creative edite
ویرایش با mixer brush و dodge and burn
تمام فرکانسها در عکس جدا و مجددا ایجاد شده
هدف : خلق جلوه گرافیکی و نمایش تکنیکهای جدید در ویرایش عکس پرتره
با تشکر پدرام
creative edite
ویرایش با mixer brush و dodge and burn
تمام فرکانسها در عکس جدا و مجددا ایجاد شده
هدف : خلق جلوه گرافیکی و نمایش تکنیکهای جدید در ویرایش عکس پرتره
با تشکر پدرام
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام
علیرضا قاسم زاده ایروانی
instagram.com/alireza__iravani
من وقتی دارم عکس میگیرم همیشه قبل از شروع عکاسی از خودم میپرسم هدف این عکس من چیه؟ وقتی هدفم مشخص شد فکر میکنم وسایل مناسب و نورسنجی مناسبی و پوز مناسب رو انتخاب می کنم تا به اون هدف برسم و در آخر هم سعیمو می کنم با ویرایش مناسب کارمو تکمیل کنم.حالا در چند عکس آخر دوس دارم بدونم هدف چی بوده دقیقا و چرا از این نوع نورسنجی ها و وسایل استفاده شده است . در آخر آیا خودتون فکر می کنید به هدفتون رسیدید؟
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
خب برای اینکه فقط حرف نزده باشم . هدف من در این عکس نشون دهنده زیبایی بوده و با توجه به شرایط بهترین وسیله کنترل نور رو برای این کار رفلکتور دیدم . از حالت بازتابی و قسمت زرد اون استفاده کردم چون علاه بر اینکه دوست داشتم چهره سوژه گرم باشه از ریم لایت و هیر لایتی که نور خورشید روی سوژه مینداخت استفاده کردم . سوژه رو در یک سوم گذاشتم که بیشترین توجه به سوژه باشه . از لنز 85 با کمترین دیافراگم استفاده کردم که عمق میدان کم باشه و موضوع عکس که یک انسانه مشخص باشه . در ویرایش هم سادگی رو انتخاب کردم فقط رنگها و کنتراست رو تنظیم کردم .
ویرایش توسط sohrab-gh : Saturday 16 January 2016 در ساعت 15:05
سهراب قابزلو
درود بر شما جناب قابزلو
و تشکر فراوان برای آموزشهایی که به همراه عکسها قرار میدید.
اگه امکان داره برای عکسهاتون تصویری از پشت صحنه قرار بدید ( فکر میکنم نمونه هایی هم قبلا گذاشته بودید ) که مشخص بشه رفلکتور در کجا قرار داشته و ...
و اگر فکر میکنید این تاپیک مناسب این کار نیست و فقط برای اشتراک عکس هستش٬ حالا که قبول زحمت کردید در تاپیکی جداگانه این نکات آموزشی رو قرار بدید.
متشکرم
سهراب قابزلو