ممنون راستش این اولین عکس پرتره من بود و اصلا دقت نکرده بودم که باید ایراد صورت رو رفع کردعکس خوبیه. فقط آگاهانه صورت سوژه رو -مخصوصا در سمت راست - روتوش نکردید؟ اگر کمی (فقط کمی) روی صورت کار میشد عکس خیلی بهتر میشد ولی تا اینجا هم عالیه
این مورد رو در کارهای بعدی در نظر خواهم داشت
سپاس
خوشحال میشم دوستان اشکالات را اعلام...
با سلام
البته چندان تخصصي در پرتره ندارم ولي اون چيزي كه به نظر بنده مي آد اينه كه مسائل تكنيكي به خوبي رعايت شده ولي ژست سوژه مناسب نيست. البته احساس مي كنم آشفتگي مو ها و چروك كت به قصد همان طور دست نخورده مونده تا شايد سوژه در حالت روز مره خود ثبت شه ولي ترس يا شگفتي عجيبي در چهره سوژه احساس مي كنم كه براي من خوش آيند نيست. در ضمن فكر مي كنم بايد كلاهي بافتني هم در كار مي بوده شايد وجودش به عكس كمك مي كرد.
با عرض پوزش
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام
بردیا خان سعادت
خارج از مسائل فنی (چون خودم در پرتره خیلی بضاعت علمی ندارم)، خیلی عکس دوستداشتنی است.
سوژه، شخصیت و پرستیژ عالی است؛ یک هویت و شخصیت اصیل
سیاه و سفید هم امتحان کنید
موفق باشید.
.
بردیا جان خروجی بیشتر به عکسهای پرسنلی نزدیک شده جز گوش چپ سوژه .
عکس زیباییست ولی مانند عکسهای طبیعتت سحرانگیز نیست که کشش خاصی رو ایجاد کنه.
فرم نگاه سوژه شگفتی نداره . در مجموع این تیپ انسانها کمتر در مسائل غیرمترقبه متعجب میشن و ریلکستر با اطراف برخورد میکنن.
باز هم ارادتمند...
نادر مسلمی
..راستش این پرتره را فقط به منظور ثبت شخصیت واقعی و حقیقی آن انتخاب کردم ,فرم نگاه صورت چشمها پوست و همه و همه Natural و همانطوری هستند که هستند!
سادگی و اصالت سوژه یه جورایی منو جذب کرد
هر چند که هیچ تجربه ای در مورد پرتره گرافی ندارم ولی نگاه سوژه را دوست دارم ,نگاهی سرشار از سادگی و صداقت...
جناب سعادت اضطراب و نگرانی ای در چشم های سوژه هست که مشخص هست به دلیل نداشتن احساس آرامش ایشون هست.عدم آرامشی که احتمالا بر می گرده به نا آشنا بودن با فضا و دوربین. اما در عین حال حالت اصلی و شخصیت سوژه کاملا طبیعی هست. اگر این عکس در یک فضای باز و یا فضای دیگری( که انقدر ساده نباشه) هم گرفته می شد فکر می کنم واقعا عکس خوبی می شد. و من هم تا حدودی فکر می کنم اگر این عکس رو سیاه و سفید کنید هم نتیجه بهتری بگیرید.
در کل اگر سوژه کمی راحت تر بود و نگرانی کمتری داشت عکس بسیار عالی تر هم می شد.
موفق باشید
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
سلام
در پرتره انتظار میزان بیشتری از چهره فرد رو داریم در این عکس فضای زیادی وجود داره کاش کراپ بیشتری بشه
چهره دوست داشتنی داره شارپنس خوب بکگراند خوب البته شاید کمی دیاف بازتر و فلو شدن بخشهای پشتی نسبت به رخ هم کارامد باشه
در مجموع تبریک میگم زیباست