ممنون میشم دوستان نظر بدن...این عکس رو از ترکیب 3عکس که هر کدام 1/2 گام اختلاف نوری داشتن تهیه کردم...فکر کنم یجورایی HDR باشه...از یه روشی رفتم که نمیدونم تا حالا استفاده شده یا نه...اختلاف بین این عکس و 3عکس دیگه چشمگیره...از لحاظ DR
(میدونم چشم راست تاریکه با این روشی که من عکس میگیرم و بدون لامپ مدلینگ کار خیلی سخت و طاقت فرساست...بطور کلی نظرتون رو بدید)
دوربین sony H5 - سافتباکس دست ساز - فلاش هم که هاتشو هست ولی چون به دوربین وصل نمیشه و نمیشه اون رو شلیک کرد شاتر رو رو 1" میزارم و تایمر 2" و در موعد مقرر بنگ.....فلاش رو با دکمه و سیمی که بهش وصله شلیک میکنم...
شدیدا نیازمند نظرات هستم...بعدا عکسهای دیگه رو هم که اینجوری گرفتم میذارم
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سلام جناب مسلمی
در خصوص پست 2606 دلیل خاصی برای استفاده از ISO 100 داشتید؟ لرزش دست و یا حتی حرکت جزئی سوژه با این سرعت کم شاتر و فوکال نزدیک 80 قابل پیش بینی است و عکس را بلر میکند. در مورد عکس شما نیز تا حدودی این اتفاق افتاده.
سید میثم نوربخش
سلام نادرجان
ممنون از عکس زیبات لذت بردم فقط یه سوالی برام پیش اومده
عکس یه حالت ماتی و سایه داره که همه جای عکس مشهوده .دور شیشه و قاب عینک و به خصوص در النگوی دست راست و همینطور قسمت داخل مچ دست چپ کاملا مشهوده .تو اگزیف نگاه کردم شاتر 1/8 بود نمیدونم برای این مساله ست یا به خاطر ریسایز شدن
ممنون میشم کمی برام توضیح بدی ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
با کیفیت بهتر
http://500px.com/photo/856605
عکس رو با استفاده از یک چراغ مطالعه و بدون آمادگی قبلی در دفتر دوست بسیار خوبم (سوژه عکس) گرفتم.
Back for Good
ممنون از لطف بینهایت میثم و مهدی عزیز
در عکس اصلی این هاله به چشم نمیخورد.-جز در مورد النگو و بسیار کمتر.
به علت پروسس با portriature و تبدیل در فابل اصلی کمی این مسئله پیش آمده است.
خوشبختانه مدل آنچنان مهارتی در فیگور و ژست داشت که خدا نصیب کنه همچین مدلهایی رو.
آفتاب تقریبا نزدیک غروب بود و چاره ای جز استفاده از این سرعت نداشتم.
سعی میکنم در صورت پذیرش مدیران محترم عکس های بعدی این مدل رو هم بزارم تا دوستان نظرات خود برای بنده حقیر بنویسند.
نادر مسلمی