.شاید کادر خیلی بسته..یا نور..شایدم رنگ!کار خفه هست.زنده نیست.
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
[QUOTE=6319;128421] دوست عزيز سبک اين عکس به عکاسی مد بيشتر نزديک هست تا پرتره.اصولا در عکاسی مد محدوديت های پرتره وجود نداره .اتفاقا کادر عکس رو من شخصا ميپسندم همين طور رنگ عکس رو .
تنها موردی که شايد بشه بهش کمی خورده گرفت عدم فکوس روی صورت و فکوس بيشتر روی دستها هست .
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
دوستان با برسی تعداد زيادی از عکس های پست شده, 3 اشکال مشابه در بيشتر عکس ها به طور محسوس ديده ميشه :
1-نور کم در عکس که اغلب نتيجه اطمينان بيش از حد به lcd دوربين در زمان عکس برداری هست .
2-تن قرمز که نتيجه نور کم و باز هم نور پردازی اشتباه
3-بلار شدن بيش از حد عکس ها که نتيجه استفاده از نرم افزارهای روتوش عکس بدون در نظر گرفتن محدوديت .
از موارد 1 و 2 خودم مدتها رنج ميبردم تا اينکه فهميدم يکی از دروغ گو ترين موجودات روی زمين lcd دوربينم هست .چرا که در موقع عکس برداری همه چيز رو خوب نشون ميده ولی هنگام مونتقل کردن عکس ها به کامپوتر عکس ها از فقر نوری شديد رنگ ميبرند
پس
لطفاً در هنگام عکس برداری حتماً از هيستگرام دوربين استفاده کنيد و سعی کنيد چشم خود رو به ديدن هيستگرام آشنا کنيد .
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima