من هم نویز نسبتا زیادی میبینم.
من هم نویز نسبتا زیادی میبینم.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
۱- من مقداری نویز میبینم و مقداری از اجزای پسزمینه را نیز.(با مانیتور لپتاپ Apple MacBook Pro MC700). میتوان پس زمینه را رنگ سیاه پاشید تا مشکل برطرف شود. کافیست سطح تابع ورودی روشنایی را کم کنید تا ذات مشکل در هر مانیتوری دیده شود.
۲- بهنظر میرسد داینامیکرنج IPS226v کم باشد. هرچند که هنوز هم بهقیمتاش میارزد.
هادی هژیرآذر
البته دوستان توضیحی وجود داره نویز مربوط به عکس نیست به عمد هنگام ایجاد افکت مقداری گرین و نویز اضاف کردم ولی مقدار خیلی کم بود که خودم به زور می دیدم ولی گویا برای دوستان مشهوده ....
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
یک سوال از دوستان مشرف به این ژانر دارم و اون اینکه وقتی نگاه سوژه به یک سمت خاص هست ( در نمونه مورد نظر به سمت راست)، فضای خالی باقیمانده به این اندازه در سمت مخالف مرسوم هست یا نه؟ درست اینه که نگاه سوژه به سمت چپ باشه یا رعایت این مورد الزامی نداره؟
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سهراب جان از اونجاي كه ميدونم منظورت از عكسهاي كه در اين تاپيك قرار میدید يادگيري مطالب وايرادهاي عكساتون است بر خود واجب دونستم يك نكته رو متذكر شوم:
در اين عكس ارتفاع نوردر سطح تراز قرار گرفته ودر يك جايگاه بد كه باعث بوجود آمدن سايه بد بيني در سمت ديگر شده است واين جايگاه نور نه يك نورپردازي Spilit light است ونه يك نورپردازي رامبراني است وحتما هم نبايد يكي از اين دو باشد ميتونست يك نورپردازي خوب با ارتفاع خوب وبا كنتراست خوب وبا سايه هاي خوب باشد.
ولي نكته اينجاست كه شما در عكس قبليتون در هميت تاپيك در پست 3102 هم همين مشكل در نور پردازي رو هم داشتيد كه در پستهاي بعد آقاي افشين دليري وحميد مرادي به اشكالات عكستون با دقت اشاره كردند. ولي شما باز دراين عكس اون اشتباه رو تكرار كرديد.
خواهشم از شما اينه كه حداقل براي پيشرفت خودتان هم كه شده نقدهاي دوستان رو درعكساتون لحاظ بفرماييد واز تكرار اشتباهاتون در عكسهاي بعد بپرهيزيد.
با آرزوي موفقيت وارسالهاي زيباتر از شما.