حسینی
نور سمت راست زیاده ، over شده و اگه هدف فقط چشمها نبوده که با این پوزیشن گمون نکنم بوده باشه باید از دیافراگم بسته تری استفاده می کردید تا گوشها و مقدار زیادی از موها بلور نشه. کلا" عکس خیلی شارپ نشده ، نمی دونم شاید تو مانیتور من اینجوریه یا یکم دستتون لرزیده.
پیروز باشید.
سلام
در مورد پست #3250
بزرگترین نقطه قوت عکس ، سوژه است . دخترکی بسیار زیبا با نگاهی به غایت معصوم و محزون .
از تعداد تشکرهای عکس میشه فهمید که این عکس به دل خیلی از هم فرومی ها نشسته .
اما اجازه میخوام دو نکته رو عرض کنم :
1- شاید اگر موهای سوژه کمی مرتب تر و شونه خورده تر بود به زیبایی عکس کمک میکرد ( میگم شاید چون ممکنه بعضی ها معتقد باشن این پریشونی موها به حس سوژه کمک کرده ، اما اگر توجه کنیم ، موهای جلویی مرتب هستن و به حس عکس هم لطمه نزدن )
2- اینکه ترجیح میدم این عکس رو در یک قاب مربعی ببینم ، چون هم به جذابیت عکس کمک میکنه هم اینکه اون نوشته های روی لباس رو دیگه نمیبینیم ( که بنظرم زائد هستش)
و اینکه کاش سر سوژه به تمامی در عکس بود
اما در کل عکس بغایت دوست داشتنی شده
تبریک میگم جناب صفایی
دوستان این تاپیک از فروم مدتی هست که خیلی ضعیف عمل میکنه
نیازمند رسیدگی بیشتر هست
اینم برای اینکه آف تاپیک نباشه
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
پست 3255:
حس اضطراب و نگرانی در چشمان کودکی شیطان با سری تراشیده و زخمی بر سر هر کسی را میتواند به دنیای کودکی پر جنب و جوش و گاها همراه با خرابکاری خویش ببرد.کادر بندی بسیار تنگ شاید به نوعی بر القای این حس اضطراب در بیننده کمک کرده و همین ارتباط است که عکس را علیرغم مشکلات تکنیکی آن قابل پذیرش میکند.
اما عکس از مشکلات فنی مانند عدم نوردهی مناسب و تا مرز اور شدگی رفتن رنج میبرد.
ته رنگی نیز در مانیتور من قابل دیدن است.ضمنا عکس از شارپنس مناسبی نیز برخوردار نیست...
پس این عکس به شارپنش بالایی نیاز دارد ، ته رنگ دارد و نور پردازی خوبی ندارد.
و در کل من باید با این کودک شیطان بیشتر کار کنم.
فقط اگه لطف بفرماید و توضیح بدید که این شارپنش بالا فقط برای این نوع عکس لازم است یا برای کل عکس های Portrait به شارپنس بالایی نیاز داریم؟
با تشکر از این که من رو راهنمایی می کنید.
حسینی
سلام
بعد از دیدن نظر آقای آبائی و ادیت کادر ایشون تازه متوجه شدم که اون قسمت کار که ایراد داشت کجا بود گفتم منم یک امتحانی بکنم با کادر تقریبا مربعی که چشم ها تقریبا روی نقطه طلائی قرار بگیرند و البته موها بیشتر بریده میشه و کمی حذف رنگ زرد و اینم شد نتیجه تا نظر دوستان و جناب صفائی چه باشد.
آذري
سلام
مشکل این عکس به هیچوجه شارپنس نیست...به نظر میآید مشکل فوکوس دارد اگر کمی در هنگام عکاسی دقت می شد کار بسیار خوبی از آب در میآمد چون سوژه اکسپرشن بسیار خوبی دارد.
در مورد شارپنس برای پرتره هم بحث پیچیدهایست که جزیی لاینفک از تکنیک شارپسازی است که در این سایت مقالات خوبی برای آن داریم.