50mm f/2
Analog Efex pro
50mm f/2
Analog Efex pro
instagram.com/amirali.hgni
سلام
ببخشید که سوال را دیر دیدم
عکس با 6 دی و لنز 50 میلیمتر f1.4 گرفته شده
اگزیف عکس : iso800 - اف 5 - 1به 125 ثانیه روی دست گرفته شده
دلیل بالابردن اف نامبر این بود که می خواستم عمق میدان خوبی داشته باشم و مناطق بیشتری در فوکوس باشند
البته ایزو 800 برای دوربینی چون 6 دی بالا نیست و چون روی دست عکاسی میکردم بهتر دیدم سرعت کمتر از مقدار مورد نظر نباشه
در ابتدا هدفم برداشتن بک و جایگزینی اون با یک texture مناسب بود لذا بوکه عکس را کاملا تک رنگ انتخاب کردم تا در حذف اون دچار مشکل نشم
برای حذف پشت سوژه از refine edge خود فتوشاپ استفاده کردم البته چون بک تک رنگ داشتم نیازی به حذف کامل اون نبود به ویژه در محل موها بک رو کامل حذف نکردم بلکه بعد از قرار دادن texture یک لایه ایجاد کردم و مد اون رو در color گذاشتم و لبه موها را با براش 100 اما flow 8 به رنگ texture در آوردم به طوریکه لبه موها کاملا در عکس باقی موند.
برای تم رنگی عکس هم یک لایه curve ایجاد شد و اگر در هیستوگرام نگاه کنید کنتراست کانال آبی نسبت به سبز و قرمز پایین آورده شده است. هم از طرف shadow و هم از جانب highlight .
کار اصلی مربوط به سه بعدی سازی اجزای صورت است که برای این منظور دو لایه curve به نام های dodge و burn ایجاد کردم . لایه curve که نقش dodge داره رو از قسمت تن میانی روشن تر کردم و لایه curve که نقش burn داره رو از قسمت تن میانی تیره تر کردم . هر دو لایه curve را با لایه مشکی پر کردم سپس با براش 100 , flow 5 روی قسمت های پوست صورت کار کردم. به سایه روشن ها کاملا نظم دادم و لکه ها را هم با همین لایه ها برداشتم . این قسمت از کار خیلی مهمه و تمرین زیادی لازم داره .
dirt و grain هم از طریق analog efex pro به کار اضافه شده
روی چشمها هر بخش جداگانه کارشده. قسمت ها ی سفیدی چشم تمیز کاری شده و اطراف مردمک هم روشن تر شده کمی . همه این ها به کمک لایه curve انجام شده
در انتها هم شارپ سازی موضعی انجام شده روی قسمت هایی که لازم بود
امیدوارم مفید بوده باشه با تشکر
داود معانی
درست ميفرماييد خودم هم متوجه شدم البته بعد از پلود عكس .
بيشتر توجه هم روي سوژه بود كه تركيب افكت و بكگراندي همسان نتيجه كار رو كمرنگ كرد.
Nikon D600
سلام
داود معانی
instagram: niazch
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT