جناب عباسی من هم در عکس دومتون ته رنگ مجنتا میبینم که بهتره رفعش کنید. اما توی عکس اولتون خیلی چیزی در مانیتور من معلوم نیست البته مانیتور فعلی من هم کالیبره نیست.
f:2.8
exposure time: 1/320 s
iso: 400!!!!!
Nikkor 85mm f/1.8
جناب عباسی من هم در عکس دومتون ته رنگ مجنتا میبینم که بهتره رفعش کنید. اما توی عکس اولتون خیلی چیزی در مانیتور من معلوم نیست البته مانیتور فعلی من هم کالیبره نیست.
f:2.8
exposure time: 1/320 s
iso: 400!!!!!
Nikkor 85mm f/1.8
ویرایش توسط Soha.T : Thursday 28 January 2010 در ساعت 13:54 دلیل: اضافه کردن اگزیف
سها تفرشی
سلام
ISO: 200
Aperture: f 5.6
Focal Length: 125 mm
Exposure: 1/500 sec
سها تفرشی
با سلام
خوشحال میشم اشکالات کار بیان شه
1/200 sec
f/4.5
135 mm
ISO 200
پ.ن : 1/200 سرعت شاتر برای تاریکتر شدن زمینه و نیز فریز شدن سوژه و ISO 200 برای داشتن کمی نور در پس زمینه
پ.ن 2 : چرا وقتی عکسی را در اپلود سنتر سایت اپ می کنیم دچار افت کیفیت می شود ؟
سلام.
حمید جان دلایلی که برای انتخاب سرعت شاتر و ایزو بیان کردی همچین جملات حرفه ای نبود و از شما بعیده.درسته سرعت شاتر روی نور تاثیر داره.اما روی نور عمومی.نه نور مختص قسمتی از کادر که شما فرمودید تاریکتر شدن زمینه!تاریک شدن یا روشن شدن زمینه به مدل نور پردازی شما بستگی داره و همچنین ایزو هم همینطور.منبع نور نیست که صرفا نور رو در پس زمینه زیاد کنه و با پیش زمینه کاری نداشته باشه!حساسیت عمومی سطح سنسور به نور بالا میره.
امیدوارم گستاخی بنده رو به بزرگی خودتون ببخشید.
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
اروین جان
منظور از سرعت شاتر و ISO برای نور پرده های پشت بود
نور پشت با استفاده از چراغ های خانه روشن شده بود
و نور صورت سوژه با فلاش ( همانطور که می دانید سرعت شاتر تاثیری بر شدت نور فلاش ندارد و دیافراگم تعیین کننده
میزان شدت نور فلاش هست )
اگه حرفها کمی نامفهومه بیشتر شرح شدید
سلام:
سعی کردم مواردی که به ذهنم رسید رفع شود. منتها هنوز جای کار دارد... ( بازتاب " احتمالا نور فلش" روی یکی از گوشواره ها شاید بهتر باشد حذف شود )
حمید عزیز ثبت خوبیست. ویژگی بارز آن فیگور سوژه است.روشنایی این عکس به دلخواه تنظیم شده است ( جهت ایده ) و آنکه این گونه ثبت ها نقش چشم حتما نقش پررنگی خواهد بود سعی کنید نور چشم ها بهتر کنترل شود.
و مواردی که دوستان اشاره خواهند کرد.
اما در کل ثبت موفقی است
ارادتمندتان
خب ازاونجا که بچه ها رو دوست دارم واسه اونا شات میزنم
خواستم رفلکس نور رو حذف کنم نشد
ISO: 400
Aperture: f 5.6
Focal Length: 29 mm
Exposure: 1/80 sec
ویرایش توسط minoot : Wednesday 10 February 2010 در ساعت 18:53 دلیل: اگزیف
:::باهر چه مقابله کنید ایستادگی میکند:::