افشین جان ممنون از ویرایش
ولی کمی عکس برای من اور اکسپوز شده
کم کم دارم به مانیتورم مشکوک میشم
افشین جان ممنون از ویرایش
ولی کمی عکس برای من اور اکسپوز شده
کم کم دارم به مانیتورم مشکوک میشم
دقیقاً !به نظرم بهتره به مانيتور افشين مشكوك بشيد
ویرایش افشین کلاه و قسمتی از لباس سوژه رو اور کرده ولی صورت رو به نظرم خوب درآورده ...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
سلام:
این یک ویرایش موضعی بود متاسفانه 2 قسمت ( کلاه و قسمتی از لباس ) فرصت نشد و از قلم افتاد ( البته بنظرم اوور نیست ولی در محدوده نزدیک به آن شاید باشد.... )به هر شکل بهتر بود ویرایش دقیق تر انجام میشد در همان پست هم عرض کردم
بغیر از این دو مورد اگر مورد دیگری هست بفرمایید...منتها هنوز جای کار دارد
با سلام
دوست عزیز ورودتان به فروم را تبریک می گویم
این ویرایش شما کمی سوژه را ترسناک کرده من رو یاد فیلم های ومپایر ها میندازه
سلام
بخصوص چشم سمت راست سوژه که خیلی غیرطبیعی شده.
علیرضا اصلانی
با احترام ..
دوستان
Image Editing OK
اگر ادیتی می کنید بیان کنید که کجای کار ایراد دارد نه اینکه از روی سلیقه کاری انجام دهید
برای نمونه خوب به پست افشین عزیز هم سر بزنید
حمید رضا مرادی
G12
خوب سو÷ه از back جدا نشده .. نور رو که زیاد میکنیم این اتفاق میفته اما بعضی قسمت ها over میشه ... (کلاه صورت سینه ).... پس نور رو زیاد میکنیم و اینها رو موضعی کم میکنیم .. اگه یه نور از عقب داشتیم فکر کنم درست میشد ... یا یه رفلکتور .... یه چیز دیه هم هست که من قبل از اینکه از کسی عکسی بگیرم ازش میخوام ... اونم ینه که آرایشش رو جوری که میخوام کمی تغییر بده ... مثلا فکر میکنم این خانوم صورتش رو زیاد از حد تیره کرده .... و همینطور کلاه کرم رنگ بین این همه چیزه تیره کار رو سخت تر میکنه ... البته اینها نظر بندست ...