اتفاق های جالبی در وسط کادر افتاده چه از نظر ترکیب بندی و چه از نظر اتفاقی که در شرف وقوعه. کراپ و از بین رفتن دست رو کاملاً مطمئنم عکاس دیده اما من هم کاش بودم و میدیدم و خلاصه اون درگیری رو برای من باقی گذاشته!
نسبت ابعاد تصویر که مشخصه و حاکم بر گفتمان هست.
دوخت لباس جالبه که گویا متقارن نیست نسبت به زیپ!
اما در مورد ته رنگ من قرمز میبینم نه آبی!
و یک سوال اون هم اینکه این شاهکار 24-105ه؟ یا نه و اینکه آیا مود خطاگیری لنز در بدنه فعال بوده یا نه؟
اوه و چه عمق میدان فوق العاده ای..
واقعاً اگر با یک شات ثبت شده باشد باید به هم آغوشی عکاس و ابزار حسادت کرد!
ممنون بابت به اشتراک گذاری
پ.ن.
حضور و تداخل عنصر پیش زمینه از طریق قرارگیری اریب در کادر و پوشاندن عنصر پس زمینه هم جالبه.
قرار گیری اریب، آشکارا حس حرکت به درون کادر رو میده و حتی ممکنه فکر کنیم سوژه میتونسته عنصر پس زمینه باشه، اما باز فوکوس و عمق میدان داستان رو عوض میکنه. خلاصه اینکه گاهی عناصر بصری کادر و قرارگیریشون همونطور که بارها مطالعه کردیم چقدر ماجرا ساز هستند.
گرچه شاید همۀ اینها بخاطر مود و فضای عکس که منو علاقه مند کرد بعداً به سراغم اومده!
لبخند زیبای عنصر پیش زمینه هم جدای از دوست داشتنی بودن، بسیار با قصه همخوانه و البته همین که به قول فرنگیها آی کانتکت نداریم با اون، نقش بیننده رو در خوانش تصویر فعال تر و پویا تر میکنه.
هم کوک با siosha ی عزیز باید بگم چه گیری داد این شات!
مرسی
ویرایش توسط *HMN* : Monday 4 January 2016 در ساعت 12:09
سلام
بسیار ممنونم
لنز 24-105 ال
بدنه - 6 ددی
عکس در یک شات ثبت شده
عکس کارگردانی نشده و سوژه از اتفاقی که قرره رخ بده خبر نداره
البته بعد از ثبت عکس اتفاق مورد نظر افتاد
دست اگر در کادر بود عالی میشد ولی فرصت نداشتم
تنظیمی غیر از شارپ سازی و نور و روشنایی انجام نشده است
اما منظورتون را ازمود خطاگیری لنز در بدنه فعال بوده متوجه نشدمبا تشکر و سپاس
داود معانی
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
سلام دوست عزیز عکس خیلی خوبی گرفتی لطف میکنی بگی چند شاخه نور بوده و لنزتون چیه ؟ در مورد برند نورتون هم بگید ممنون میشم
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
درود
اوج خستگی راه