105mm Micro VR
سلام دوستان
جناب سعادت عرض ادب... :) وضعیت قرارگیری پای چپ و دست چپ سوژه مطلوب نیست، انگار توی هواست و هر لحظه قراره بیفتند ولی نور و رنگ عالیه.
جناب صبحدل این عکستون منا یاد یک عکس از دوستان فروم در قسمت عکس کودکان انداخت
فکر میکنم مربوط به جناب غفاریان باشد
ترکیب رنگ خیلی خوبی دارد و حس سرزندگی به آدم دست میدهد. فکر کنم اگه سهم کادر سوژه را یک مقدار بیشتر میکردید بهتر بود.
پ.ن: در هر دو مورد نظر شخصی بود
برای حالت و ژست عکس های این چنینی خواندن و دیدن این کتاب خالی از لطف نیست
پیروز باشیدکد:http://letitbit.net/download/4685.4b57d690ee4d95604aa6234e86b171ef/MasterGuide_forPhotoHigh_SchoolSeniors.rar.html
سید میثم نوربخش
بردیا جان
سلام
غیر از حالت سوژه ( Pose ) که به نظرم کمی عدم تعادل دارد (انگار مدل دارد به سمت راست کادر می افتد) ، بافت پوست در Post Process کمی غیر طبیعی شده است . ( روی ساعد، بازو و کمی روی صورت ، دور چانه و گونه)
شاد باشی.
عکس خیلی زیبائی و مخصوصا جنبه هنری آن که رنگ قهوه های باعث شده که فصل تجربه طلائی را تدائی میکنه
با سلام
اول از همه باید عرض کنم عکس زیبایی از آب در اومده و خسته نباشید میگم بهتون
دخترک نگاه بسیار زیبا معصومانه ای داره و سوژه فوق العاده ای برای پرتره داره
فقط متاسفانه اگه استعداد دختر کوچولوی زیبا و زمان مناسب عکاسی برای تبدیل به عکس عالی 100% بوده شما فقط از 50% این استعداد استفاده کردید.
به نظر بنده بهتر بود دخترک چنددرجه ای رو به سمت راست خودش (یا چپ ما) چرخش میکرد تا چشم دیگه اش هم از تاریکی خارج میشد
از نظر کادر بندی هم میتونستید کادر بهتری رو انتخاب کنید. مثلا کادری که غروب آفتاب رو تو آسمون بهتر نشون بده (البته اگه در مورد زمانش یعنی هنگام غروب اشتباه نکرده باشم) میشد با انتخاب آسمونی که ابرهای اون هم رنگهای طلایی و سرخ غروب رو داره عکس بهتری به دست آورد.
به نظرم سهم دخترک تو زیبایی اثر بسیار بیشتر از اصول و هنرهای عکاسی بوده.
در آخر هم ازتون عذرخواهی میکنم باور بفرمایید هدفم تنها و تنها بیان دیدگاه شخصی بوده و قصد ناراحتی شما رو نداشتم
موفق باشی دوست من
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند