پـوریـا ارشدی
با سلام خدمت آقای ارشدی می خواستم بگم صورت سوِژه رو به کلی از بین بردین جالب نیست عکس صورت یک مرد اینقدر لطیف و صاف باشه باید در ادیت هدف رو بیشتر بافت اصلی صورت قرار می دادین و در ضمن اگر یک نور فیل در سمت چپ سوژه قرار می دادین که سایه ها کمی نرم تر بشوند بهتر می شد (نظر شخصی )
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
پست 2705 به نظر من تو روتوش زياده روي شده.
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام
ممنون از توجهتون دوستان عزیز.در پاسخ به آقایان بیرامی و خدامی و قابزلو باید عرض کنم که کلا جنس پوست سوزه اینجوری بوده . اتفاقا من خیلی خیلی کم رتوش کردم و فقط جوش های ریز رو از بین بردم و رنگ پوست رو یه خورده یکنواخت کردم.. حتی وقتی که تصمیم به آپ کردن این عکس گرفتم با خودم گفتم زیر عکس حتما بنویسم که جنس پوست سوژه اینجوری بوده..ولی متاسفانه فراموش کردم. عکس های دیگه هم از این سوزه دارم که در روز های آینده آپ میکنم اگر به نمایش در اومد متوجه میشید که جنس پوست اینطوری بوده..
ممنون از نظرتون ولی من فکر میکنم همین سایه ها هستند که اینجور عکسها رو قشنگ میکنن.. نمیدونم شاید چون تجربه چندانی هنوز ندارم اینجوری فکر میکنم..در ضمن اگر یک نور فیل در سمت چپ سوژه قرار می دادین که سایه ها کمی نرم تر بشوند بهتر می شد (نظر شخصی )
ممنون
پـوریـا ارشدی
سلام
در مورد عكس جناب ارشدي :
پوز جالبي رو از سوژه ثبت كرديد و به نظر من كاملا با نوع چهره هماهنگي داره.رنگ قرمز بك گراند هم كار رو قوي تر كرده. ممنون
سلام
پ ن : عرفان ابراهیمی، نقش رضا در سریال" وضعیت سفید"
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
در مورد بک کاری ازم بر نمیومد . کاش دو ناحیه نبود.
امیر گروسی
سلام امیر خان
میتوانستید با ادیت بکگراند را اصلاح کنید . ساده است
مسعود بیرامی
Jhowan photography