ممنون از توجه شما ولی در مورد عکس برداری از مدل های مرد قانونی وجود داره که در صورت اديت بيش از حد عکس و برطرف کردن تمام خط های صورت ،عکس از طرف modeling agency برگردونده ميشه و قابل قبول نيست .
در ضمن جدا از مسائل تکنيکی کلا سبک و سياق عکاسی مد حرفه اي خيلی متفاوت تر از چيزی هست در تفکر ما ست .نه به معنی اينکه هر عکس اي رو بشه تو اين مجموعه قرار داد به دليل ساختار شکن بودن اون عکس, بر عکس در ضمن آزاد به نظر رسيدن بسيار مشکل و معنا گراست و بر خلاف عکاسی پرتره همه چيز در نور و خوب و اتو کشيده بودن عکس خلاصه نميشه بلکه شما در يک عکسfashion يا glamor بايد نشان بديد که با اين عکس چه چيز رو ميخواهيد بيان کنيد ؟يا داستان اين عکس چيه؟اين عکس بايد ياد اور چه چيزی باشه ؟ البته مهم نيست شما در بيان آزاد هستيد ولی بايد قادر به بازگويی چيزی به وسيله عکس و مدل باشيدهمه موارد زير رو داشته باشيد :
پس :
1- معنا گرا بودن
2-نور
3-رنگ
4-فيگر
5-کادر
6-سبک
مواردی هستند که يک عکس fashion رو تشکيل ميدند .
فرمايش شما زمانی درست بود که من قصد نشان دادن يک خانوم که برای لوازم ارايش تبليغ ميکنه رو داشتم چون در اون صورت تمام تمرکز روی صورت بود .
کلا بين عکاسی مد و پرتره اختلافاتی هست که قبلا هم گفتم و با زبان پرتره نميشه مد رو تفسير کرد و اونجروری که من تو اين چند سال متوجه شدم بيشتر دوستان اينجا علاقه ماند به عکاسی پرتره هستند بخاطر همين مثلاً در چند پست اخير من يکی از دوستان گفت ايراد اين عکس اين هست که مدل مثل مانکن پلاستيکی ايستاده در حالی که تمام سعی من در نشان دادن همين امر بود .البته عکاسی مد بودن دليل بر برتری نيست ولی با عکاسی پرتره متفاوت هست .در کلاس يک روز ه اي که چند وقت پيش توسط يکی از اساتيد بزرگ عکاسی مد , اينجا برقرار شد و هدف اصلی بحث در مورد عکاسی مد بود موارد زيادی عنوان شد و بسيار آموزنده بود که مطالب بالا چکيده اي بود از برداشت شخصی من از اين همايش .
در زير چند نمونه عکس برای مشاهده بيشتر از اساتيد عکاسی مد رو ميتونيد ببينيد :