سلام
عکس خودشون بهتر بود
سلام
عکس خودشون بهتر بود
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
با سپاس فراوان از اینکه وقت روی عکس حقیر گذاشتید.
در مورد کنتراست بیشتر حق باشماست ولی این کنتراستی که شما بهش دادید به صورت کلی عکس رو تخریب کرده ، هم تن رنگ پوست و هم رنگ پیراهن و هم اینکه جزییات در کت از بین رفته . شاید یکی دو درصد کنتراست بیشتر به عکس اصلی بهتر میبود.
باز هم ممنون از شما.
من در تلگرام : https://telegram.me/SeyyedHosein
کانال من در تلگرام : https://telegram.me/Art_negarestan
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
درود
ممنون بابات به اشتراک گذاری ثبتتون ، جدا از خود عکس مانند دوستمون (majix) اعتقاد دارم در زمینه ادیت عکس زمانی صرف نکردین ، عکس بسیار یک دست است و به نظر من کمی هم نیاز به افزایش clarity دارد (اندکی هم بالا بردن saturation اما کاملا متعادل و بدون اغراغ). بر خلاق دوستمون حس میکنم این ثبت مشکلی در کنتراست ندارد .
کنتراست و کلاریتی در ظاهر شبیه به هم عمل میکنند اما کلاریتی عملا جزییات را در mid-tones افزایش میده در صورتی که کنتراست مناطق middle to dark areas رو تیره تر میکند.
(البته تفاوت بین کلاریتی و کنتراست گسترده تر از مثالی بود که بنده زدم ، من فقط به عنوان یه نمونه و تفاوت اصلی به آن شاره کردم )
این هم ادیت بنده :
ویرایش توسط I.Givili : Tuesday 22 December 2015 در ساعت 20:23
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
درود
مطلبی که اشاره کردید تا اندازه ای درسته ولی یادتون باشه هرگزعکسی رو بدون اجازه صاحب اثر ، به سلیقه خودتون ویرایش نکنید . میتونید نکات رو بیان کنید ولی دخل و تصرف در یک اثر درست نیست حتی وقتی جنبه اموزشی داره.
ممکنه اون شخص اصلا اعتقادی به ویرایش نداشته باشه یا مبنای ویرایش کارهاش کلا بر اساس یک تفکر خاص باشه یا ... حالا میخواد حرفه ای باشه یا آماتور فرقی نمیکنه ..
با تشکر پدرام
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
درود پدرام عزیز
والا از زمان تغییر قوانین ، کمی ماهیت عکس های مدیریت شده فرق کرده( فرض من این بود که به دوستان تازه وارد بیشتر کمک شود و حتی تبادل اطلاعان بیشتر صورت گیرد ) ، ادیت بنده هم دقیقا در جهت جا افتادن موضوع برای دوستمون بود و خواستم با عکس خودشان کمبودی که به نظرم رسید رو انتقال بدهم ، فکر میکنم ثبت هایی به اشتراک گذاشه می شوند ، فقط صرفا جهت لایک خوردن نباشند ! 4-5 سال هست در فروم عضو هستم بار ها دوستان عکس های به اشتراک گذاشته را جهت بار آموزشی مجددا ادیت کردند.
در هر صورت خواستم جهت احترام به حرف شما عکس ادیت شده را حذف نمایم که متاسفانه امکان ویرایش مجدد وجود نداشت.
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
هر چند ادیت عکس دیگران کار پسندیده ای نیست ولی بنظرم کار دوستمان خوب بود و مشکلی نداشت فقط ای کاش اجازه می دادید نتیجه ادیت خودش صحبت کنید و بحث کلامی نمی کردید
فکر می کنم نتیجه کار بهتر حرف خودش را میزند
من فکر میکنم هنوز این تاپیک باید مدیریت شود تا بی نظمی بی مورد نداشته باشیم(قابل توجه مدیران)
با کمال احترام با اینکه حرف شما را قیول دارم ولی در مورد آموزش موافق نیستم ولی وقتی تاپیک مدیریت نشود اوضاع بهم میریزد
بر طبق قوانین فروم ،
ضمن احترام به همهی دوستان و انگیزههای آموزشی ایشان،
ویرایش عکسدیگران باید با اجازهی صاحباثر انجامشود. و پیش از این اعلامشده که دوستانی که اجازهی ویرایش عکس خود را میدهند، آنرا میتوانند در امضای خود اعلام نمایند.