CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سید سجاد میری
دو مورد به نظرم میاد در نگاه اول:
با وجود کانترست نسبتاً مناسب، دستکاری در اسلایدرها(احتمالاً saturation or vibrance) تن رنگ به نظرم سرخابی بر روی مناطقی از جمله جلوی موها ایجاد کرده. یک تن آبی بالای آستین چپ.
قسمت بتونه کاری و ریتاچینگ شدت بسیار زیاد به نظرم داشته، گاهاً به نظرم اغراق در این مورد زیبایی خودش رو داره(وقتی بحث فشن و ... میشه) اما اینجا به خصوص در قسمت بین لب و بینی بافت صورت از بین رفته و گویی اون ناحیه از صورت اصلاً وجود نداره.
یه فلم رنگ آبی بر روی موها بالای شانه ی چپ دیده میشه.
و اینکه سوال: آیا رنگ لباس رو تغییر دادید؟
سلام جناب نوری
محیط به نر میرسد بیش از حد دمای پایین دارد به ویژه در قسمت پارکت به نظر من نباید همرنگ سازی می کردید
ضمن اینکه می دانم عکس گرفتن از نوزادان و کودکان بسیار سخت است اما فضا تحرک ندارد و سوژه اصلی باید این ساکن بودن را
مرتفع می ساخت. اندکی هم به نظر من کادر بسته تر بود بهتر میشد
حدس میزنم از یک اکشن استفاده کرده اید که اعمال تاثیر یکسان روی تمام قسمت های عکس ، فضای رنگی را تخریب کرده است
رنگ ها در پیش زمینه با لباس تضاد دارد اما این تضاد + رنگ سبز موجود در عینک چشم را خسته می کند.
به نظر من نباید از عینک استفاده می کردید و انعکاس سلف پرتره را ایجاد می کردید
در ضمن تابش نور از جلو ، باعث حذف سایه ها در لب ها و زیر بینی شده که خوشایند نیست
داود معانی
درود و تحسین بابت ثبت زیبایتان.
هرچند آف تاپیک هست ولی بنظرم گفتنش در تاپیکی مهم لازم بود.
دیروز به نکته ناراحت کننده ای برخوردم گفتم با دوستان در میان بگذارم، یوقت خدایی نکرده دچارش نشن.
عکسی از دکوراسیون داخلی منزل یه بنده خدا دیدم که طرف حواسش نبوده و با لباس نامناسب جلوی بوفه قرار داشته. بنده خدا عکس را هم در شبکه های اجتماعی قرار داده....
دوستان حواسشون به بازتاب خودشون در حال عکاسی باشه.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
فضای عکس جالبه ولی ظاهرا خیلی رو ادیت وقت نذاشتید چون زمان تغییر رنگ لباس , حاشیه های لباس رو کامل رنگ نکردید (رنگ قرمز سر آستین) و حتی تو قسمتی موهای سوژه رو هم رنگ کردید ( بالاتر از شونه سمت چپ ) - پلک های سوژه هم بنظر میرسه بیش از حد سفید شده باشه .
خلاصه : تمام حس این عکس میتونست توی چشم ها باشه که متاسفانه زیر عینک پنهان شدن , فکر کنم سلف پرتره عنوان مناسب تری برای این عکس بود .
درود جناب معانی.ممنون از نظرتون
استفاده از رنگ آبی در کل زمینه به خاطر ایجاد تضاد رنگی با صورتی لباس بوده.جدا از این قصد داشتم کارم کمی شبیه به کارهای الین الیزابت یا بقیه ی عکاسانی که از بچه های چند روزه عکس میگیرند بشه و این روند کپی از کارهای اون ها چند تا مشکل و کمبود داشته برای اولین بار که قبولش دارم
همین طور دایره ای شکل بودن سبد.45 درجه بودن کودک و خطوط پارکت کف و کادر مستطیلش دلیلی برای این کادر بود.
در مورد بی تحرکی کودک هم حق با شماست اما خودتون مستحضر هستید بعضی کودکان رو نمیشه وادار به لبخند یا اکشنی به سمت دوربین کرد.اکثر شات ها نگاه کودک به سمت والدینش بود که به نظرم جالب نمی اومد.حتی با خنده یا لبخند.بین حدود 50 شاتی که گرفتم این بهترینش بود اما منکر نقد های شما و کامل نبودن عکسم نیستم
بازم تشکر میکنم از لطفتتون
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT