Nikon D7100-50f1.8D
Nikon D7100-50f1.8D
ویرایش توسط abehrooz : Sunday 20 December 2015 در ساعت 16:41
سلام
جسارتاً پيشنهاد مي كنم قبل از ارسال، عكس هاي 20-30 صفحه از تاپيك را ملاحظه بفرمائيد و اگر به نظرتان، كيفيت عكس، همتاي متوسط كيفيت عكس ها بود، ارسال فرمائيد.
ارادت
سلام
جسارتا اگر مشخص کنید منظورتون دقیقا با کدوم پست هست بهتره ، اصولا دوستان در یک همچنین فروم هایی جمع میشن که ایرادات کار رو کمتر کنن و هیچ کاری بی عیب نیست البته برای قرار دادن عکس حتما یک سری استاندارد های اولیه باید رعایت شه و به نظر من بهتر در ابتدای کار عکسهامون رو در تاپیک لطفا نظر دهید قرار بدین. و بعد. پس از اینکه تجربمون بیشتر شد عکسهارو در تاپیک های تخصصیش قرار بدیم
ویرایش توسط abehrooz : Sunday 20 December 2015 در ساعت 18:33
بله بنده در خصوص استاندارد های اولیه عکس گفتم مثل کادر بندی فوکوس صحیح و ....
اگر عکسم بدون ایراد و عالی بود اطمینان داشته باشید که تو این فروم قرارش نمیدادم فکر میکنم دلیل جمع شدنمون اینجا کمک کردن و استفاده از تجربه همدیگر هستش بهتره به جای تخریب کلی همدیگه ایرادات عکس هارو بگیم نه اینکه با کلی گویی باعث تخریب افراد شیم متاسفانه ما فقط تخریب کردن رو یاد گرفتیم و تخریب کردن شده مثل یک صلاح که باهاش بقیرو هدف قرار میدیم
نه بهروز جان، من با شناختی که از جناب چگینی دارم ایشون اصلا اهل تخریب نیستن. اگر پستی زدن، بدون شک در وهله اول، برای خود کاربران و در وهله دوم برای پربار تر شدن فروم هست.
بنده هم قصد تخریب نداشتم، فقط نظرم اینه عکس شما در تاپیک "لطفا نظر دهید" جای مناسبتری برای نمایش بود.
در انتها شما هستی که تصمیم میگیری کدوم عکست برای چه تاپیکی مناسبه.
امیدوارم رنجیده خاطر نشده باشی
ببخشی با شما راحت صحبت میکنم منظورم از حرفم با جناب چگینی این بود که بهتره دقیق عکس مورد نظر رو مشخص کنن ) حتی اگر عکس بنده هم مشکل داره (و ایراداتش رو بگن و اگر هم حتی عکس بنده استاندارد های اولیه یه عکس رو نداره مشکلی نیست دیگه تو این تا پیک عکس نمیذارم و مطالعه و تمرین بیشتری میکنم. اینجا جمع شدیم تا ایراد کار خودمون رو بفهمیم .
در خصوص تخریب منظورم با شما بود. بویلد کردن ضعف دیگرا اون هم با این لحن در یک فروم تخصصی به نظر من جالب نیست