سلام
سلام
اسدالله مداح
عکس دخترم اوا
دوست عزیزم GAM
عکاسانی که پرتره می گیرند اکثرا به روتوش اعتقاد دارند و عکس بدون روتوش را غیر قابل نمایش می دانند.
شاید عده ای روتوش زیاد را صحیح نمی دانند و عده ای به آن اعتقاد دارند اما اکثر آنها وجود رتوش را لازم و مهم می دانند.
بنده شخصا اعتقاد دارم که عکس هایی که در محیط بسته و آتلیه و استودیو گرفته می شود را بهتر است بیشتر و بهتر روتوش کرد و عکس هایی که در محیط باز ( البته باز هم با استفاده از ابزار و تجهیزات پرتره گرافی مثل رفلکتور و ... ) گرفته می شود را می توان کمتر روتوش کرد ( نظر کاملا شخصی )اما پرتره بدون رتوش را غیر قابل نمایش می دانم.
متاسفانه در دنیای دیجیتال با به دلایلی اکثر دوستان و عکاسان یک مرحله از کار را که همان ظهور است را فراموش می کنند و گاهی دیده ام که عکس را از دوربین گرفته و مستقیما چاپ می کنند!
درست است که دنیای دیجیتال ابزار ها را تا حدود زیادی برای ما آسان تر و در دسترس تر کرده است اما نمی توان از یک مرحله جهش کرد چرا که نتیجه کار یقینا مطلوب نخواهد بود.
در عکسی که شما قرار دادید کوچکترین اثری از ویرایش و روتوش دیده نمی شود.حتی ساده ترین و ابتدایی ترین ویرایش های یک فایل دیجیتال مثل تنظیم وایت بالانس .
یک بار جناب محبی تذکر دادند که هر عکس پرتره نیست و هر عکاسی از چهره ای را نمی توان پرتره نامید.
به نظرم باید هم در ویرایش و هم در کادربندی و ظهور کارتان تجدید نظر کنید.(و هم در مکان نمایش آن )
اما به هر حال تلاش شایسته ای است....
در این مورد بنده نیز با ایشان هم نظرم و به نظرم یک پرتره یک حداقل هایی دارد که در بسیاری از عکس هایی که در این تاپیک قرار داده می شود دیده نمی شود.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جناب مداح از لطف و نظر شما متشکرم. در مورد وایت بالانس حق با شماست و دلیل ان کالیبره نبودن و نامناسب بودن مونیتور مورد استفاده من است . نگاه سوزه کنجکاو بود ولی حق با شماست اینجا بطور کامل معلوم نیست اما در مورد روتوش عکس که یکی دیگر از دوستان گفتند لازم است. من نظرم این نیست و بسیاری مواقع چهره بدون روتوش و پوست خشن را ترجیح میدم و در عین حال ان را پرتره میدونم.در مورد کادر هم دلیلی نمیبینم که هر عکس که از کادر کلاسیک پرتره تبعیت نکند پرتره نیست همانطور که مثلا عکسهای اخیر جناب ارین یک پرتره کلاسیک نیست در عین حال زیباست
متشکرم
تو عكاسي پرتره و فشن و اصول نورپردازي اون بحث زياد شده و حتي گفته شده كه اين اصول وحي منزل نيست و ميشه ازشون عدول هم كرد اما من تا به حال تا اين حد آزادي كار نديده بودم قبلا تابش نور فلاش از پشت سوژه و يا حتي از گودي گردن رو ديده بودم اما تعدد اونو نديده بودم ميتونيد به لينك هاي زير مراجعه كنيد و ببينيد هدف فقط خلق زيباييه به هر شكل كه بشه
کد:http://www.mariansell.com/htm/fas.htmحتي تو بعضي عكسها فوكوس رو از سوژه اصلي برداشتن و در عين تاكيد رو سوژه سوژه فوكوس نيستکد:http://www.andrewfashion.com/index.php?c=30
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
[IMG]http://i31.*******.com/2q3oguf.jpg[/IMG]
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
امید عزیز، شاید شما خبر نداشته باشید، اما همانطور که افشین عزیز گفتند، چند وقت پیش با نظرخواهی از دوستان قرار شد اینجا تنها کارهای پرتره اعضا آپلود شود. برای عکسهای زیبایی که مییابید و میخواهید با ما به اشتراک بگذارید، تاپیکی داریم به نام: بهترین عکس هایی که در طول روز و یا هفته می بینیم!
ممنون از همکاری شما.