اینکه حالا چند درصد باشند آیا واقعا اهمیت زیادی دارد !!!... [/QUOTE] بله اهمیت دارد
[/QUOTE]همه ما عکاسا دوست داریم کارهای خوبمون رو بذاریم مثالش خود بنده من از آخرین باری که عکس یه آقا رو گذاشتم که اتفاقا به نظر دوستان عکس خوبی بود ( نه مشکل اجرایی داشته نه ادیتی و فقط کلی نقد مفید روش شد) دیگه مدل آقا نداشتم ... [/QUOTE] چقدر سعی کردید از مدل آقا عکس بگیرید ؟ اصلا دوست دارید یعنی ( قصد جسارت ندارم ) می توانید از مدل آقا عکس موفق به موفقیت مدل خانوم داشته باشید ؟
شرمنده یکم دیر پیامتونو دیدم...معلومه که کاملا علاقه دارم از آقایون عکس خوب بگیرم و می گیرم ..... منم ایراد کارو گفتم ....(حداقل مشکلاته خودمو ).... آخه من واقعا نمی دونم شما چه ایراد منطقی دارید می گیرید که باید بهش جواب داد ....تعداد کم عکس آقایان در تاپیک پرتره ..ایراده ؟
[/QUOTE]ولی بازم این نتیجه گیری شما منطقی پشتش نیست......[/QUOTE] به نظر من هست البته تا تعریفمان از منطق در این باا چه باشد
[/QUOTE]بعدم من دقیقا نمی تونم بقهمم که می خواید از این بحث به چه نتیجه ای برسید[/QUOTE] نتیجه در پست اولم آمده اینکه میخواهم به عنوان یک دانش آموز ببینم ایردا کار کجاست [/QUOTE]
[/QUOTE] اگر مشکلی هست که عکاسای سایت ( که از قضا عکسای آقایونشون همچین بدم نیست ) بیشتر عکس خانوم می ذارند کاری نداره که شما سعی کنید پرتره آقایونو بذارید که تاپیک پرتره کمی بالانس بشه![/QUOTE] من عرض کردم و جدی هم گفتم ما که پرتره نگار نیستیم در اصل ما ( منظور همان من است ) که هیچ نیستیم دوربینی به دست گرفتیم و دل خوش به اینکه عکسی می اندازیم
یا علی[/QUOTE]
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
عکس خوبی به نظر میاد حالت سوژه خوب نورپردازی هرچه که هست همین قدر که سایه ها تند نیست از نظر من به خوب شدن کمک کرده.
فکر میکنم فضای اطراف و خالی رو ثبت اثر منفی گذاشته. نمای بسته تر احتمالا برداشت قوی تری باشه.
احساس میکنم catchlight جای کار بیشتری دارد
پیشنهاد میدهم با فرض Monochrome photography تم های رنگی دیگری هم امتحان کنید
موفق باشید
پست 3228
صورت سوژه رو بیش از حد سافت کردید..
موفق باشید
پـوریـا ارشدی
به نظر میرسه ادیت سنگین عمدی باشه ولی سمت راست چانه کاملا محو شده و خط جدا سازی چانه از گردن از بین رفته
یقه لباس سمت چپ هم بهتر بود پشت شال باشه(قسمت کوچکی بیرون زده)
در کل کار خوبیست
سهراب قابزلو
سهراب قابزلو
سایت شخصی من : Mojesm.ir