برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
پوز سوژه جالب به نظر میاد! البته کمی پشت دست تو چشم میزنه.
کمی چین های زیر دست چپ چون خود دست چپ به چشم میاد، اون ها هم به چشم میان.+ چروک های روی آستین راست.
به نظرم این نحوه ی ریتاچینگ برای یک سوژه ی مذکر اصلاً مناسب نیست: خصوصاً روی دست ها و سینه توجه جلب می کنه.
به نظر میرسه کمی کیفیت نور مناسب نبوده که احتمالاً مجبور به استفاده از اسلایدرها شده باشید.
بک لایت به این صورت چندان جالب به نظر نمیرسه. یعنی بهتر است ترنزیشن میان سایه و هایلایت بسیار نرم تر باشه و البته بهتره که اثر استفاده از 2 نور برای بک دیده نشه و یکپارچگی نور غالب باشه.
تصور می کنم اسلایدر سایه یا بلک کمی زیاد به سمت روشنی رفته.
یه کوچولو هاتسپات های روی بینی به چشم میان.
حال و هوای عکس بیش از پرتره، به فشن میخوره، با توجه به استفاده از اکسسوری ها و لباس که توجه رو بیشتر جلب می کنه(البته این ایراد نیست).
این نکات اصلاً به معنای بد بودن عکس نیست!!! بلکه عموم پرتره ها قسمتی از این مشکلات رو دارند و هدف از بیانشون تنها و تنها بهبود عکس ها و توجه به این مشکلاته.
دوستان اگر قابل بدونین خوشحال میشم مشکلات عکس و ادیت رو گوشزد کنین. ممنون.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
ممنون دوستان
بله متاسفانه نور اتاق کم بود و مجبور شدم چراغ هم روشن کنم.
البته رنگ دوطرف لباس در واقعیت هم باهم فرق داره که اینجا بیشتر هم شده.
این هم عکس بدون افکت رنگی روش:
توی این عکس یه کمی سعی کردم اختلاف وایت بالانس سمت چپ و راست صورت رو تصحیح کنم. اینطوری به نظرتون بهتره؟
توی ادیت با چه روشی میشه درستش کرد؟
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سلام
سال نو رو خدمت تمامی دوستان تبریک عرض میکنم
باعث خوشحالیه اگر ایرادات کارم رو بدونم
با سپاس
سلام